- 26 Şubat 2024
- 5.948
- 6.136
- 113
Bunda hiç kanamıyormuş işte anam, zorlanıyorsan yorumlarına ve YouTube videolarına bakmanı tavsiye ederim mutlaka bence fikrin değişir :)canım ben kendim çektiğimden almıştım hiç süpürgelisinden duymamıştım. ağzımla çekerken bile çok ağlıyordu ya ben de panik oluyordum hiç beceremedim o işi ben. arkadaşlarım ne güzel boşaltıyordu bebelerinin burnunu. ben hafif çeksem de kanıyordu. beni tedirgin eden bi mevzu
Off o da zor en başta daha çok meraklaniyodum :)Benim de tam tersi oldu galiba başlarda ayda birdi şimdi 3 haftada bir çağırmaya başladı
Bunda hiç kanamıyormuş işte anam, zorlanıyorsan yorumlarına ve YouTube videolarına bakmanı tavsiye ederim mutlaka bence fikrin değişir :)
Seni zor zaptediyoduk hiç de 1 ayı beklemedin. Şeker yüklemesi yapmayacak olsa ben de beklemicem ama onun haftasını beklicez dediBenim hiç 3 haftada 1 olmadı ya hep ayda 1'di, hiç ayda 1 gitmedim henüz ama olsun
Tekmeliyor gödünü yediğim az önce yarım saat hiç durmadı çok hareketli benim kız. Ama göresim de geliyor işte :)Tekmelemiyor mu bebiş benimki hergün itinayla kendini hatırlatıyor sabahları özellikle tepik manyağı oluyorum o yüzden galiba kafam rahat hemde daha da büyüsün iyice şekillensin yüzünü göstersin diye düşünüyorum
Doktor ne dedi sen sormuş muydun şeker olma ihtimali olabilir mi diye benimde 21+3 de 420 gr 26 cm boy çıkmıştı şuan düzeltilmiş haftana göre normal geldiBoyunu söylemedi canım kilosu 449 gr, yarım kilo domates olmuş oğluşfemur boyux7'den boy hesaplanıyodu galiba öyle bakınca 25 cm yapıyor doğru mu bilmiyorum. Bugün düzeltilmiş adetime göre tam 21+0 ama ultrasona göre 21+4 çıktı, korktum bi ama suyu da normalmiş
Benim doktora randevu cuma şimdi ama ne gerek var yeni girdim detaylıya. Arayıp 24'e çektiricem şeker yüklemesine gitmiş olurumSeni zor zaptediyoduk hiç de 1 ayı beklemedin. Şeker yüklemesi yapmayacak olsa ben de beklemicem ama onun haftasını beklicez dedi
Yok canım kendi doktoruma sorarım dedimdi bu doktora sormadım.Doktor ne dedi sen sormuş muydun şeker olma ihtimali olabilir mi diye benimde 21+3 de 420 gr 26 cm boy çıkmıştı şuan düzeltilmiş haftana göre normal geldi
Sana detaylıdan sonra bana gel demedi mi? Benimki detaylıdan çık hemen bana gel ben de bakcam demiştiBenim doktora randevu cuma şimdi ama ne gerek var yeni girdim detaylıya. Arayıp 24'e çektiricem şeker yüklemesine gitmiş olurum
Bence de harcama muayenelerini son aylarda sık çağıracak zaten ne kadar kaldı ki muayene hakkınBenim doktora randevu cuma şimdi ama ne gerek var yeni girdim detaylıya. Arayıp 24'e çektiricem şeker yüklemesine gitmiş olurum
Geçen haftaki kontrolümde doktora bebeğin suyuyla annenin içtiği suyun bir bağlantısı var mı dedim hiç yok dedi. Allah allah yavLeydiiyz bi bilgi benle benzer haftalarda olanlar için, bebeğin amniyon sıvısı bu haftalarda 3 saatte 1 yenileniyormuş, o yüzden bolca sıvı almak çok önemliymiş. Bulantısı devam edenlere dualarımla etmeyenler suyu ihmal etmesindi
Yok demedi raporu atayım baksın yav hakkımdan yemesin dkfkfSana detaylıdan sonra bana gel demedi mi? Benimki detaylıdan çık hemen bana gel ben de bakcam demişti
Ayy bilmiyorum ya onu da bi soriyim yine bi 5 gitmiş midirBence de harcama muayenelerini son aylarda sık çağıracak zaten ne kadar kaldı ki muayene hakkın
Doktorun dediği > uygulamanın dediği aşko sildim kafamdan benim dediğim bilgiyi o zamanGeçen haftaki kontrolümde doktora bebeğin suyuyla annenin içtiği suyun bir bağlantısı var mı dedim hiç yok dedi. Allah allah yav
Doktor dedi sandım ben de ajfkdkdkDoktorun dediği > uygulamanın dediği aşko sildim kafamdan benim dediğim bilgiyi o zaman
Evet sen ama senin adın neden silinmiş kiBen mi anam bana bildirim geldi ama adım yok
Bilemedim ben de bi şaşırdımEvet sen ama senin adın neden silinmiş ki
Evet canım içine takılıdir . Sen doldukça kesip kesip baglayacaksınKorbell gelmiş, şu şekil geldi yanında 200-300 tane poşet var yazıyordu da kestikçe içinden mi gelecek? Çok cahilim
Meyve ve şekerle alakalı diye biliyorum bebeğin suyunu hatta fazla çıkanlara bunları yasaklıyorlar direk suyu yasaklamadıklarına göreGeçen haftaki kontrolümde doktora bebeğin suyuyla annenin içtiği suyun bir bağlantısı var mı dedim hiç yok dedi. Allah allah yav
Bu kocaman bi poşet, yanda bi jileti var sen istediğin kadarı doldukta o jiletten keseceksin altını düğümleyeceksin. Yani tek tek çöp poşeti değil bi bütün çöp poşeti bu, bağlayarak sen ayrı ayrı poşet yapmış oluyosun ister 1 metre boklu don biriktir ister 1 tanesinden sonra kes bağalKorbell gelmiş, şu şekil geldi yanında 200-300 tane poşet var yazıyordu da kestikçe içinden mi gelecek? Çok cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?