Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temizlemesi zor yazanlar olmuş, o kısım nasıldı?Kızımda sadece blw yapmış biti olarak benim işime yaramıştı elma direk verilmiyor belirli bir aya kadar mesela yumuşatmak lazım havuç vs hep öyle. Hatta şu an evde sekizinci senesi tek blender olarak taş gibi çalışıyor. 3 çocuk büyütür daha
Direk makineye atıyorum atmayın diyorsa da 8 sene hep makinede yıkandı bir şey olmadı cahillik mutluluk bence uğraşamazdım temizlemeyeTemizlemesi zor yazanlar olmuş, o kısım nasıldı?
Enfeksiyon mu ki canım bende de öyle olmuştuKızlar merhaba , bu gün sabahtan beri idrar kesem olan ve bir az üst kısmında ağrı var, uzanınca bir az geçiyor arada belime de vuruyor bilmiyorum ne yapiyim başına gelen var mı? Bebeğim de bu gün çok hareketli ama ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bundan daha hareketli olduğu günler de oluyordu
Ablam kullaniyo hatta bende bugün üye olayım dedim sonra ablam dediki gerek yok benim üyeliğimi gir telefonuna dedi kargo odemiyosun hiç çok rahat bişeyHepsi burada premium kullanan, öneren var mı a dostlar? 1 tlye geçin diyip duruyor bir faydası varsa geçelim ahfksjd
Soğuk süt dene balım, ellerini bir süre soğuk sütün içinde beklet iyi gelir belkiÖğlen yemek yaptım, yemeğin tadına bakıyorum acı değil ama parmaklarım alev atıyor, sirke denedim süt denedim diş macunu denedim geçmedi mecbur buza koydum ama elim o kadar sıcak ki buzun erimesi 5 dk. Alerjik reaksiyon mı anlamadım Var mı öneriniz
Ay süt denedim ama dolapta değildi sütüm yeni almıştım az soğusun yine deniyim, cayır cayır yanıyor yavSoğuk süt dene balım, ellerini bir süre soğuk sütün içinde beklet iyi gelir belki
Penye nefes alan kumaş bulup alırsanız beni de bilgilendirebilir misinizKızlar benim pantalon geldi. Baya baya kalın. Tam kışlık. Yumuşak penye beklemeyin. Çelik örme. Bana polyesteri çok gibi geldi ama %95 pamuk %5 elastan yazıyor etiketinde de. 163 boy 71 kilo XL aldım. Şimdi azcık büyük gibi ama kışa tam olur diye düşünüyorum. Ben bi de ince penye gibi bulursak ondan almak istiyorum. Bu baya kalın. Orangegreysky
Allah Allah ne yemeği yaptın kız içindeki bir şeye alerjin mi vardı ki acabaAy süt denedim ama dolapta değildi sütüm yeni almıştım az soğusun yine deniyim, cayır cayır yanıyor yav
İnşallah bulabilirsem paylaşalım. Defacto veya LCW de belki bulabiliriz gibi geliyorPenye nefes alan kumaş bulup alırsanız beni de bilgilendirebilir misiniz
Ya patlıcan yemeği yaptım, biberim acı biber ama yemeğin içinde 3 tane var asla yerken bu kadar yakmıyor. Anlamadım ben deAllah Allah ne yemeği yaptın kız içindeki bir şeye alerjin mi vardı ki acaba
Canım öyle ya galiba, bu gün idrar , kan tahlilleri falan verdimbakalımEnfeksiyon mu ki canım bende de öyle olmuştu
Hadi inşallah temiz çıkarCanım öyle ya galiba, bu gün idrar , kan tahlilleri falan verdimbakalım
Ellerin mi yanıyor biberden? Kaçırdım? Silverdin krem sür. Benim de yanar arada, alerji gibi bişi oluyor bazen kuzum.Ay süt denedim ama dolapta değildi sütüm yeni almıştım az soğusun yine deniyim, cayır cayır yanıyor yav
Yemek hiç acı değil bu arada az bişi acı dedim de yok 0 acı. Ama sanki ejderiya tutmuşum elimle öyle yanıyor dkfkf alerji oldu herhalde bende de tüh. Silverdinim yok canım az hafifletiyim yarın alırımEllerin mi yanıyor biberden? Kaçırdım? Silverdin krem sür. Benim de yanar arada, alerji gibi bişi oluyor bazen kuzum.
O da değilmiş. Amniyosentezde sınırlı kalıyormus. Wes testide en detaylısı. Ama bunlar karar verdici testler değil, ilerdeki gebeliklerin icin önemli testler bunlar dedi. karar zaten belli dedi.cumartesi yazdıklarını sabah okudum da telefonda konuştunuz sandım. her şeyi netleştirecek olan en nihayetinde amniyosentez herhalde yavrum.