Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Vallahi en önemli şey sonra karın sertlesiyo şişiyor sancı oluyo bol bol pir....lamalar canim

Nasıl oldun çiçeğim iyi misin? Bebe nasıl? Öncesinde bir belirti vs olmuş muydu sende

Nasıl oldun çiçeğim iyi misin? Bebe nasıl? Öncesinde bir belirti vs olmuş muydu sende
Pazar günü hiçbir belirtim olmadı yavrum zaten açılmam falanda yoktu . Gelmek istedi suyunu patlattı . Ama gece ağrıyla uyandım regl ağrısı gibi belime vuruyor ve şiddetliydi . Ama önemsemedim çünkü on gün önce falanda aynısı olmuştu . Yattım uyudum ben .. sabah işe gidecektim lavaboya gittim tuvaletimi yapıp kalktım ama suyum gelmeye başladı anlamadım önce ama sonra açık renk kanama başladı. . Sıfır ağrıyla uyudum doğumun başlamasıyla uyandım işte.

Hanımefendinin acelesi varmış demek çok şükür iyisiniz ikiniz de

Belim ağrıyor ya, baskı da hissediyorum sanki kuruntu mu yaptım bilmiyorum ama uykum kaçtı tetikteyim şu an. Kabızlığım da çok fazla afedersiniz, ilaçla çıktım ama hemoroid olmuşum epey zorlandım. Bağırsaklarımda mı sıkıntı var kasıklarım mı ağrıyor anlayamıyorum, tadım kaçtı sabah olmaz bana bugün hareketlerinde sıkıntı yok gibi.

Tam nerelerde ağrı ? Kabızlık çok yapıyor ya kolay kolay da ağrısı geçmiyor ben geçen 3 gün tuvaletimi yapsam da ağrısını çektim. Zorlamaktan ben de aynı şekildeyim totom çok acıyor ve artık zorlamasam da acıyor. Bende bel boşluğundan doğru geliyordu ağrı. Ama bugünkü okuduklardan sonra ne desem hiç bilemedim. Şiddetine bak istersen dayanamıcak gibi olursan uçarak doktora

Seninle aynı gidiyorduk ablamın da aynı seninki gibi olmuştu 36. Haftada. Sabah uyanmış suyu gelmişti. Beni bi düşünce aldı ister istemez şimdi hemen kucağına alırsın inşallah doya doya öpersin koklarsın bebişini

Yani ben de kabızlıktan o kadar çekiyorum ki inan ayırt edemiyorum şu an, yatağa sindim kendimi dinliyorum. Sol tarafı ağrıyor belimin, karnımda toplanma yok gibi ama genel bir sertlik var sanki gazım varmış gibi ama wcye de çıktım. Sürekli çişim geliyor, bebek çıkacak gibi değil de aşağıda gibi sanki bir tık. İçerde yılan gibi süzülüyor böyle, çok hareketli değil ama arada hafif geriniyor sanki

Her şeyini hazırla canım . Ben kimliği bile almadan çıktım . Eşim sonra tekrar eve gitmek zorunda kaldı. Doğuma tek girdim . Hazırla kafan rahat olsun

Hareket etmiyordu benimki . Takip et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…