kızlar ya kaynana bi laf etti çok sinir oldum. 3 gündür düşün düşün bir hal oldum gözlerim doluyor. dün gece bile uyandım uyuyamadım iki saat. hatta birlikte tatile gitme konumuz vardı eşime onu da iptal ettirdim ikimiz gidelim dedik. ama içimden atamıyorum çok dokundu. eşimin kuzeniyle kvnin evdeydik, konu açıldı çocuklar şımarık oluyo falan dedü kuzeni, ben de dedim çok üstüne düşüp şımartılıyor şimdikiler falan dedim ama kuzeninin yeğenleri hakkında konuşuyoruz yani, bizim tarafla ilgisi yok. kvde de ordan atladı şey dedi ‘seni de şımarttım dimi ne yicen ne yapayım derken’ dedi. gülerek söyledi gibi yaptı ama bana o kadar koydu ki. 2-3 ay midem bulandı 7 kilo verdim, senin torununu taşıyorum, sormasaydın keşke. hiç bi zamanda bu sorularına bişey istiyorum diye cevap da vermedim zaten yiyemiyordum. bir de istesem neler derdi allah bilir. eşime de anlattım konuşacağını söyledi ama konuşsa nolacak söyledi artık. nasıl unutabilirim ki. o kadar seviyordum onu artık görmek bile istemiyorum. o günden beri görüşmedim zaten, çağırsa da gitmiyorum artık bir bahane uyduruyorum. eşim de daha konuşamamıştır çünkü ablası kalıyor orda, o gidince konuşur. ama dediğim gibi konuşsa da beni çook çok üzdü bir kere. nasıl unutulur bilmiyorum.