+1 katıldım bu yoruma başlarsa aynen öyle oluyorO zamanda mide bulantısı başlar kesin yapamayız
Siz nerdesiniz peki önereceğiniz doktor nedirSen neredeydinn kuzucum ben sana instadan takip ettiklerimden bulayım ona göre
Ay evet ben de de bulantı yok ama belim ağrıyor çok fena
Yok kuzum şükür kanama alanım vardı 6mm bi ctsi açık kahverengimsi birşey geldi şuan o da yok progestana devam ediyorum biraz kasıklarım ağrıyor o da kanama yok diye normal sayıyorumZahide bana nerdeyse çocukluğumdan beri güven veriyor yaçok bilindik bi kadın ama çoook uzak bana
Ay kurban olanbi sıkıntın yok dimi şimdi
Ben bilecikteyim kuzumm sakaryaya gittim aslıhan hanıma medaraSiz nerdesiniz peki önereceğiniz doktor nedir
Şuan itibariyle 6+0 oldukBende onu alcam gibikızz valla 1 ay sonra gidicemm bende bir daha kontrole o yüzden kalp atışına ne kadar geç gidersen o kadar iyi insan merakta kalıyor çünkü 1 ay nasıl geçicek onu düşünüyorum şimdi
Badem yağı marka ne önerirsin pekiiisen kaç haftalıksın kuzum ?
Ben ilk oğlumu 36+4 doğum yaptım ani sağlık sorunları yüzünden ki çok baktım kendime ona rağmen çok catladım şimdi Allah izin verirse bunun gebelik süresi daha uzun sürecek diye dua ediyorum 36 tıda karınla 38/39 aynı olmuyor malesef o yüzden ben elimden geleni yapayımİkincide gerek var mı ki ya çatladı zaten
Duştan duşa kullandım ben bi zararı olmadı sürekli sürmedim onu vücudum nem kaybedince hemen hızlı takviye olarak ilk onu kullandım tüylenme olmadı sonra lierac kullandım sabah akşamBadem yağı tüy yapar almayın bence
Medar da bi erkek doktor var influenza ay adını unuttum Burak mıydı neydi burbebe diye sloganı var hatta çok iyi diyorlarBen bilecikteyim kuzumm sakaryaya gittim aslıhan hanıma medaraçok tatlı bir doktor yakınsan sakaryaya öneririm
Evet burak hazineMedar da bi erkek doktor var influenza ay adını unuttum Burak mıydı neydi burbebe diye sloganı var hatta çok iyi diyorlar
İstanbudlayum benEvet burak hazineçok güldürüyor benide ama aslıhan hanımı tercih ettim sen nerde yaşıyorsun
Uzmanlar 2 aya kadar olur diyor kuzumBu sabah hafif bir kanama gördüm sadece pençeteye gelendoktora gidicem yaşayan oldu mu bu durumu yerleşme kanaması 6 cı haftada olur mu
Geçmiş olsun. Benim de tam 6. Haftada olmuştu lekelenmem. Çok kişiye oluyor duyduğum kadarıyla doktorunuza mutlaka bilgi verin. Progestan başlatabilir. Hatta başlatsa iyi olurBu sabah hafif bir kanama gördüm sadece pençeteye gelendoktora gidicem yaşayan oldu mu bu durumu yerleşme kanaması 6 cı haftada olur mu
evet bazı günlerde öyle oluyor valla hamilelik hastalık değil diyenlere çok sinirlenmeye başladım bal gibi de hastalık bu jddhfjdhBen de erken uyuyorum genelde, hatta evden çalıştığım için yemek molası alıyorum diye çıkıp yarım saat bi saat uyuyorum bile gün içinde. Ama bugün uçtum yani vücudum kalkmıyor
İnşallah öyledir doktordayım sıra bekliyorumUzmanlar 2 aya kadar olur diyor kuzum
Oyy maşallah maşallahBiz de bugün kontrole gittik teyzeleri. Şükürler olsun iyi bir doktor bulduk sonunda en azından ilk etapta iletişimi çok güzeldi, arkadaşımı da gebeliği süresince o takip edip doğumuna o girmişti. Doğum paketi aldık çünkü doğum paketi ücreti ile doğum ücretinin aynı olduğunu söylediler en azından bir daha bir daha uğraşmayalım başka yerden tetkiklerle dedik Bulantı kusmalarım çok şiddetliydi ve hiç su içemiyordum 5-6 gündür sadece ayranla kefirle falan geçiriyordum vücudum susuz kalmış idrar yolunda lökositler falan çoğalmış bazı değerler daha yükselmiş. Tek kullanımlık bir antibiyotik verdi doktor ve bol su içmemi önerdi bu nedenle prilam’a başladık biz de ama yediğin ekmekten daha güvenli bir ilaçtır rahat olun dedi İçinde omega3 olan folik asitimi değiştirdi bu da bulantıyı arttırır 12. haftadan sonra kullanın bunu dedi onun yerine probiyotik içeriği yüksek bir multivitamin yazdı ismi Vinalac. Bebiş de sat’a göre 7+5, ultrasonda 7+3 nabzı 160 / dk, boyu 1.3 cm olmuş Tekrardan bir ay sonra ikili tarama testi için gelin dedi. Bizden havadisler bunlarrr
Canım benimki de birşey demedi ama ilk üç ay riskli diyorlarBenim doktorum hiç bişey demedi bu konuyla ilgili ben de sormayı unuttum
8. hafta bitene kadar yasak bizde. sonrasına bakacak duruma göre izin verecekBenim doktorum hiç bişey demedi bu konuyla ilgili ben de sormayı unuttum