Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
evet canım su işini biran önce hallet inşallah :) sağlıklı sağlıklı süreç geçiririz umarım

evet bende pimpirikli olduğum için doktorum tam benim davranacağım gibi davranıyor sağolsun
Benim doktorum tam tersi asla konuşmuyor. Kendi kendime anlamaya çalışıyorum. Çok şanslısınız kızlar. Benimki tüp bebek olduğu için, bi de baya iyi doktor, riskli gebelik uzmanı kendisi ondan vazgeçemiyorum ama uzun uzun anlatan bir doktorum da olsun isterdim. Ben sizlerden daha çok şey öğreniyorum valla burda

aklına takılan öğrenmek istediğin bir şey olursa söyle sorarım doktora . senin durumun özelmiş. bir sıkıntı olsa zaten söyler. en iyisini yapmışsın doktor seçiminde :)

canım ben özel hastaneye gidiyorum. Bana kan tahlillerini sağlık ocağında yaptır gel boşuna para verme dedi :) doktora bağlı yani.

Doktordan cıktım keseyi tekrar gördük herhangi bir kanama alanı yok dedi bazen kanama olabiliyormuş bu dönemlerde sadece kese haftasına göre küçük görünüyor ama geç yumurtlama olmuş olabilir korkulacak herhangi bir şey yok dedi

neden kliniğe gidiyorsun özel hastaneyi beğenmedin mi
Yok canım bi hastaneyi sevmedim doktor çok soğuk geldi, diğer doktoru sevmiştim ama burada o doktora giden doğum paketi bile alan bi arkadaş var, kız doğuma girdiğinde ben izindeyim arkadaşlar doğurtur seni yazıp çekilmiş aradan, onu da istemedim o yüzden :/ kötü mü ki klinik neden öyle dedin

Kızlar günaydın bizde dün kalp atışını duyduk çok şükür darısı bekleyen herkese inşallah 7+5 te duyduk vajinal usg den görebildik göbekspor olduğum için sanırım
Kızlar şu ramiz mi remzi mi teoriye göre cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Eklentiler

• 083efc16-a4c0-41de-95c4-b5bcc889837a.jpeg
    123,2 KB · Görüntüleme: 44

Merhaba ben dün acilde baktılar 5+3 sadece kese var 1hafta sonra yine bakacak gözükürmü 5 haftalıkta normalmi

Merhaba kızlar bende 6+1 deyim ama keşke buranın bi whatsap grubu olsa aralık anneleri diye burada okumak çok uzun iş geliyor bana. İki gün kustum şuan kusma yok ama mide bulantısı var bende de. Herşeyi yiyemiyorum düzenli beslenemiyorum gibi geliyor meyve yiyorum ama illa. Kefir aldım küçük şişelerden iki gündür bir onları içiyorum. O da paketli ne kadar faydası var bilemem ama inşallah yarıyordur.

Kızlar selam bugün doktor randevum vardı 4+5 haftalık gebeyim bugün karından görünmediği için vajinal muayeneyle bakıldı ve çok küçük kese gördük ama rahimde sıvı ve sağ tarafında kist var dedi progestan hap ve iğne kullanıyorum daha önce bir düşük yaşadım korkuyorum rahimdeki sıvının zararı olur mu?

Erkek gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…