Aynen aynen asla anlatılmaz onaYaaa out güldürdün benieşininde tarzını öğrendiğim icin gözümde canlandı olay yani
Sen anlatma bu olayı eşinedaha cok tramva yaratır zaten yaşadığı ona yeter... baska bi doktora gitmeye niyetin olursa olayı hic anlatma bence sen bi kereliğine baska bi doktora gideyim mi acaba de sende boyle diyorsun belki 2.görüş bebek icin iyiolur dersin. Onun zaten hosuna gider eminim
Ay bizimde en büyük duamız inşallah outfit inşallahhhh
Allah Allah canım hiç bilemedimBende oyledir diye dusundum ama yok.asagida baski hissediyorum dedigim yerdeymis kafasi.hala ayni yerde duruyor.gobegime yakin yerde poposu ayaklari falan var.yani gobek deligimin ustu bos gibi....onceden dolu gibiydi,asagi dönunce resmen bosaldi
Benim göbek deliğinin iki üç parmak üzerinde de var kasıklarımda da. Ama zaten kontrolde gördük ki baş yukarıda ayaklar aşağıda. Üst kısmı elleriyle itiyor altı ayaklarıyla galiba. Bazen de alta aniden bir hareket yapıyor ve tuvalete zor yetişiyorum iki damla içinKızlar ben bebek hareketlerini hep kasık bölgemde hissediyorum. Sağ, sol, orta her yerdeama hep kasıkta. Ben ilk gebeliğim olmasına rağmen 17+3te hissetmeye başladım, şu anda 18+5im çok daha net hissediyorum ama göbek deliği hizasında vs değil hiç. Sizin de öyle mi?
İsim işi geciktiği kadar zorlaşıyor ya ama sonunda illa ki içinize sinen bir şey ortaya çıkıyorbenim hareket bazen göbek deliğinin oralarda bazen kaşık bölgesine yakın. döndükçe değişiyor sanırım. bu aralar o kadar hareketli ki özellikle karnım açken dışarıdan çok net gözüküyor artık
kızlar ben isim bulamadım hâlâ yabi gün bayıldığımdan ertesi gün uzaklaşıyorum. doğunca çocuk kendi seçecek artık
Alın çogzel bişiiiKızlar Korbell ebebek’te 600 TL’ye düşmüş. Hala almayan ve almak isteyenlere duyurulur
ilk oğlumda hemen söylemiştik ya şimdi emin olamadığımız için söylediğimiz isimleri beğenmiyorlar falanİsim işi geciktiği kadar zorlaşıyor ya ama sonunda illa ki içinize sinen bir şey ortaya çıkıyorYakın çevremden şahit olduğum çok gecikenlere herkes bir öneride bulunuyor ciddi ciddi o yüzden yine de bir an evvel bulup duyurusunu yapmakta yarar var sanki
Sen biraz bebişe odaklan bu süreçte. Odağını hep onun üzerinde tutmaya çalış. Belki bu durumun seni etkileme oranı azalır böylelikle.Aynen aynen asla anlatılmaz onaYa benim de akıl sağlığımı nasıl bozmuşsa rüyamda ben yakalanmışım kötü hastalığa bir sürü kan veriyorum örnekler falan alınıyor tedavi görmeye başlıyorum. Cidden iyi değiliz yaaaa Aslında detaylı ultrasonumu çeken farklı biriydi yani kendi doktorumuz değildi ilk kez gittiğimiz birisiydi aynı hastaneden. Kız ama benim kocam öyle bir paranoyak olmuş ki mesela ona şehir hastanesi farklı bir tedavi önerdi bu hafta. Aynı günün sabahı İstanbul’dan danıştığı bir hoca da ameliyat olma deyip benzer şeyler önermişti. Diyor ki acaba o hoca şehir hastanesini aradı da bu şekilde mi yapın dedi ?
Yahu bir doktor başka bir doktora ne demeye böyle bir talimat versin, hangi cüretle? Diyelim verdi karşıdaki sana mı sorucam demez mi ? İstanbul’daki doktor şehir hastanesinde o hocanın takip ettiğini nereden bilsin? Ama yok işte adam kırdı kafayı artık her şeyi düşünebilir
En az 2-3 hafta randevuları dolu oluyor. Biz randevularımızı muayaneden cıkınca hemen alıyorduk. Öbür türlü muayane randevusu bulamıyorduk. doktordan rica edip randevusuz olarak gidiyorduk. Detaylıyıda hemen kendisi sekreterine olusturtmustu. Normalde girişteki bankodan cıkıp randevularımızı alıyorduk. Detaylıyı verdiği tarihte gittik tatile cıkmıs. Bizim randevuyuda ötelememişler başka tarihe öyle olunca mahdur olduk. Ben önümüzeeki 2 hafta boyunca randevularına baktım doluydu. Öyle olunca dedim mecbur doktoru arayığ özel randevu rca edeceğim artık. Eee perşembede sıkıntı cıkınca ben beklemek istemedim cumartesi sabahı doktoru aradım dedim detaylıya gelmek istiyorum. O da cok yogun oldugunu randevu veremeyeceğini söyledi. Bende sıkıntılar oldugundan bahsettim ona rahmen nasıl yapacagım ya haftaya da tatile gidiyorum dedicilekkokusu90 yeni okudum tüm mesajları takipli olduğunuz doktora hiçbir şey söylemeden direkt detaylıya geldik diye gitseydiniz ne yapacaktı ne diyecekti acaba. Korkakça kaçamak cevaplarla geçiştirmesi bile büyük bir sıkıntı doğru düzgün açıklama yapmalıydı gerekirse özür dilemeliydi.
İnşallah güzelce sonuçlanır sürecinyaptırım olma ihtimali varsa keşke bir şeyler yapılabilse gerçekten belki sorumsuzluğu yüzünden başka kişilerde sorun yaşayacak. Bazı özeldeki doktorlar para için işlerini yapıyor sadece üstelik detaylıya da bakarım uzmanım demiş.. Allah her alanda ve anlamda iyi insanlarla karşılaştırsın
Gerçekten nerelere yazman gerekiyorsa yaz doktorlar sayfasına google yorumlara hastanenin şikayet birimini hepsine anlat bu durumu perinatoloji belgesini alsınlar elinden ne demek bu zamana kadar detaylı bakmıyoruz 20. Haftada bakıyoruz uzmanlığı olmayan her doktor kalbine böbreğine beynine bakıyor ki bunlar en önemlileri bakması gerekiyor burda bir arkadaşın 12. Haftada bilmişti mesela doktoru peki neden o 20. Haftayı beklememişte o haftada görmüş resmen size sadece kalbi atıyor mu diye bide cinsiyeti ne diye bakmış yani aslında kadın doğumcu olarak ilk başlayan doktorla aynı kesede şuan profluğu batsın doktora gitmemizin amacı ne acaba elimize doppler cihazı alıp 9 ay boyunca bizde takip ederiz bebeğin yaşayıp yaşamadığını gerçekten sinirlendim ya okurken Allah öyle doktorlara düşürmesin kimseyiEn az 2-3 hafta randevuları dolu oluyor. Biz randevularımızı muayaneden cıkınca hemen alıyorduk. Öbür türlü muayane randevusu bulamıyorduk. doktordan rica edip randevusuz olarak gidiyorduk. Detaylıyıda hemen kendisi sekreterine olusturtmustu. Normalde girişteki bankodan cıkıp randevularımızı alıyorduk. Detaylıyı verdiği tarihte gittik tatile cıkmıs. Bizim randevuyuda ötelememişler başka tarihe öyle olunca mahdur olduk. Ben önümüzeeki 2 hafta boyunca randevularına baktım doluydu. Öyle olunca dedim mecbur doktoru arayığ özel randevu rca edeceğim artık. Eee perşembede sıkıntı cıkınca ben beklemek istemedim cumartesi sabahı doktoru aradım dedim detaylıya gelmek istiyorum. O da cok yogun oldugunu randevu veremeyeceğini söyledi. Bende sıkıntılar oldugundan bahsettim ona rahmen nasıl yapacagım ya haftaya da tatile gidiyorum dediDedim detaylıya size görünmek istiyorum. Zaten kabul etmese bizi hastası olarak kaybedeceğini düşündü muhtemelen. Gelin bi sekilde ayarlayıp bakacagım dedi. Hastaneden herkes cıktı tüm sekreterler calısanlar doktorlar. Sadece acil ekibi ve bizim doktor kaldı. Bize öyle baktı. Sıkıntı var diyince geri ceviremedi. O da onun şokunu yaşadı nasıl sıkıntılar diye sordu. Eşimde ben konusurken içten içe kızıyor nasıl görmez nasıl sıkkntılar diye nasıl sorar nasıl bilmez yaaa ayıp diye
Ay benimde gonek cevremde biraz once bi vurdu top gibi karnim zipladiBenim tepikler hep kasıkta, iyi bari normalse sevindim
Çok hareketli ama kasıklardaAy benimde gonek cevremde biraz once bi vurdu top gibi karnim zipladiyavastan yukari cikar bence seninkilerde.
Benimki daha küçük herhalde ondan. Zaten ilk gebeliği olup 17.haftada bu kadar net hisseden de olmuyormuş genelde. Yüz yıl kullandığım folik asit sağ olsunBenim göbek deliğinin iki üç parmak üzerinde de var kasıklarımda da. Ama zaten kontrolde gördük ki baş yukarıda ayaklar aşağıda. Üst kısmı elleriyle itiyor altı ayaklarıyla galiba. Bazen de alta aniden bir hareket yapıyor ve tuvalete zor yetişiyorum iki damla için
Canım ben özelde takipliyim, devlette değil. Tüp bebek benimki. Doktorum üniversite doktoru. Devlette takipli bir gebe değilim yani. Doktorumla henüz doğumu konuşmadım. Ama genelde doktorların günü belli olan doğumu tercih ettiklerini duydum. Diğerlerine uzman doktorlar giriyor sanıyorum. Benimki prof. Doktorumda da tüp bebekle hamile kalıp doğum yapan birden fazla arkadaşım oldu. Hepsi sezeryan oldu. Kendim için Çıkarımda bulunuyorum. Gidip devlet hastanesine, beni sezeryan yapın demedim yaniDevlette sezeryan istediğinde yapıyorlar mı?
Ben devlette senin isteğinle sezeryana alınmıyorsun şartlar oraya eveilirse nd dan sezeryana geciyorlar diye biliyordum. Devlet diye bahsettiğin üniv eğitim araştırma mı yoksa onların devlet sisteminden farklı sistemleri
Aldım gittiAlın çogzel bişiii
Ohh. Poşet için artık muadilleri çıkmış uyumlu olan ve aynı kalitede olan. Daha bakmadım ama ondan alırız olmadıAldım gitti
Kafamı karıştırıyonuz yaaaaAlın çogzel bişiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?