2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Konuşmadığımız sürede de bel ağrıları başladı sabah yataktan kalkarken oluyor bir iki dk sonra geçiyor gerçekten her yeni hafta yeni bir güncelleme geliyor resmen
Bende de olmaya başladı anladığım kadarıyla geliyor gidiyor yani endişelenmemek lazım ama işte bir şeyleri zor elde edince
Ya bazı insanlar yüzden direk hamileliği anlayabiliyor özellikle eskiler..Annemin de yaşı var yani o da anlıyor nasıl anlıyor ben bilmem. Gözler eğri bakıyor diyor hepBu arada özel değilse merak ettim, müdüre söylememenin bir sebebi var mı

Evet evet gidip geliyorlar neyseki artık her haftada yeni bir güncelleme gelince acaba bu hafta nasıl olacak demeye başladım kesinlikle zor elde ettik ilk defa başımıza geliyor hepsi birer etken inşallah sağlıcakla atlatacağız bu süreçleri

Ben devlette çalışıyorum hamilelik öncesi bir eğitime katılmıştım atamalar konuşuluyordu. Müdür yardımcıma söyledim oda olurya öğrenirler seni gözden çıkarırlar daha çok erken ne olur ne olmaz bekleyelim biraz daha dedi. Allah razı olsun çok destek oldu bana 4.5 5 aylık olsun ozaman beraber söyleriz dedi bende 20.hafta detaylı ultrasonu bekliyorum sonrasında beraber söyleyeceğiz

Çok mantıklı işlerin rast gitsin canım Rabbin işlerini kolaylaştırsın
Yazışmalardan yeni gördüm canım olsun buna da çok şükür Neler yaşadın bak, çok şükür hepsini atlattın. Bunu da Rabbimin izniyle atlatacaksın inanıyorum evet zorlanıyorsun ama bu kadar zorlanıyoruzya inşallah doğumumuz ve bebişlerimizi büyütmemiz de bir o kadar kolay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…