- 6 Ağustos 2024
- 313
- 518
- 31
Ben başladım canım 13.haftadan itibaren yapıyorumAranızda hamile pilatesine başlayan var mı ben çok istiyorum ama yasak kalkmadı daha transferden beri ilişki de yasak benim doktor her şeyi yasaklıyor ya
Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBu arada benim de bir oğluşum oluyor
Bende de olmaya başladı anladığım kadarıyla geliyor gidiyor yani endişelenmemek lazım ama işte bir şeyleri zor elde edinceKonuşmadığımız sürede de bel ağrıları başladısabah yataktan kalkarken oluyor bir iki dk sonra geçiyor gerçekten her yeni hafta yeni bir güncelleme geliyor resmen
Ya bazı insanlar yüzden direk hamileliği anlayabiliyor özellikle eskiler..Annemin de yaşı var yani o da anlıyor nasıl anlıyor ben bilmem. Gözler eğri bakıyor diyor hepÇıksın aslında karınlarımız kaç sene bu anı bekledik hepimiz çok mutlu oluyorum ayna da gördükçesadece iş yerinde daha müdürüme söylemedim ve etraftan ay hamile misin yorumları alıyorum müdürüme söylesem rahatlayacağım da
Amin inşallahCiddi misiniz yaaa Rabbim yardımcınız olsun inşallah süreç içerisinde her şey yolunda gider ve daha erken bırakırsınız inşallah
Yani birkaç kere karnımın alt bölgesinde değişik birşey hissettim ama o mudur bilmiyorum..13 hafta 4 günlük dahaHareketlerini hissetmeye başladınız mı
Evet evet gidip geliyorlar neysekiBende de olmaya başladı anladığım kadarıyla geliyor gidiyor yani endişelenmemek lazım ama işte bir şeyleri zor elde edince
Ya bazı insanlar yüzden direk hamileliği anlayabiliyor özellikle eskiler..Annemin de yaşı var yani o da anlıyor nasıl anlıyor ben bilmem. Gözler eğri bakıyor diyor hepBu arada özel değilse merak ettim, müdüre söylememenin bir sebebi var mı
13 haftalığı erken demişti benim doktorum erkek miydi sizin bebeğiniz?Yani birkaç kere karnımın alt bölgesinde değişik birşey hissettim ama o mudur bilmiyorum..13 hafta 4 günlük daha
Çok mantıklı işlerin rast gitsin canım Rabbin işlerini kolaylaştırsınEvet evet gidip geliyorlar neysekiartık her haftada yeni bir güncelleme gelince acaba bu hafta nasıl olacak demeye başladım kesinlikle zor elde ettik ilk defa başımıza geliyor hepsi birer etken inşallah sağlıcakla atlatacağız bu süreçleri
Ben devlette çalışıyorum hamilelik öncesi bir eğitime katılmıştım atamalar konuşuluyordu. Müdür yardımcıma söyledim oda olurya öğrenirler seni gözden çıkarırlar daha çok erken ne olur ne olmaz bekleyelim biraz daha dedi. Allah razı olsun çok destek oldu bana 4.5 5 aylık olsun ozaman beraber söyleriz dedi bende 20.hafta detaylı ultrasonu bekliyorum sonrasında beraber söyleyeceğiz
Yazışmalardan yeni gördüm canım olsun buna da çok şükürBu hafta kontrolde doktora sordum..geçen hafta fitile 32 haftaya kadar devam edeceğimi söylemişti.
Bu hafta iğneyi ne zaman bırakıcam dedim ona da devam edeceksin dedi vallahi ağlicaktım kalçam mahvoldu..plasenta aşağıda desteklememiz lazım riske atamayız dedi bana ama iğneyi değiştirdik en azından
İlişki ne zamana kadar yasak bende bunu merak ediyorum :))))Aranızda hamile pilatesine başlayan var mı ben çok istiyorum ama yasak kalkmadı daha transferden beri ilişki de yasak benim doktor her şeyi yasaklıyor ya
Ben 17.haftadayım hala yasakkİlişki ne zamana kadar yasak bende bunu merak ediyorum :))))
Bize de yasak dediler ama ne zamana kadar diye sormadıkİlişki ne zamana kadar yasak bende bunu merak ediyorum :))))
Şaka diyosunnnnn:)))) biz test gününden sonda serbest olur diye dusunuyordukkkk:)Ben 17.haftadayım hala yasakk