- 15 Aralık 2023
- 1.820
- 2.106
- 28
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun evet seaha gittim detaylı için . 25 mm yazıyordu kendi doktorumda değer normal sıkıntı yok dedi . Sonra bugün kendi doktoruma kontrole gittim 25 mm bile yok tamamen kapamış dedi . Ama hiç çok şükür kanamam falan olmadı bunca zamana kadar . 28. Hafta da bakacağız duruma göre planlama yapacağız dedi . Umarım yukarı çıkar dert ettim biraz ama basitçe atlatırız inşallahDetaylı için seaha gittiniz değil mi? Konuşmuştuk, ben de oraya gittim. Detaylıdan önce 17. haftada plasenta previa denmişti bana rahim ağzına yakınlığı 1cm idi o zaman. Bu uzaklığın 2-5cm olması gerekiyormuş. 21+5te detaylıda da aynı şekilde plasenta previa dendi bir de plasenta öndeymiş. Plasentanın rahim ağzına uzaklığını 22mm ölçtü. Sanırım sizdeki 25mm olan değer de rahim uzunluğu değil plasentanın rahme uzaklığı olabilir. Kendi doktorum hiç sorun etmiyor. Hayat akışında da dikkat etmene gerek yok, bu durum 28 e kadar normal sonrasında çıkmazsa o zaman konuşuruz dedi. Sakaryada olduğum için iki aydır ona muayene olamadım, pazartesi gideceğim bu durumu detaylıca soracağım haber ederim sana da.