Sen keseyi gördün sanırım değil mi ne kadarliksiniz tam olarakBen de su ilk trimesteri atlatsam bi dusuk riskim gozukmuyor ama o kadar cok hikaye okudum ki sevinemiyorum bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen keseyi gördün sanırım değil mi ne kadarliksiniz tam olarakBen de su ilk trimesteri atlatsam bi dusuk riskim gozukmuyor ama o kadar cok hikaye okudum ki sevinemiyorum bile
Bugun 5+1 keseyi gormedik henuz cumartesi gormek icin gidecegiz ama cok korkuyorum doktor ayrica bana pgt yaptir dedi ve iki embriyo gonderdik ikisi de sagliksiz cikti simdi pgtsiz olani transfer ettirip tutunca 10.haftayi gorup fetal dna temiz gelene kadar sevinemiuorum bile nefes alamiyo gibiyimSen keseyi gördün sanırım değil mi ne kadarliksiniz tam olarak
Dondurulmuş embriyolari tekrar cözdürülüp genetiğe mi yollandi yani ?Bugun 5+1 keseyi gormedik henuz cumartesi gormek icin gidecegiz ama cok korkuyorum doktor ayrica bana pgt yaptir dedi ve iki embriyo gonderdik ikisi de sagliksiz cikti simdi pgtsiz olani transfer ettirip tutunca 10.haftayi gorup fetal dna temiz gelene kadar sevinemiuorum bile nefes alamiyo gibiyim
Aramizda yokmu böyle yavas ilerleyen kizlar yaa….Kizlar simdi kan sonucum geldi 79 cikmis artik cok düsük ilerliyor ya cumartesi tekrar kan vericem böyle olan arkadaslar varmi aramizda benim cok moralim bozuldu…
Yok yok direkt uc embriyomuz oldu ikisini pgt yaptirdik birini yaptirmadan dondurduk yaptirdiklarimiz kotu geldi yaptirmadigimizi transfer ettikDondurulmuş embriyolari tekrar cözdürülüp genetiğe mi yollandi yani ?
Anladim cnm bende bebegimin gelişimi durunca kalanlari yollamka istediğimi soylemistimde ona pek olumlu bakmadilar ondan sordum sanada. Sen en son adet tarihine gore tarih verdin sanırım değil mi benim 2 agustos yani 4+6 olarak gözüküyorum benYok yok direkt uc embriyomuz oldu ikisini pgt yaptirdik birini yaptirmadan dondurduk yaptirdiklarimiz kotu geldi yaptirmadigimizi transfer ettik
Bu cumartesiSeni ne zaman çağırdı DR ?
Benim doktorum da dondurulmusu cozdurup gondermek istemedi o yuzden pgtsiz transfer oldum sen de benim gibi korkuyo musun? Ben hic sevinemedim herkes mutlu ama ben sanki uzgun gibiyim kimse de anlamiyo ama sadece sagligi icin endise ediyorum. Evet sat benim 31 temmuzdu ona gore soyledim hic ulturasonla bakilmadiig icin bilmiyorum aslinda kacAnladim cnm bende bebegimin gelişimi durunca kalanlari yollamka istediğimi soylemistimde ona pek olumlu bakmadilar ondan sordum sanada. Sen en son adet tarihine gore tarih verdin sanırım değil mi benim 2 agustos yani 4+6 olarak gözüküyorum ben
Evet bende cok korkuyorum ilk transferimde kalp atışını alamadik o yüzden ekstra korkum var. İnşallah sağlıklı şekilde ilerler.Benim doktorum da dondurulmusu cozdurup gondermek istemedi o yuzden pgtsiz transfer oldum sen de benim gibi korkuyo musun? Ben hic sevinemedim herkes mutlu ama ben sanki uzgun gibiyim kimse de anlamiyo ama sadece sagligi icin endise ediyorum. Evet sat benim 31 temmuzdu ona gore soyledim hic ulturasonla bakilmadiig icin bilmiyorum aslinda kac
Ya işte sürekli evde ilaç saatlerini bekleyecekmişiz gibi düşünüyor hepsi ama bak iş güç sahibiyiz nasıl yapacağız ben öğretmenim mesela yapıp oturma olayı olmuyor neyseki tatil dönemindeydik ama şimdi okulda başlayacak bakalım ilaç saatleri ile ilgili gerekirse bi düzenleme yaptıracağımbenm hemşirem de en derine iteceksın dedi ve ilaçları nasıl kullanmam getektıgıne dair notlar onlar bi kagıt verdi orda da fitilin yanında uyguladıktan sonra 10 dakıka yatın yazıyor.. ben gunde 3 defa 8 saat arayla kullanıyorum biri iş yerinde oldugum saate denk geliyor yatacak yer yok uygulayıp masamdan kalkmamaya çalışıyorum.. eger bi işim olurda kalkmak zorunda kalırsam yürürsem falan fitilin aktıgını görüyorum.. çamaşırımda beyaz lekeler oluşuyor hemen ama evdeki saatlerde 15-20 dakıka hiç kalkmıyorum o zaman akıntı olmuyor
Gözün aydın canım çok güzel gelmiş sonuç devamı da güzel olur inşallahKızlar transfer sonrası 12. Gün bugün sabah test verdim b-hcg 1275 çıktı
Canım inşallah sağlıkla ilerlerAramizda yokmu böyle yavas ilerleyen kizlar yaa….
Teşekkür ederim, amin inşallahGözün aydın canım çok güzel gelmiş sonuç devamı da güzel olur inşallah
herkesın hikayesi hayatı farklı ama amacımız aynı anne olmak allah kolaylıgını verir merak etmeyin bızler maalesef bugunlere kolay gelmedıgımız için hep endişeliyiz ama allah ol dedikten sonra ilaç akmış akmamış yürümüşüz yatmışız hiç önemi yok her türlü tutunur da büyürde ben artık böyle düşünüp sakinleşmeye çalışıyorumYa işte sürekli evde ilaç saatlerini bekleyecekmişiz gibi düşünüyor hepsi ama bak iş güç sahibiyiz nasıl yapacağız ben öğretmenim mesela yapıp oturma olayı olmuyor neyseki tatil dönemindeydik ama şimdi okulda başlayacak bakalım ilaç saatleri ile ilgili gerekirse bi düzenleme yaptıracağım
Bana da doktor yatamıyorsan otur biraz çıkmaması için dedi ama farkettiğim uzun süre yattığında daha iyi emilmiş oluyo okula giderken 20 dk uzandığım için emilmeden çıkıyormuş gibi hissediyorumTabi ya doktorlar için her hasta ayrı bir tedavi süreci bildikleri vardır muhakkak evet senin iğneler yoktu doğru. şu fitil olayında bana bi saat yat dediler sırt üstü transfer öncesi de öyle demişlerdi bide sürekli en derine iteceksin diye uyarıyorlar bundan dolayı eve misafir kabul edemiyorum bi saat yatmak sırt üstü büyük zaman kaybı öyle oluyorsa doktora sorayım ben de yatmamaym
Canım senin progesteron değerin ölçüldü müAnladım canım teşekkür ederim cevap için. Bana çok fazla ilaç kullandırıyor gibi geldi umarım bi sorun yaşamam
Benim de 3 embriyom vardi 2sini koyduk birisini teste gonderdik. Teste giden kotu geldi. Simdi bu ikisi tuttu ama benim de icim pek rahat degil. Yas kac sizin?Yok yok direkt uc embriyomuz oldu ikisini pgt yaptirdik birini yaptirmadan dondurduk yaptirdiklarimiz kotu geldi yaptirmadigimizi transfer ettik
Sen ne yaptın canım ? Çıktı mı sonuclarin? Ben her seferinde başka yerde verdim kan inşallah merkez farkından dolayı olmuştur diye umut ediyorum ama bu değerler tatmin etmedi beni ilk gebeligimde 2 3 kat artıyordu 2 gündeCanim benim degerimde düsük bugün bende kan verdim geldim sonucu bekliyorum. Gec tutunmustur insallah icini ferah tut
Rabbim gönlümüze göre versin insallah.
Artış göstermiş ama 14. Günden sonra da kimyasala dönen var eğer 2 gün sonra 2 kat artış yoksa sonrasında dususe geçiyor zatenİçini ferah tut artış göstermiş düşüş olsaydı kimyasal olurdu