2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Moralini niye bozuyorsun canım benim kalp atışını gördün, diğerinin içinde yolk sac gelişmişse o da büyüyecektir inşallah..bebeğin hafta hafta gelişimini yazan bi doktorun sitesinde okumuştum..bebeğin kalp atışı oluştuğunda 180 e kadar çıkabiliyor sonra 110 seviyelerinde devam ediyor..o yüzden sayısına takılma bence..inşallah güzel güzel büyüyecekler

Günaydın canım. Dün benimde 7+4 dü ultrasonda 6+6 çıktı doktor bir hafta bile geriden gelse bizim için sorun yok demişti. Bu şekilde düşünüp kendini strese sokma. İkizlerde bi bebek hep geriden gelir derler zaten bu haftalarda duyulmayabilir. Biraz ara ver ultrasona bence. Görüntüleme için yayılan ses dalgaları organ gelişimini etkiliyor

Onu sordum bugün.Ses dalgası zarar vermezmiş.Kontrolum cuma bakalım ne olcak

Benim istahimdabir azalma yok.7.haftadayim ve 2 kilo aldim ya.buişin sonu nolcak bilmiyom.kilo alan varmi
Ben varım 3 kiloda ben almışım zaten kilolu hamile kalmıştım bulantım var ama iştahım açık kusma vs yok arada oluyor bulantı da yiyorum yani ve çok sık açlık hissediyorum napiyo bu bebe depoları mi sömürüyor anlamadım

Valla ayni ben..ben de kilolu hamile kaldim.86 lasiz kac kiloyla kaldinz

Kizlar 7+4 deyim ara ara kasiklarima agri giriyor sizlerdede oluyormu?? Baska hic bi sorunum yok ne bulanti ne kusma ne istahsizlik..

Kizlar 7+4 deyim ara ara kasiklarima agri giriyor sizlerdede oluyormu?? Baska hic bi sorunum yok ne bulanti ne kusma ne istahsizlik..
Oluyor cnm benim adetteki gibi geliyor hafif şekilde böyle.
Valla benim öğlenden beri neredeyse midem bulaniyor cok fena belirti yok yok derken zirvede yasicam galiba

Oluyor cnm benim adetteki gibi geliyor hafif şekilde böyle.
Valla benim öğlenden beri neredeyse midem bulaniyor cok fena belirti yok yok derken zirvede yasicam galiba
Yaa öylemii canim sol kasiktami senin agrida? Bebek orda sanirim ara ara baya sizliyor böyle degisik bi agri adet gibide degil aslinda. Zaten adetde ben hic sancilanmamda büyüdügü icin olur demisti doktorum.

Yaa öylemii canim sol kasiktami senin agrida? Bebek orda sanirim ara ara baya sizliyor böyle degisik bi agri adet gibide degil aslinda. Zaten adetde ben hic sancilanmamda büyüdügü icin olur demisti doktorum.
Ben adette zirvede yaşadığım için ağrıyı:) benim sağ kasıkta hafif oluyor böyle. Ara arada rahmimde sizlama gibi oluyor böyle değişik.
Bana da ağrı normal demişti Dr
Benimde yarin randevum var inşallah hersey yolundadir

Ay hadi insallah yarin güzel haberlerle dönersin insallah canim kacinci haftadasin? evet ya benim doktorumda öle arada agri cok normal ve lekelenmede olabilir gayet bu haftalarda normal dedi

Ay hadi insallah yarin güzel haberlerle dönersin insallah canim kacinci haftadasin? evet ya benim doktorumda öle arada agri cok normal ve lekelenmede olabilir gayet bu haftalarda normal dedi
Valla normalde yarin tam 8+0 olmam gerekiyor ama gecen hafta hem tüp hem baska dr a gittiğim için hatlar karışık acikcasi ama yarin ki Dr a göre 8+0 cikmam gerkeiyor

Y
Söyle acikiyim bak aslinda günleri ayniydi iki Dr da da ama Söyle bir durumla karsilastim.
Pers günü Dr gittiğimde 6+5 cikti cmrteside tüp Dr randevum vardi ona gitmiştim ondada yine 6+5 çıktı yani bu çocuk 2 günde ne uzadi nede gun almis aldi yada ultrasondan kaynakli diye düşündüm ama şöyle bir durum da var.
Oncesindede tüp dr gittim de cumartsi 7+0 cikmam gerekirdi 2 gün geri gösterdi.
İnsallah herşey yolundadır

Ay hadi insallah güzel sonuclarla dönersin canim benim
Olur ya öyle 2 gün önde yada geride, canim takilmaa rakamlara iyi ilerlesin önemli olan bu cünki , Bende en son gittimde tam 7haftalik olmam gerekirken 2 gün önden gidiyor senin bebis dedi mesela doktorum. Ama artik gitmicem kontrole filan , ben memleketimdeydim bu sürec boyunca artik kendi evime gecicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…