Kelebek olayını bende yaşamadım bende çık fazla kafa yordum bağırsak mı bebek mi gün gün netleşti kendini belli etti anlıyorsun artık bebek olduğunu sende öyle anlarsınkızlar bu hareket olayı benim kafamı çok karıştırdıkelebek vs olayı bende yok ama bu aralar sürekli kapı çalıyormuş gibi karnımda . Siz nasıl anlıyorsunuz hareket ettiğini ben bağırsak zannediyorum hala
Şu nem cihazını da o getirmişti dimi baya şey olmuş müsaitliğinde fotile biziBakalım kaç yünle bitireceksin merak ettim
Bende arkadasımın getirdiklerini sizlerle paylasamadım. O kadar yogun geciyor ki. Bugunde hic durmadan mutfakta iş yaptım hic oturamadım. Şimdide yorgunluktan ters döndüm yatıyorum. Birazdan eşimin halası gelecek. Geldi
Neyse sonra iyi haberi almışsın canım önemli olan o. Sağlıkla gelsin de minikEvet bendim geç gitmek en iyisi sanırım
Kelebek olayı daha küçük hareketler gibi bence çünkü bende böyle pıt pıt gibi başladı şimdi aynen dediğin gibi tak taka dönüştükızlar bu hareket olayı benim kafamı çok karıştırdıkelebek vs olayı bende yok ama bu aralar sürekli kapı çalıyormuş gibi karnımda . Siz nasıl anlıyorsunuz hareket ettiğini ben bağırsak zannediyorum hala
BANA, da aynısı denildi ve çıktı seninki de çıkarKızlar bugün detaylı ultrasona gittim. Doktor bebek çok hareketli ve her şey yolunda dedi. O sırada tekme atıyordu zatenYalnız söylediği bir şey kafama takıldı. Plasenta aşağı yerleşimli 28. Haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Eğer yukarı çıkmazsa erken doğum riski oluşuyormuş sanırım.
Yaa ay bende almıştım dedim yarın bir gün olurum alayım diye bide fazla almışım ki açılmamış 3 paketAy az önce dolapta tam adet gününün öncesindeki gece ağrım başlıyor adet olucam herhalde deyip marketten aldığım pedi gördüm. Duygusal dkgkg
Aa evet çok hoş olurdu uyumluGök olan isimler benimde çok hoşuma gidiyor ya çok güzelmiş ismi. Gökdeniz koyardım bana kalsa kendi ismime uyumlu olsun diye ahahaha
Eski regl günleri geldi aklımaAy az önce dolapta tam adet gününün öncesindeki gece ağrım başlıyor adet olucam herhalde deyip marketten aldığım pedi gördüm. Duygusal dkgkg
Yaaa bende bekarliktan beri bı kizim olsa Asya derdim kız olsa ona da laf edecektiAa evet çok hoş olurdu uyumlubizde hep kız hayali kurmuşuz kız olsa 10 yıl önceden seçmiştik Asya olacaktı. Erkek seçeneklerimiz Aybars Barlas Uygar Güney Ege ve Göktuğ idi en çok hoşumuza Göktuğ gitti
Ay umarım doğrudur bende ağrı kesicisiz asla yapamazdım majezikten başkasıda işe yaramazdı bende herkes diyordu doğumdan sonra geçer diye inşallah geçer çok kötü oluyordum ben o gün ne plan varsa hep iptal ediyordum bir kere biri dedi içme belki öyle atlatırsın nerden dinledim ağrı kesici aldığım halde ağrım geçmemişti acillik olmuştumY
Eski regl günleri geldi aklımaben 12 yaşımda oldum bide küçücüktüm 5.sınıfın 2.dönemi idi..travma. Ve hep karnım ağrır kendimi bildim bileli ağrı kesicisiz ilk iki günü asla atlatamazdım doğurunca geçer efsanesi doğrudur inşallah
Benimde geçen dolapta elime geçti bı kaç tane kullanmışım son adetin bitiminden kalmaAy az önce dolapta tam adet gününün öncesindeki gece ağrım başlıyor adet olucam herhalde deyip marketten aldığım pedi gördüm. Duygusal dkgkg
Valla normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan sonrası doğruY
Eski regl günleri geldi aklımaben 12 yaşımda oldum bide küçücüktüm 5.sınıfın 2.dönemi idi..travma. Ve hep karnım ağrır kendimi bildim bileli ağrı kesicisiz ilk iki günü asla atlatamazdım doğurunca geçer efsanesi doğrudur inşallah
Ben de öyleyim ama geçeceğine dair umudum yokY
Dışardan belli oluyor mu diye baktım ama göremedim biraz da göbeğim var benim jdndndKelebek olayı daha küçük hareketler gibi bence çünkü bende böyle pıt pıt gibi başladı şimdi aynen dediğin gibi tak taka dönüştükapı çalması gibi böyle ritimli bı vurma. Tekme iste canım o bağırsak değil daha sıklaşmis şekilde oluyor onu takiple hareket başladığında bı yat karnına bak bakalım ufaktan dışardan belli oluyor benim
Ay bizim yakındı oğlanlar, senin bebişsr benim de bebiştirBebiş bence
Evet onu da merakımdan eşimin başının etini yedim 3 gün hadi getir bakalım filan diye. Cumartesi sabah baktım hala kıpırdamıyor. Ben aldım nem cihazını bakayım kullanımı nasılmış filan diye. Alır almaz koridorda haznesini düşürdümŞu nem cihazını da o getirmişti dimi baya şey olmuş müsaitliğinde fotile bizi
Dışardan belli oluyor mu diye baktım ama göremedim biraz da göbeğim var benim jdndnd
İnşallahBANA, da aynısı denildi ve çıktı seninki de çıkar
Ayy çok sevindim sizin adınızaBen ilk aşılama da kaldım şuan 21+4 üm