- 6 Ağustos 2024
- 319
- 522
- 31
Erkek bebek daha erken ve daha net hissediliyor sanırım oyüzden sormuştumEvet erkek..Erken olduğu için hissedemiyorum veya anlamıyorum ama kızlardeşim ikinci bebeğini 13 haftalık hissetmişti..tecrübe olunca ayırt edilebiliyor
Yaaaaa ben hiç böyle dusunmemistimmm:))10-12 hafta kesin yasak oluyor zaten de benim kanama olunca devam etti yasaklar
Yasak devam edebilir benim için sıkıntı yokEvet bize o zamana kadar yasak devam edecek herhalde
Fitil kullandığım zamanlarda oluyordu sankiKızlar yaa size bir şey danışmam lazım. Hapşırınca sanki vajinamdan Su geldi gibi hissettim. Biraz endişelendim hiç duydunuz mu böyle bir şey normal midir?
Progestan fitil miFitil kullandığım zamanlarda oluyordu sanki
Korkma canım ya eger devam ederse git etmezse akıntıdır fitil kullananlarda oluyor genel olarakKızlar yaa size bir şey danışmam lazım. Hapşırınca sanki vajinamdan Su geldi gibi hissettim. Biraz endişelendim hiç duydunuz mu böyle bir şey normal midir?
Fitildeb dolayı bende çok oluyorKızlar yaa size bir şey danışmam lazım. Hapşırınca sanki vajinamdan Su geldi gibi hissettim. Biraz endişelendim hiç duydunuz mu böyle bir şey normal midir?
Evet canım progestan fitili kullandığım zamanlarda oluyorduProgestan fitil mi
Evet canım progestan fitili kullandığım zamanlarda oluyordu
Progestanı bırakalı olmuştu baya ama vajinamda kaşıntı olduğu için fitil vermişti hoca ozaman ondan kaynaklanabilir mi acabaFitildeb dolayı bende çok oluyor
Muhtemelen öyleProgestanı bırakalı olmuştu baya ama vajinamda kaşıntı olduğu için fitil vermişti hoca ozaman ondan kaynaklanabilir mi acaba
Çarşamba günü doktor kontrolüm var ozaman gittiğimde Bi danışırım bakalım.. Teşekkür ederim kızlar ikinci defa oldu biraz endişelendim sizler sayesinde rahatladım biraz Allah razı olsun sizdenKorkma canım ya eger devam ederse git etmezse akıntıdır fitil kullananlarda oluyor genel olarak
Yaaa ne kadar güzel sade sevimli olmuş