2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar aranızda hala kasık ağrısı yaşayan var mı ben 17.haftadayım yeni başladı dünden beri sol tarafta gerginlik hissi var sürekli

Kızlar günaydın bende aynı düşüncedeyim benim de kız arkadaşlarım çok istiyordu eşim kendi aramızda öğrenelim demişti bizde eşimle öğrendiğimiz gün birer pasta aldık içine cinsiyet renklerine göre draje koydular bebeklerimize video çekerek hem onlara konuşma yaptık hemde pastaların kestik böyle öğrendik cinsiyetlerini video kaydı onlara hatıra kalsın diye kendi aramızda öğrendik arkadaşlarımla da dışarıda tatlı yemeye çıktık minik bir kutlama olmuş oldu ve hiç birimiz hiçbir sosyal mecrada paylaşmamış olduk sen paylaşılmasını istemiyorsan arkadaşlarına da paylaştırma sende paylaşma bunu onlara söyleyebilirsin yanlış anlayacaklarını düşünmüyorum. ne kadar güzel bir hatıra kalmış, ya hiç umurunda olmayan insanlar olsaydı etrafında ne kadar güzel seni düşünmüş böyle bir sürpriz hazırlamışlar kutlamak güzel bir şey bence sevdiklerinle ve sevdiklerin sana değer veriyor çok güzel paylaşma konusunda bende çok taraftar değilim açıkçası

Bence de paylaşmayın benim kardeşim paylaştı partiyi gecesine ağrım başladı bir haftalık ara tatilim doktorla geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…