Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Bu sabah hafif bir kanama gördüm sadece pençeteye gelen doktora gidicem yaşayan oldu mu bu durumu yerleşme kanaması 6 cı haftada olur mu
Canım 5-7 hafta arası sanıyorum lekelenme ve kanama haftası. Endişe etme. Ben oluk oluk kanadım pazartesi, doktor olabilir dedi, keseye baktı iyi dedi. YouTube'dan da bir kaç doktor videosu izledim. %80ini zararsız kanama ve lekelenmelermiş gene doktora git muayeneni ol. Ağrın var mı? Pıhtı var mı?

Sabah ilk wc den sonra peçete gelen çok minik iki pıhtı vardı sonra pembemsi kanama

Canımlar bi şey soracağım, hiç özel muayenehaneye gitmedim bu zamana kadar sistemi bilmiyorum o yüzden. Bu özel muayenehanelerde idrar kan tahlili nasıl oluyor? Yani doktorun anlaşmalı olduğu hastane var oraya mı gidip veriyorum yoksa muayenehanede veriliyor mu bu tahliller?

özel muayenehanede alıyorlar canım . sonra kendileri anlaşmalı olduğu laboratuvara gönderiyor.

evet bende özel muayenhaneye gidiyorum . o şekilde aldılar. yani her yer aynı mı bilmiyorum tabi :)
Yani bence de öyledir çünkü diğer türlü hastaneye de ek ücret ödemem gerekecek, insanlar neden özel muayeneye gitsin 2 ücret ödeyecek de buradan bi arkadaş önerdi evime de daha yakın, çok da tatlı bi kadına benziyor bakalım

Kuzum prilam etki ediyor merak etme probiyotikli multivitamin nedir ben onu kaçırdım ben ne için içiliyor ilişki kanamam olduğu için banada yasak şuan 8+3 teyim 11 ya da 12. Hafta gidicem bir daha kontrole

Kuzum kanaman oldu mu senin peki ? Doktor kanamam olduğu için banada yasakladı devletteki hiçbirşey demedi sağolsun
kanamam yok hiç olmadı çok şükür ama progestan başlattı gene de . kese biraz aşağıda . tedbir amaçlı kullanalım demişti. sanırım kese aşağıda diye yasakladı benim doktorum birazda pimpirikli çok detaycı ondan da yasaklamış olabilir

Sabah ilk wc den sonra peçete gelen çok minik iki pıhtı vardı sonra pembemsi kanama
Canım ağrın yoksa pıhtı da çok önemli değil. Benim de sonradan pıhtı gelmişti. Hemşire içerde biriken kanların pıhtısıdır demişti. Zaten doktora gittin sıea bekliyorsun en doğrusunu Doktor'un söyler şimdi ❤ kalbini ferah tut. Bak ben foşur foşur kanadım, birşey olmadı inşaallah,

Kuzum prilam etki ediyor merak etme probiyotikli multivitamin nedir ben onu kaçırdım ben ne için içiliyor ilişki kanamam olduğu için banada yasak şuan 8+3 teyim 11 ya da 12. Hafta gidicem bir daha kontrole
Vinalac mış adı canım. Not ettim. Belki ben de alırım. İçinde omega olan multivitamin ler mide bulandırabiliyormuş. İnşallah inşallah canım umudum prilam. Etki etsin diye bekliyorum şuan

Vinalac mış adı canım. Not ettim. Belki ben de alırım. İçinde omega olan multivitamin ler mide bulandırabiliyormuş. İnşallah inşallah canım umudum prilam. Etki etsin diye bekliyorum şuan
prşlamın etki etmesi için düzenli içmen gerek dedi doktor bana . mesela sabah aç karna bir akşam 1. çok bulantın olursa sabah 1 akşam 2 dedi. a midem bulantı içeyim geçsin dersen bekleme öyle bir ilaç değil bu dedi. mesela sabah bulantıların aşırı çoksa. yatmadan önce içmen gerekiyormuş

Sağol kuzum bunları bilmiyordum. Ben de sabah bir akşam bir içeyim diyordum. Prospektüsünü de okudum bi güzel. Tamam düzenli kullanacağım. Yağmur toprak kokusu bile şuan çok kötü geliyor. Halbuki en güzel kokudur. Su bile içemiyorum

Olsun olsun pinpirik severim ben erkolar biraz beklesin
edahandro aynen böyle kuzum bana gece al dedi 2 tane dedi ben tek içiyordum

ya aslında beni mide bulantısı mahvetmedi. 7+4 oldum hiç kusmadım . ama böyle hep kötüyüm hep bi bulantı. o yüzden düzenli içmeye başladım bende :) kokulara hassasiyet bende de var özellikle sigara kokusu. su iç canım su çok önemli . allah korusun idrar yolları enfeksiyonu falan olmamak için zorla kendini. ben günde 3 lt içiyorum . su midemi bulandırmadı aksine iyi geliyor. ben aşırı salatalık yemeye başladım . inanılmaz ferahlatıyor beni. iş yerine üç tane getirdim doğradım bi güzel tuzladım keşke daha fazla getirseydim diyorum . bu salatalık aşkı ne olacak bilmiyorum

Maşallah kuzum ferah ferah ye yiyebiliyorken inşallah prilam sayesinde ben de su içmeye başlarim. Normalde aşırı su içen biriyim. Şuan hiç içemiyorum, direk midem bulanıyor, çişim bile sarı kırmızı arası kötü kokuyor, susuzluktan çok kötü oldu. İçmem lazım. Dediğin gibi Allah korusun hasta olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…