sanırım annelik korkudan ibaretmiş.. içim hiç rahat değil dua ediyorum hep. sağlıkla kucağıma almak için ama içimdeki korkuları yenemiyorum ...10 gün önce bende detaylıya girdim 21 haftalıkken.yaklaşık 1 saat sürdü. bebek çok şükür iyi ama rahimden bebeği besleyen iki damarın birinde çentik ve direnç görüldü.erken doğum olabilir.bebek zayıf doğabilir,gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsin dedi.tansiyon takibi ve kontrollerin sıklaştırılmasını önerdi. evet yarıyı geçtik ama ömrümüzden de ömür gitti bu haftaya gelene kadar. hepimiz sağlıcakla kucağımıza alsak da artık şu stresten korkudan bir nebze de olsa kurtulsak.
yalnız değilsin hepimiz seninle aynı duyguları paylaşıyoruz. umarım hepimiz bu günlerimizi gülerek hatırlarız bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda.sanırım annelik korkudan ibaretmiş.. içim hiç rahat değil dua ediyorum hep. sağlıkla kucağıma almak için ama içimdeki korkuları yenemiyorum ...
Korktum bu durumdan şimdi benim bir kaç gündür sanırım bişey ısırdı ayaklarım şişti ve kızardı bayaOnlarıda sorduk. Benim kan değerlerime hep bakıldı hamileliğimde düzenli, salı günü bakılmasına rahmen perşembe günü bile perinatoloji baktı. Bugun kan sonucuma baktı dedi toksoplazma vs negatif cıkmıs ama cmv filan yaptırabiirsin yani baska bi enfeksiyon testinden bahsedyor bunun gibi bircok test varmıs. Doktorun dediğine göre benim enfeksiyon geçirmeme gerek yokmuş bebektede cıkabiliyormus. Bugun internetten arastırdık biraz sivrisinek ısırması bile bebege enfeksiyon yapıp anomali olusturabiyormus. Yani bizim kafamızda düşündüğümüz gibi değil. Çok küçük şeyler bile büyük seylere sebeb olabiliyormus cok ilginç ya
umarım arkadaşım valla gözyaşım ucunda duruyor bu ara .. aşırı duygusalım :)yalnız değilsin hepimiz seninle aynı duyguları paylaşıyoruz. umarım hepimiz bu günlerimizi gülerek hatırlarız bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda.
"Zika virüsü, hamileliğin herhangi bir aşamasında tehlikeli olabilir; ancak özellikle ilk trimesterda (ilk 3 ay) enfeksiyon riski daha yüksektir."Korktum bu durumdan şimdi benim bir kaç gündür sanırım bişey ısırdı ayaklarım şişti ve kızardı baya
korkma beybi benim bi' arkadaşımda da aynı problem var iki kızı oldu. İkisi de evet zayıf doğdu ama 1 ay sonra tosuncuk gibi oldular. içini ferah tut. aynen bir an önce şu günler geçse de kucağımıza alsak 9 doğurduk resmen10 gün önce bende detaylıya girdim 21 haftalıkken.yaklaşık 1 saat sürdü. bebek çok şükür iyi ama rahimden bebeği besleyen iki damarın birinde çentik ve direnç görüldü.erken doğum olabilir.bebek zayıf doğabilir,gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsin dedi.tansiyon takibi ve kontrollerin sıklaştırılmasını önerdi. evet yarıyı geçtik ama ömrümüzden de ömür gitti bu haftaya gelene kadar. hepimiz sağlıcakla kucağımıza alsak da artık şu stresten korkudan bir nebze de olsa kurtulsak.
ay haklısın bu gidişle sarıcam galiba ben devalla ellerim o kadar ağrıyor ve uyuşuyor ki sıcak umrumda değil jdfghjk
12 hafta ve öncesi kalp atışları durduğu için gebeliği sonlandırmak zorunda kaldım. Sağ Salim kucağımıza alırız inşallahBence çok doğru düşünüyorsun ben de henüz hiç bir şey almadım para olduktan sonra her türlü alınır diye düşünüyorum 1 haftanın bile içinde alınır sonuçta 3 yıllık kıyafet vs almıyoruz. İnşallah sağ sağlam alırsınız kucağınıza . Önceki kayıplarınız hangi haftalarda idi
Amin canım İnşallah bugün beymende ki indirimleri gördüm içim kıpır kıpır oldu ama sonra frenledim kendimi birikimini yapıyorum kızçemin zaten kafam da da bi oda konsepti var Rabbim gerçekleştirmeyi nasip etsin hepimizeAllahım sağlıkla tam zamanında doğurmayı nasip etsin cümlemizeben de aynısını düşünüyordum. Daha önce kayıplarım olduğu için. Ama dayanamadım biraz ufak tefek bişeyler aldım bişeyler almak bile iyi hissettiriyor. umut güzel şey Siz de 24. Haftadan sonra başlarsınız. Hem alışveriş heyecanıyla günler de hızlı geçiyor. Rabbim aldıklarımızı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ayy çok şükür, darısı başımızaÇıktım canımlar şükür yolunda her şey. Darısı henüz girmemiş olanların başına çok büyük bi yük kalktı üstümden
Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız buradan da ek gıdalarını konuşuruzbunu son bir haftadır bende düşünüyorum keşke hiçbir şey almasaydım diye. ama aldım bi kere ve dua ediyorum inşallah kullanmak nasip olur diye
Benzer korkular hepimizde var bence, ne yazık ki sağlıklı doğurmakla da geçecek bir şey değil annelik böyle bir şey sanırım. Ama içinizi ferah tutmaya çalışın, olacak olan her şey olur zaten. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için bugünden tasalanmak sadece yorucu oluyor.sanırım annelik korkudan ibaretmiş.. içim hiç rahat değil dua ediyorum hep. sağlıkla kucağıma almak için ama içimdeki korkuları yenemiyorum ...
Ahhhh amin amin canım nasip olsun hepimizeHer şey çok güzel olacak 24 den sonra koşa koşa bebek mağazasına gideceksin ve istediğin bu zamana kadar bekleyip almak istediğin şeyleri alacaksın gün gelecek onu bebeğinde kullanacaksın
aminnn allahım inşallah :)Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız buradan da ek gıdalarını konuşuruz
Hayırlı haberlere inşallah sağlıkla göstersin kendini oğluşun10.30bekliyorum geldim
Benim de sürekli uyuşuyor. Bir arkadaşımın çocuğu 5 yaşında hala uyuşması devam ediyormuş. İnşallah doğumdan sonra biter kuzumkızlar sabahları ve hatta bazen gün içinde de ellerim çok uyuşmaya başladı. bu sabah uyandığımda ikisini de hiç hissetmiyordum ağlayacaktım artık napcam ben diye sonra geçti. ama çok sinir bozucu olmaya başladı bu durum
o kadar haklısınız ki kendime bunu sürekli söylüyorum şuan güzel her şey keyfini çıkar diyorum .. ilk hamile olduğumu öğrendiğimde haftalarca ağladım , yeni babamı kaybetmiştim . şimdi ben kaybetmekten korkacağım , kendimden daha çok iyiliğini düşüneceğim birini daha nasıl hayatıma soktum diye :) ahh analık ah :)Benzer korkular hepimizde var bence, ne yazık ki sağlıklı doğurmakla da geçecek bir şey değil annelik böyle bir şey sanırım. Ama içinizi ferah tutmaya çalışın, olacak olan her şey olur zaten. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için bugünden tasalanmak sadece yorucu oluyor.
Geçmiş olsun. Muhakkak dikkate alın. En son randevunuz ne zamandı ve sonraki randevunuz ne zaman. Doktorunuza telefondan da olsa bi sorun isterseniz.Korktum bu durumdan şimdi benim bir kaç gündür sanırım bişey ısırdı ayaklarım şişti ve kızardı baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?