- 18 Ağustos 2019
- 56
- 14
Hayir daha bakmadi cuma günü kan vermemi istediDoktoruna sor canım o sana ne yapacağını söyler keseyi gördün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir daha bakmadi cuma günü kan vermemi istediDoktoruna sor canım o sana ne yapacağını söyler keseyi gördün mü
Kizlar prolutex 25 igneyi gunde iki kere yapan var mi? Her yerde gunde bir diyo ben niye iki yapiyorum bilmiyorum.
Pıhtılı kırmızı kansa bir acile uğra istersen. En azından iğne vurulur vsBenimde suan 16 inci günüm adet kanamasi gibi hafif hafif pihtili
Aa tesekkur ederim rahatladimBen de 1 kere yapıyorum ama iki tüpü kırıp tek seferde. Tek tek iki tane yapıyorsanız normal yani merak etmeyin
Hayir olsun canim nolduBen de gece gece sancılandım.Hayır olsun inşallah
Kasıklarım baya zorladı.Uyuyunca geçti neyseki.Garip garip şeyler oluyor bünyeyeHayir olsun canim noldu
Ağrı olduğunda doktor direkt ayaklarının altına yastık koy uzan demişti aklınızda olsun :)Kasıklarım baya zorladı.Uyuyunca geçti neyseki.Garip garip şeyler oluyor bünyeye
Bende tüm gece sizin gibiydim uykumdan uyandırdı ağrıBen de gece gece sancılandım.Hayır olsun inşallah
Peki ne zamana kadar kullanacaksiniz? Bana 10 hafta dedi doktorum.Ben de 1 kere yapıyorum ama iki tüpü kırıp tek seferde. Tek tek iki tane yapıyorsanız normal yani merak etmeyin
Kizlar prolutex 25 igneyi gunde iki kere yapan var mi? Her yerde gunde bir diyo ben niye iki yapiyorum bilmiyorum.
Hayır olsun inşallah..vurup geçti mi devam ediyor muBen de gece gece sancılandım.Hayır olsun inşallah
Merhaba kalçadan olanı kullaniyor musunuz peki ? Sadece günde 2 göbekten mi ?Kizlar prolutex 25 igneyi gunde iki kere yapan var mi? Her yerde gunde bir diyo ben niye iki yapiyorum bilmiyorum.
Ben bacağımdan da yapıyorum arada canım. Hemşire zorlandığında bacağından da yapabilirsin demiştiKızlar günde 3 iğne kullanıyorum ve artık kistler oluştu göbeğimde, iğne yaparken de batmıyor çok canım acıyor. Önerisi olan var mı?
Kan sulandırıcı kolundan yapabilirsin. Yapmadan önce biraz buz tut koluna zaten hafif uyuşuyor. iğneden hemen sonra bastır en azından morarmasın ben sonrasında da hafif buz tutuyordum. Oksapar yerine enox kullanmıştım iğne ucu daha ince demişlerdi fark ediyor mu bilmiyorum hissetmiyordum iğneyiKızlar günde 3 iğne kullanıyorum ve artık kistler oluştu göbeğimde, iğne yaparken de batmıyor çok canım acıyor. Önerisi olan var mı?
Canim günün varsa keske biraz daha bekleseydin. Belirti zaten cogu kiside kayboldu burda illaki okuyosun yazilanlari sende neden panik yapiyosun Hayirli güzel haberlerle dön insallahKizlarr banada dua edin bizde kalp atışı duymaya gidicez dr sali gelecekmis benim y.dışından bende başka dr ayarladim bugün gidicem belirtilerim kayboldu diye inşallah hayırlı haberlerle gelirim 12 30 da randevum
Normalde haftayaydi randevum ama bu belirti olamamasi durumu beni cok endişeye soktu bende gidicem
Hadi güzel haberlerle dön canim Dualarimiz seninleKızlar günaydın dün aksam pembe lekelenme şeklinde kanamam oldu peçeteye 2 defa geldi sonra durdu şükür ama cok korktum bugün kalp atışını dınlemeye gıdıcez dualarınızı eksık etmeyın ınsallah hepımız saglıkla kucagımıza alalım bebeklerımızı