- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.971
- 30
Herzaman yanindayim canim ve dualarimdasinCanım kubi iyiki varsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herzaman yanindayim canim ve dualarimdasinCanım kubi iyiki varsın
Ağlama artık pozitifsin zaten.Yarın inşallah hayırlı haberlerle geleceksinAğlamaktan yoruldum
Doktorum karamsar konuşunca çok düştüm çok üzüldüm.. 29 yaşındayım ilk denemem çok moralim yüksekti onu hep hissetim sanki.. testlerim çift çizgi çıktı.. yüksek beklerken inanılmaz üzüldüm Allah yardımcımız yardımcım olsun ne diyimAğlama artık pozitifsin zaten.Yarın inşallah hayırlı haberlerle geleceksin
Canım benimde önceki transferim de öyleydi doktorum da karamsardı seni çok iyi anlıyorum. Umut kesilmez hiç belli olmaz dualarım seninleDoktorum karamsar konuşunca çok düştüm çok üzüldüm.. 29 yaşındayım ilk denemem çok moralim yüksekti onu hep hissetim sanki.. testlerim çift çizgi çıktı.. yüksek beklerken inanılmaz üzüldüm Allah yardımcımız yardımcım olsun ne diyim
İnşallah yarın yüksek rakam görürüm kızlar
Yarın görüşürüz canım anneler ve adaylar kalbim çıkacak gibi.. dua edinCanım benimde önceki transferim de öyleydi doktorum da karamsardı seni çok iyi anlıyorum. Umut kesilmez hiç belli olmaz dualarım seninle
Tabbi ki olabilir ama doktor 8.haftadan sonra %95 yasar artik dedi mecburen buna tutunuyorum isteKorkma canım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Olacak olan 8.haftadan sonrada olabilir bunun sonu yok. Öyle düşünmemek gerek bende evhamlıyım
Bak bunu bilmiyordum şu an bende buna tutunucam canım o zaman yarıladık sayılır. Kese boyutunu söyledi mi canımTabbi ki olabilir ama doktor 8.haftadan sonra %95 yasar artik dedi mecburen buna tutunuyorum iste
Aynen öyle benim 9 haftaliklen kalbi durdu olan olduktan sonra Önce yada sonra Nasibinde yoksa o Senin tamam bitiyo hersey ne yazikki canimKorkma canım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Olacak olan 8.haftadan sonrada olabilir bunun sonu yok. Öyle düşünmemek gerek bende evhamlıyım
Biliyorum öyle maalesef bende boş gebelik geçirdim düşük yaptım. Rabbim güzel günler göstersin hepimize inşallahAynen öyle benim 9 haftaliklen kalbi durdu olan olduktan sonra Önce yada sonra Nasibinde yoksa o Senin tamam bitiyo hersey ne yazikki canim
Benim geliyor canım akıntım çoğaldı benimde. Aynı yumurtlama döneminde ki gibi akıntı geliyorMerhaba kizllarr. Sonucu pozitif cikan arkadaşlara birsey soracaktım azda olsa kendi akıntıniz geliyor mu fitil haricinde
Benimde öyle canım su gibi akıntım geliyorMerhaba kizllarr. Sonucu pozitif cikan arkadaşlara birsey soracaktım azda olsa kendi akıntıniz geliyor mu fitil haricinde
Aslında insan dayanamıyor acele etmesem ben de ikisine bir gitsem olurmuş alttan bakılınca bi tedirgin oluyor insan. Çevremden sürekli alttan baktırma diye uyardı durdular. Bi sıkıntı olmuyor çok şükür ama korkutuyorlarBanada direk 2hafta sonra gel hem kese hem kalp dedi doktorum
Anladim cnm benim cok öyle akıntım yokta biraz var normal mi acaba ki dedimBenim geliyor canım akıntım çoğaldı benimde. Aynı yumurtlama döneminde ki gibi akıntı geliyor
Benim öyle su gibi falan değil çok yok ama dedim olmasi normal mi acabaBenimde öyle canım su gibi akıntım geliyor
Canım benim hem renksiz su gibi akıntım oluyor hem de beyaz hafif kıvamlı akıntım oluyor ara araMerhaba kizllarr. Sonucu pozitif cikan arkadaşlara birsey soracaktım azda olsa kendi akıntıniz geliyor mu fitil haricinde
Cnm bizum klinik komple alttan muayne yapiyor. Bende ilk gebeligimde o kadar tedirgin oldum ki hemsireler dedi hep alttan muayne yani o yüzden sakincali olsa mesela dr bakmaz zaten öyle düşünAslında insan dayanamıyor acele etmesem ben de ikisine bir gitsem olurmuş alttan bakılınca bi tedirgin oluyor insan. Çevremden sürekli alttan baktırma diye uyardı durdular. Bi sıkıntı olmuyor çok şükür ama korkutuyorlar
Benimde kıvamlı biraz sarimtrak böyle ama krem gibiCanım benim hem renksiz su gibi akıntım oluyor hem de beyaz hafif kıvamlı akıntım oluyor ara ara
Hep birlikte hayırlı sonuçlar alırız inşallah Evet İngilizce öğretmeniyim ortaokulda. Derslerim az o yüzden ben gitmeyi tercih ettim. Bana iyi geliyor öğrencilerim ve arkadaşlarım.Benim de 14 Eylül test tarihim hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah. Ben de öğretmenim siz de mi öğretmensiniz? 2 hafta rapor aldım ben sonucu aldıktan sonra başlayacağım inşallah. Bana da doğal siklus yaptı doktor ama baya bi iğne ilaç kullanıyorum pıhtılaşma ve rahim duvarı inceliği var bende galiba o yüzden