Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Zahide bana nerdeyse çocukluğumdan beri güven veriyor ya çok bilindik bi kadın ama çoook uzak bana

Ay kurban olan bi sıkıntın yok dimi şimdi
Yok kuzum şükür kanama alanım vardı 6mm bi ctsi açık kahverengimsi birşey geldi şuan o da yok progestana devam ediyorum biraz kasıklarım ağrıyor o da kanama yok diye normal sayıyorum

Kızlar selam bugün doktor randevum vardı 4+5 haftalık gebeyim bugün karından görünmediği için vajinal muayeneyle bakıldı ve çok küçük kese gördük ama rahimde sıvı ve sağ tarafında kist var dedi progestan hap ve iğne kullanıyorum daha önce bir düşük yaşadım korkuyorum rahimdeki sıvının zararı olur mu?

Şuan itibariyle 6+0 olduk markanın çok bi önemi yok çiğ badem yağı olsun yeter

İkincide gerek var mı ki ya çatladı zaten
Ben ilk oğlumu 36+4 doğum yaptım ani sağlık sorunları yüzünden ki çok baktım kendime ona rağmen çok catladım şimdi Allah izin verirse bunun gebelik süresi daha uzun sürecek diye dua ediyorum 36 tıda karınla 38/39 aynı olmuyor malesef o yüzden ben elimden geleni yapayım

Bu sabah hafif bir kanama gördüm sadece pençeteye gelen doktora gidicem yaşayan oldu mu bu durumu yerleşme kanaması 6 cı haftada olur mu

Bu sabah hafif bir kanama gördüm sadece pençeteye gelen doktora gidicem yaşayan oldu mu bu durumu yerleşme kanaması 6 cı haftada olur mu
Geçmiş olsun. Benim de tam 6. Haftada olmuştu lekelenmem. Çok kişiye oluyor duyduğum kadarıyla doktorunuza mutlaka bilgi verin. Progestan başlatabilir. Hatta başlatsa iyi olur

Ben de erken uyuyorum genelde, hatta evden çalıştığım için yemek molası alıyorum diye çıkıp yarım saat bi saat uyuyorum bile gün içinde. Ama bugün uçtum yani vücudum kalkmıyor
evet bazı günlerde öyle oluyor valla hamilelik hastalık değil diyenlere çok sinirlenmeye başladım bal gibi de hastalık bu jddhfjdh

Oyy maşallah maşallah teyzesinin balı. Benmde bugün prilama başladım. O dediğin probiyotikli multivitamin de çok iyiymiş. Onu da not aldım. Ben de su dahi içemiyorum. Allahım inşallah bu prilam mucize gibi bir şeydir de hemen etki eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…