Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Hanımlar neler yiyorsunuz bi günde? Düzenli beslenen biri değilim evden çalıştığım için hep gidip bi şeyler atıştırarak günü geçirirdim ama şimdi öğün yapmak istiyorum. Ben şunları yiyorum dediğiniz menüleriniz varsa alırım bi fikir 🫶🏿

Hanımlar neler yiyorsunuz bi günde? Düzenli beslenen biri değilim evden çalıştığım için hep gidip bi şeyler atıştırarak günü geçirirdim ama şimdi öğün yapmak istiyorum. Ben şunları yiyorum dediğiniz menüleriniz varsa alırım bi fikir 🫶🏿
tavuk suyu corba, domatesli makarna, portakallı kereviz dün yediklerim :))

ek olarak kahvaltıda mutlaka yumurta yiyorum. Menemen de yiyorum inşallah zararı yoktur (az pişmiş yumurta olayından dolayı)

s
Benim de kedim var kızlar sabahları her yerini öpmeden evden çıkamıyorum. Aşıları falan zamanında yapılıyor o yüzden korkum yok. Tek kediyle büyüyecek bebek de benimki değil oluruna bıraktım o işi. Beraber takılırlar artık inşallah
inşallah çocuğa da faydalı zaten kediyle büyümek. Çevrede de önyargılı konuşanlar olur mutlaka bebek tüyün yutar kediyi gönder. Hepsiyle kavgaya hazırım😄

Bende hiç düzenli beslenemiyorum sabah çok erken servise biniyorum 6.30 da öğlen dışardan yiyorum bazen evden götürüyorum yemekhane yok multinetle yiyoruz. Bu üzüyor düzenli beslenme olmaması. Muz ceviz falan aştırıyorum işte ama tamamen yeterli gelmiyor. Önerilere bende açığım özellikle çalışan anneler için

ek olarak kahvaltıda mutlaka yumurta yiyorum. Menemen de yiyorum inşallah zararı yoktur (az pişmiş yumurta olayından dolayı)
Az pismis olan yumurta dahil hicbir urunu yemeyin. Normalde zarari olmayan seyler gebelikte sorun cikarabilir. Kek yaparsaniz dibini falan kendinizi kaptirip sıyirmayin mesela. Ayrica fume urunler ve tabi sushi de yememelisiniz🙈

Merhaba aralık anneleri 24 mart son adet tarihimiz tahimi doğum 29 aralık🤫😍 daha doktora gitmedim inşallah terslik olmaz şuan 5+3 önce acile kan testi vercem beta bakcam sonradan randevu alıp gideceğim kan beta düşmüşmü çıkmışmı inşallah yükselir 😍

Eklentiler

• IMG_20240429_150941.jpg
    IMG_20240429_150941.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba aralık anneleri 24 mart son adet tarihimiz tahimi doğum 29 aralık🤫😍 daha doktora gitmedim inşallah terslik olmaz şuan 5+3 önce acile kan testi vercem beta bakcam sonradan randevu alıp gideceğim kan beta düşmüşmü çıkmışmı inşallah yükselir 😍
Canım kese bile görürsün aslında yarın direkt doktora gitsen ya beta yerine

Canım kese bile görürsün aslında yarın direkt doktora gitsen ya beta yerine
Ya ne oldu biliyonmu bundan önce benim düşük oldu direkt randevu alıp gitmiştim doktor acile gittin mi dedi hayır dedim betanın düşüşüne bakacaktı galiba kaçtan kaça indiğine bakcaktı galiba anlamadım bende

X