Ben bilmiyordum burdaki arkadaşların önerisi üzerine ismini duydum ve recep hasa yöneldik. Bu öğlen randevu alınmıştı. Bugun doktorumuzun tepkisindede anladık baya tanınmıs oldugunu, onun adını duyunca inanılmaz ürktü bakayım ama cd vermem dedi.
Evet cok farklı bir duygu karnımızda onlarla kurdugumuz bag. Şimdiden 2 gündür yaşadıklarımı kafamdan gecenleri düşündüklerimi ben biliyorum. Acaba bencillik mi yapıyorum dogurmak isteyerek bile dedim. Cünkü bu kadar rahatsızlıgı varsa onu dünyaya getirmem ona kötülükmüş gibi geldi. İlerde onu birçok sağlık sorunu yaşamasına sebeb olacagım belki. ondan kopmakta istemiyorum cok değişik bir duygu. Anne duygularımız çoktan yüklenmiş biz farkında olmadan
bugun bi annede daha az belirtilerle benzer bi süreç yaşamıs onun yasadıkları bize biraz umut oldu. Eşimle ikimiz o umudu hissedince biraz rahatladık yüzümüz gülmeye başladı ilk defa. Bende duygularımı düşüncelermle eşimle paylastım, hala aglayarak. Eşimde bir yandan ağlıyor tabi
eşimde dedi biz ağır bi imtihandan geçiyoruz. Ama kesinlikle boyle düşünme onunda sınavı bu olacak belki. Doktorlar umut var yaşar derse yaşatalım. Belkide hicbirşeyi olmayacak bilmiyoruz dediS Hepimizin sınavı cok ayrı dedi
eşiminde boyle düşünmesi bende ferklı bi boyut açtı. İçim rahatladı