Kızlam selam, ben 3 defa tüp bebek tedavisi gördüm. İlki hiç tutmadı, ikincisi tuttu fakat 9 haftalıkken kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum genetiğe gönderildi kromozom sorunu çıktı. Diğer kalan dondurlmuş embriyolarımada doktorum genetiğe göndermenin sağlıklı olmayacağını çözdürüp tekrar dondurulması doğru olmaz dedi ve yine 3 transferimdemde tuttu ama hiç kalp atışı alamadık yine genetiğe gitti bu sefer sorun olmadığı ama neden kalp arışı alamadıkları bilmediklerini söylediler. Şimdi 3 olumsuz sonuçtan sonra başka doktor arayışına girdik ve şişli memoriala görüştük. Kafam çok karıştı çünkü semra hoca transfer sonrası eski kullandığın hiç bir ilacı kullandırmayacağım dedi. Kan sulandırıcı, östrojen ilaçlarını sadece bir fitil vereceğim dedi. Tabi ben şokkkkk. O kullandığım ilaçlar neydi. Yani bir torba iğne hap. Kafam çok karıştı. Ne olur bilen yaşayan biri beni aydınlatabilir mi? Gerçekten çok ihtiyacım var. O kadar kayıptan sonra çok doğru ilerlemek istiyorum. Ha bide İntralipid serum alıyordum. Transfer günü ve sonrasında hafta 1 taki 9. Haftaya kadar. Onada gerek yok dendi. Lütfen bilen yaşayan biri yorum yapabilir mi?