2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ağlama artık pozitifsin zaten.Yarın inşallah hayırlı haberlerle geleceksin
Doktorum karamsar konuşunca çok düştüm çok üzüldüm.. 29 yaşındayım ilk denemem çok moralim yüksekti onu hep hissetim sanki.. testlerim çift çizgi çıktı.. yüksek beklerken inanılmaz üzüldüm Allah yardımcımız yardımcım olsun ne diyim
İnşallah yarın yüksek rakam görürüm kızlar 💚

Doktorum karamsar konuşunca çok düştüm çok üzüldüm.. 29 yaşındayım ilk denemem çok moralim yüksekti onu hep hissetim sanki.. testlerim çift çizgi çıktı.. yüksek beklerken inanılmaz üzüldüm Allah yardımcımız yardımcım olsun ne diyim
İnşallah yarın yüksek rakam görürüm kızlar 💚
Canım benimde önceki transferim de öyleydi doktorum da karamsardı seni çok iyi anlıyorum. Umut kesilmez hiç belli olmaz dualarım seninle

Korkma canım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Olacak olan 8.haftadan sonrada olabilir bunun sonu yok. Öyle düşünmemek gerek bende evhamlıyım 😌
Aynen öyle benim 9 haftaliklen kalbi durdu🥹 olan olduktan sonra Önce yada sonra Nasibinde yoksa o Senin tamam bitiyo hersey ne yazikki canim🥹🙏🏻

Aynen öyle benim 9 haftaliklen kalbi durdu🥹 olan olduktan sonra Önce yada sonra Nasibinde yoksa o Senin tamam bitiyo hersey ne yazikki canim🥹🙏🏻
Biliyorum öyle maalesef bende boş gebelik geçirdim düşük yaptım. Rabbim güzel günler göstersin hepimize inşallah ☺️🐣🙏🏻

Kızlar sağlıksızsa çok ilerlemesini istemem açıkcası.Biliyorum hepimiz hemen olsun diyoruz.Bir aksaklık olunca göz yaşına boğuluyoruz ama ileriki aylarda bebek kaybetmek inanın hiçbir şeye benzemiyor. Hem bedenen hem ruhen zor toparlanıyorsunuz. O yüzden hepimiz için hayırlısı olsun. Olacaksa da kolaylıkla olsun 🙏🏻 Eğer vakti değilse de Allah en güzelini en güzel zamanda nasip etsin.

Aslında insan dayanamıyor acele etmesem ben de ikisine bir gitsem olurmuş alttan bakılınca bi tedirgin oluyor insan. Çevremden sürekli alttan baktırma diye uyardı durdular. Bi sıkıntı olmuyor çok şükür ama korkutuyorlar 😊
Cnm bizum klinik komple alttan muayne yapiyor. Bende ilk gebeligimde o kadar tedirgin oldum ki hemsireler dedi hep alttan muayne yani o yüzden sakincali olsa mesela dr bakmaz zaten öyle düşün

Benim de 14 Eylül test tarihim ☺️ hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah. Ben de öğretmenim siz de mi öğretmensiniz? 2 hafta rapor aldım ben sonucu aldıktan sonra başlayacağım inşallah. Bana da doğal siklus yaptı doktor ama baya bi iğne ilaç kullanıyorum pıhtılaşma ve rahim duvarı inceliği var bende galiba o yüzden
Hep birlikte hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🌸 Evet İngilizce öğretmeniyim ortaokulda. Derslerim az o yüzden ben gitmeyi tercih ettim. Bana iyi geliyor öğrencilerim ve arkadaşlarım.
Bizimkisi erkek faktörlü ben de negatif bi durum yok o yüzden dopdoğal oldum 🤭 Hiç ilaç yok ama bu durum da biraz tedirgin ediyor beni. İlk denemem. Transfer öncesi sizin progesteron değerinize bakıldı mı?

X