Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Valla hiç bakmadım ama adı itibariyle pahalı duruyor :KK70: mustela da iyidir bence ama biooil daha uzun süredir bu işte sanki o yüzden ben olsam onu alırım galiba
Bende onu alcam gibi😂😂 kızz valla 1 ay sonra gidicemm bende bir daha kontrole o yüzden kalp atışına ne kadar geç gidersen o kadar iyi insan merakta kalıyor çünkü 1 ay nasıl geçicek onu düşünüyorum şimdi😂
Lierac çok Pahalanmıs gördüm şoka girdim ben ilk gebeliğimde 4 tüp bitirmiştim şimdi alamam 😅 bende mustela ve bio karışık sürmeyi düşünüyorum ekstra badem yağı
Badem yağı marka ne önerirsin pekiii😂 sen kaç haftalıksın kuzum ?

Merhaba hanımlar ben acile gittim 5+3 gebelik sadece kese var 1 hafta sonraya randevu al gel dedi sağlık gebelik mi sağlıksız gebelik mi bakılacak. Başına gelen varmı sonradan kesenin içi gözüküyormu

Bende onu alcam gibi😂😂 kızz valla 1 ay sonra gidicemm bende bir daha kontrole o yüzden kalp atışına ne kadar geç gidersen o kadar iyi insan merakta kalıyor çünkü 1 ay nasıl geçicek onu düşünüyorum şimdi😂

Ya ben doktor seçemedim ondan en başındayken sürekli gidesim geliyor 😅

Ankara canım, buradan bi arkadaş var o önerdi birini kalp atışı için ona gidicem sanırım bi yarın arayıp ücret bilgisi alayım bakayım 🥹
Mfk zahide küçük bir kadın daha vardı ama onu bulamadım zahide bana güven verdi mesela😍 bu arada kalp atışını kanama yaşayınca 6+6 da duydum ben🥹🥹😍

Badem yağı tüy yapar almayın bence

Canım cinsel ilişki için tasak koydum doktorunuz
Yok hayır canım herhangi bir yorumda bulunmadı. Yani bildiğim kadarıyla aksi söylenmedikçe herhangi bir yasak yok. Zaten midem o kadar zorluyor ki beni canım hiç gözümde yok ilişki falan. Yasak olmasa bile bir aydır bir kez ancak olmuştur her an her dk bulantı ile yaşayınca 😕 Enfeksiyon konusunda hijyene dikkat ettikçe bir sorun olacağını sanmıyorum.

X