- 12 Temmuz 2022
- 23.284
- 85.159
Yok yok haftaya perşembe, keseyi dün gördük dahaYarın mı gitceksin canım sonra haftaya bidaha gitceksin yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok haftaya perşembe, keseyi dün gördük dahaYarın mı gitceksin canım sonra haftaya bidaha gitceksin yani
Bende haftaya çarşamba gitcem canım görelim kalp atışlarını rahatlıycam vallaYok yok haftaya perşembe, keseyi dün gördük daha
Benim arkadaşlarım hep biooil kullandılar. Geçen gün bi arkadaşım ablam karışım kullanmıştı dedi ama neleri karıştırmış unutmuştu yazarsa söylerim canım. Hani hazır alacaksan biooil ya da lierac çok öneriliyor8+2 den selam kızlarr halsizlik mide bulantısından bunaldımm resmen yemek yaparken bile midem bulanıyor kusmamalı ama kokulara aşırı hassasiyetim oluştutuzlu leblebi meyve kankam oldu. Deli gibi ekşi istiyor cabım dün akşam salata yerken birden canım yaprak sarması çekti eşim panikle aranıyordu cilt bakım için birşeyler sorulmuş badenaturalin kuşburnu yağını (leke karşıtı) gül suyu tonik ve serumunu aldım yves rocher in kuru ciltler için peelingini aldım güneşe alerjim var temiz içerikli bir güneş kremi buldum minela care markası aldım ilgilenenlere duyurulur. Dün birşeye rastladım instagramda 8. Haftadan itibaren çatlak için krem yağ kullanın diyorlar tavsiyesi olan var mı ?
Sizinle çok benzer günlerimiz benim de sat 26 mart 31 aralık doğumumMerhaba aralık anneleri 24 mart son adet tarihimiz tahimi doğum 29 aralık daha doktora gitmedim inşallah terslik olmaz şuan 5+3 önce acile kan testi vercem beta bakcam sonradan randevu alıp gideceğim kan beta düşmüşmü çıkmışmı inşallah yükselir
Lierac baaaya pahalıydı en son bio oili gördüm aslında mustelanın falanda var ikilemde kaldımBenim arkadaşlarım hep biooil kullandılar. Geçen gün bi arkadaşım ablam karışım kullanmıştı dedi ama neleri karıştırmış unutmuştu yazarsa söylerim canım. Hani hazır alacaksan biooil ya da lierac çok öneriliyor
Valla hiç bakmadım ama adı itibariyle pahalı duruyor mustela da iyidir bence ama biooil daha uzun süredir bu işte sanki o yüzden ben olsam onu alırım galibaLierac baaaya pahalıydı en son bio oili gördüm aslında mustelanın falanda var ikilemde kaldım
Lierac çok Pahalanmıs gördüm şoka girdim ben ilk gebeliğimde 4 tüp bitirmiştim şimdi alamam bende mustela ve bio karışık sürmeyi düşünüyorum ekstra badem yağıLierac baaaya pahalıydı en son bio oili gördüm aslında mustelanın falanda var ikilemde kaldım
Canım kalp atışı için mi gideceksinBen perşembe gidicem 9 gün oluyor, çarşambaya da randevu var ama tutuyorum kendimi
Evet canımCanım kalp atışı için mi gideceksin
Ben de öyleyimKızlar havadan mı bebekten mi bilmiyorum nasıl uyuyom ama kız böyle Bi uyku hali yok uyku ilacı almış gibiyim
Ayy gözün aydın 7.haftadan sonra 1 ay mı koyuyorlar araya abuu :))Biz de bugün kontrole gittik teyzeleri . Şükürler olsun iyi bir doktor bulduk sonunda en azından ilk etapta iletişimi çok güzeldi, arkadaşımı da gebeliği süresince o takip edip doğumuna o girmişti. Doğum paketi aldık çünkü doğum paketi ücreti ile doğum ücretinin aynı olduğunu söylediler en azından bir daha bir daha uğraşmayalım başka yerden tetkiklerle dedik Bulantı kusmalarım çok şiddetliydi ve hiç su içemiyordum 5-6 gündür sadece ayranla kefirle falan geçiriyordum vücudum susuz kalmış idrar yolunda lökositler falan çoğalmış bazı değerler daha yükselmiş. Tek kullanımlık bir antibiyotik verdi doktor ve bol su içmemi önerdi bu nedenle prilam’a başladık biz de ama yediğin ekmekten daha güvenli bir ilaçtır rahat olun dedi İçinde omega3 olan folik asitimi değiştirdi bu da bulantıyı arttırır 12. haftadan sonra kullanın bunu dedi onun yerine probiyotik içeriği yüksek bir multivitamin yazdı ismi Vinalac. Bebiş de sat’a göre 7+5, ultrasonda 7+3 nabzı 160 / dk, boyu 1.3 cm olmuş Tekrardan bir ay sonra ikili tarama testi için gelin dedi. Bizden havadisler bunlarrr
Sağ olasın canım Aslında 8. hafta bitince diyelim. Biz 7+5’te gitmiş olduk çünkü önümüzdeki birkaç gün boşluğu yoktu doktorun Eşim de aynısını diyor 1 ay napıcaz şimdi ya ben dayanamam ki iki hafta sonra gitsek olmaz mı falan modunda Ama evet bundan sonra hep ayda bir çağıracaklarmış 8. aya kadarAyy gözün aydın 7.haftadan sonra 1 ay mı koyuyorlar araya abuu :))
Yaa maşallah bebişe. Her aşama ayrı bir stres insan her dakika görmek istiyorBiz de bugün kontrole gittik teyzeleri . Şükürler olsun iyi bir doktor bulduk sonunda en azından ilk etapta iletişimi çok güzeldi, arkadaşımı da gebeliği süresince o takip edip doğumuna o girmişti. Doğum paketi aldık çünkü doğum paketi ücreti ile doğum ücretinin aynı olduğunu söylediler en azından bir daha bir daha uğraşmayalım başka yerden tetkiklerle dedik Bulantı kusmalarım çok şiddetliydi ve hiç su içemiyordum 5-6 gündür sadece ayranla kefirle falan geçiriyordum vücudum susuz kalmış idrar yolunda lökositler falan çoğalmış bazı değerler daha yükselmiş. Tek kullanımlık bir antibiyotik verdi doktor ve bol su içmemi önerdi bu nedenle prilam’a başladık biz de ama yediğin ekmekten daha güvenli bir ilaçtır rahat olun dedi İçinde omega3 olan folik asitimi değiştirdi bu da bulantıyı arttırır 12. haftadan sonra kullanın bunu dedi onun yerine probiyotik içeriği yüksek bir multivitamin yazdı ismi Vinalac. Bebiş de sat’a göre 7+5, ultrasonda 7+3 nabzı 160 / dk, boyu 1.3 cm olmuş Tekrardan bir ay sonra ikili tarama testi için gelin dedi. Bizden havadisler bunlarrr
Canım cinsel ilişki için tasak koydum doktorunuzSağ olasın canım Aslında 8. hafta bitince diyelim. Biz 7+5’te gitmiş olduk çünkü önümüzdeki birkaç gün boşluğu yoktu doktorun Eşim de aynısını diyor 1 ay napıcaz şimdi ya ben dayanamam ki iki hafta sonra gitsek olmaz mı falan modunda Ama evet bundan sonra hep ayda bir çağıracaklarmış 8. aya kadar
Bana ilişki serbest dedi ben sormadan. Yine de kalp atışı duymadan içim rahat etmiyorYani genel olarak yasak oluyo mu ilk aylarda