Ben 14+2 oldum progestan 50 lik iğneye kalçadan 3 günde bir devam dedi,duphaston günde 2 içiyordum bırak dedi,ama korkuyorum ben yine kanama olur diye bire dusurdum bikac gunden birakacagim
Ya her iki doktorum da kullanma gerek yok kanama yapar diyor ama icim hic rahat degil baska doktorlara soruyorum su an sizde kanama oldu mu 10.haftadan sonra?
3.gün embriyosu gelişimi geriden geliyor dedi embriyolog 5.güne kadar takip edeceğiz dedi . Başına gelen var mı bu şeklde olup da sağlıklı embriyoya dönüşen ,
3.gün embriyosu gelişimi geriden geliyor dedi embriyolog 5.güne kadar takip edeceğiz dedi . Başına gelen var mı bu şeklde olup da sağlıklı embriyoya dönüşen ,
Ya her iki doktorum da kullanma gerek yok kanama yapar diyor ama icim hic rahat degil baska doktorlara soruyorum su an sizde kanama oldu mu 10.haftadan sonra?
Oldu 12. Haftada şiddetli kanama yaşadım,öncesinde de yaşamıştım şuan 14 u geçtik çok şükür sknti yok,tüp bebek doktorum kullanmana gerek yok kan sulandırıcı demişti ama kadın doğum doktorum küçük de olsa risk var göze alamam kullanmamayı,kullanmalısın dedi,kanama varken bile clexan iğneye devam dedi