- 24 Nisan 2020
- 4.804
- 4.377
Aynen aynen asla anlatılmaz ona Ya benim de akıl sağlığımı nasıl bozmuşsa rüyamda ben yakalanmışım kötü hastalığa bir sürü kan veriyorum örnekler falan alınıyor tedavi görmeye başlıyorum. Cidden iyi değiliz yaaaa Aslında detaylı ultrasonumu çeken farklı biriydi yani kendi doktorumuz değildi ilk kez gittiğimiz birisiydi aynı hastaneden. Kız ama benim kocam öyle bir paranoyak olmuş ki mesela ona şehir hastanesi farklı bir tedavi önerdi bu hafta. Aynı günün sabahı İstanbul’dan danıştığı bir hoca da ameliyat olma deyip benzer şeyler önermişti. Diyor ki acaba o hoca şehir hastanesini aradı da bu şekilde mi yapın dedi ?Yaaa out güldürdün beni eşininde tarzını öğrendiğim icin gözümde canlandı olay yani
Sen anlatma bu olayı eşine daha cok tramva yaratır zaten yaşadığı ona yeter... baska bi doktora gitmeye niyetin olursa olayı hic anlatma bence sen bi kereliğine baska bi doktora gideyim mi acaba de sende boyle diyorsun belki 2.görüş bebek icin iyiolur dersin. Onun zaten hosuna gider eminim
Ay bizimde en büyük duamız inşallah outfit inşallahhhh
Yahu bir doktor başka bir doktora ne demeye böyle bir talimat versin, hangi cüretle? Diyelim verdi karşıdaki sana mı sorucam demez mi ? İstanbul’daki doktor şehir hastanesinde o hocanın takip ettiğini nereden bilsin? Ama yok işte adam kırdı kafayı artık her şeyi düşünebilir