- 12 Temmuz 2022
- 25.021
- En iyi cevaplar
- 3
- 83.280
- 528
Geçen annem bi misafirliğe gitmiş, masanın üstüne top top bezleri dizmiş kızcağız. Yeni doğdu bebesi. Kalk balkona at falan çok uğraşmazsın bence zamanla, elinin altında bi şey olması çok daha iyi hem de koku yapmıyorKafamı karıştırıyonuz yaaaa
Djdlfjksfjkdkd tıklıyorum linke, mutlu musun….Geçen annem bi misafirliğe gitmiş, masanın üstüne top top bezleri dizmiş kızcağız. Yeni doğdu bebesi. Kalk balkona at falan çok uğraşmazsın bence zamanla, elinin altında bi şey olması çok daha iyi hem de koku yapmıyor
Aa süper Tamam ondan alalımOhh. Poşet için artık muadilleri çıkmış uyumlu olan ve aynı kalitede olan. Daha bakmadım ama ondan alırız olmadı
Al al ben taa haziranda almistim .Djdlfjksfjkdkd tıklıyorum linke, mutlu musun….
Yorumlara baktım koku yine de var diyorlar yav, kafam karıştıAl al ben taa haziranda almistim .
Korbell, reflü yatağı ve süt sagma makinesi benim tecrübeme göre ilk 3tedir öyle soyliyim. Benden sonra doğum yapan bütün es, dost ve akrabaya aldırdımKafamı karıştırıyonuz yaaaa
Mutluyum... Koku olacağını sanmıyorum ya kutusundan bile buram buram poşetin o kokusu geliyor, ağzı komple kapalı sen kilidini açmazsanDjdlfjksfjkdkd tıklıyorum linke, mutlu musun….
Kesinlikle alinmasi gerekiyor gunluk cop alinmasi onemli degil ki bizimde aliniyor ama sonucta bebek bezi kokuyor o gun unutabiliyorsun cop vermeyi .vs gibi seyler basina gelebiliyor.En onemlisi koku yapmiyor.Birde ben kendi kullandigimiz cop ile bebek bezini karistirmaktan cok hoslanmiyorum.Alın çogzel bişiii
Bize bebekli misafir geldiğinde bizim çöpe atmıyorlar bebek bezini. Şu küçük buzdolabı poşetleri oluyor ya tek tek ona atıyorlar onu da kapıya koyuyolar. Misafir gidene kadar kapının önünde 10 tane minnak bokçuk oluyor skfkf gereksiz yani bence de gerekliydi ben de aldımKesinlikle alinmasi gerekiyor gunluk cop alinmasi onemli degil ki bizimde aliniyor ama sonucta bebek bezi kokuyor o gun unutabiliyorsun cop vermeyi .vs gibi seyler basina gelebiliyor.En onemlisi koku yapmiyor.Birde ben kendi kullandigimiz cop ile bebek bezini karistirmaktan cok hoslanmiyorum.
Kesinlikle gerekli bence 3. bebegim olucak nasip olur ise tecrube ile sabitBize bebekli misafir geldiğinde bizim çöpe atmıyorlar bebek bezini. Şu küçük buzdolabı poşetleri oluyor ya tek tek ona atıyorlar onu da kapıya koyuyolar. Misafir gidene kadar kapının önünde 10 tane minnak bokçuk oluyor skfkf gereksiz yani bence de gerekliydi ben de aldım
Benim de arkadaşlarım hep memnun canım bu korbelldenYorumlara baktım koku yine de var diyorlar yav, kafam karıştı
EvetAlın çogzel bişiii
Ahahahaha öyle oluyor ya görümcemler de çok zorlanmıştı o konudailk oğlumda hemen söylemiştik ya şimdi emin olamadığımız için söylediğimiz isimleri beğenmiyorlar falan
Aaa siz kullanıyor musunuz? Yorumlarda koku sızdırıyor almayın falan yazmışlar yok mu böyle bir sıkıntıKorbell, reflü yatağı ve süt sagma makinesi benim tecrübeme göre ilk 3tedir öyle soyliyim. Benden sonra doğum yapan bütün es, dost ve akrabaya aldırdımek gıda çok fena öyle böyle değil
Almak zorundayım madem ajfmsjddkdkBenim de arkadaşlarım hep memnun canım bu korbellden
AhahahahhahBenimki daha küçük herhalde ondan. Zaten ilk gebeliği olup 17.haftada bu kadar net hisseden de olmuyormuş genelde. Yüz yıl kullandığım folik asit sağ olsun
Kullanıyomuş memnunmuş, al lütfen skgkfjAaa siz kullanıyor musunuz? Yorumlarda koku sızdırıyor almayın falan yazmışlar yok mu böyle bir sıkıntı
Madem ısrar ediyorsunuz bu sebeple aldım… Normalde hiç almam çünkü snfkdjdkdkKullanıyomuş memnunmuş, al lütfen skgkfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?