2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

5,gün embriyosu canım..

Ben de 1 Temmuz opu oldum, 29 Ağustos’ta transfer oldum, yaş 29 5. Gün 1 adet, 10 Eylül de kan testi sonucunu alacağım inşallahherkesin hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alması dileğiyle

Doğal siklus nasıl oluyor? Çok farklı yöntemler var bunu hiç duymadım ama. Benim ki taze transfer oldu ilaçlar metabolizmayı çok etkiliyor onun haricinde baya alıştım ben. Benim 16 Eylül inşalalh güzel haberler alırız

5,gün embriyosu canım..
Benim de 5. Gün embriyosu. Benim 10.gun değerim 20, benden daha iyi durumdasın sıkma canını. Hersey olacağına varır. Bak çok örnek var düşükle başlayıp sağlıkla kucağına alan. Bu hanımefendinin bebeği doğmuş sağlıkla. Ben bugün şöyle düşündüm, 20 beta değerini görüp üzüldüm ağladım karalar bağladım, ama aslında embriyomu hiç düşünmedim. O mesela şuan aslında bir canlı, çok küçük ama canlı yani. Ben onu hissetmiyorum ama belki de o beni hissediyordur. O belki de binbir emekle rahmime tutunmaya, hayata bağlanmaya çabalarken ben onu yetersiz görüp yine anne olamayacağım diye kendim için üzülmeye başladım. O açıdan düşündüğümde o an onu karnımda hissettim biliyor musun? Saçma gelecek belki ama ondan özür diledim. Sonuçta başardı 10 gündür hayatta kalmayı başardı ve hala mücadele veriyor. Onunla konuştum, gelirse eğer, gelebilirse onu herseyiyle seveceğimi, kabul edecegimi soyledim. Gelemese de karnıma düşmesine rağmen kucağıma alamadığım diğer 3 bebeğim gibi onu da kalbimin bir köşesinde tutacağım hep…

Eklentiler

• IMG_5967.png
    140,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
hiç böyle düşünmemiştim teşekkür ederim

Ben hic bi daha gitmeden 8.hafta mi gitsem diyorum cunku oncesinde duyarsam sonra bi sey olursa diye .. delilik dusunduklerim ama iste korkuyo insan ne yapayim
Korkma canım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Olacak olan 8.haftadan sonrada olabilir bunun sonu yok. Öyle düşünmemek gerek bende evhamlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…