haha kendim yemiş gibi oldum yarasın afiyet olsun şifa olsun ikinize de :))Hahhaha bu benbende dükkanıma gittiğimde çantamda götürdüm açıp açıp bakıyodum ey gidi günler ya çok güzel telaşlar gerçekten şu an nerdeyse 7 aylık olucam Allah herkese nasip etsin ama kolay geçsin hamileliğiniz ben gün aşırı acildeyim hala kusuyorum tüp bebek doktoru dışında farklı bir doktora muayene oldum o bana mide koruyucu önerdi dün içmeye başladım yeminle yemek yemek varmış bu hayatta nasıl özlemişim yemekten sonra normalde su içersin bi hayatta yapamıyodum kusturuyordu su ziyan olmasın diye çay bardağı ile içiyodum düşünün dün hamileliğim boyunca ilk kez köri soslu tavuklu makarna yaptım üstüne de kaşar rendeledim sürekli bunu yerdik eşimle dün aylar sonra ilk kez yedim allahım nasıl güzel nasıl güzel çocuğuma diyorum annecim bu çok güzel bişey sen tadını daha yeni alıyosun diye akşamına da kocaman bir waffle yedim çikolata yemek varmış şu hayatta mide yanmasından çikolataya dil değdiremiyordum o ilaç sayesinde hayata döndüm doktorun elini ayağını öpesim var mide yanmasından 8 haftadan beri çekiyorum ağlıyodum artık her gün canım felaket yanıyordu allah böylesini göstermesin düşmanıma kolay bir hamilelik geçirin tek duam bu
Şimdi aradılar 13ü sadece döllenmişÇok heycanlı oluyor o bekleyiş ben müşterimle ilgileniyordum telefonum çalınca dükkanı terk ettim dışarı çıktım hemen heycandanmüşteri bişeyler çalsa umurumda olmazdı öylesine bi heycan 2 tane olduğunu duyunca biraz burukluk yaşadık ama 1 tane transfer edildi o bile yetti çok şükür
iş yerinde yapıyorum :)) iş yerinde şu anki eğlencem bu :)Çok sevindim canım ilk idrarka mı yapıyorsun peki? Bi de erken gebelik testi mi?
neden üzüldün çok iyi bir sayıŞimdi aradılar 13ü sadece döllenmiş
Ama daha 1. Gün 5. Güne kadar kaç tanesi yaşayacakki mesela yada ben bilmiyorum bu aşamaları o yüzden olumsuzluğa tahammül edemiyorumneden üzüldün çok iyi bir sayı
Görsel atın bakalımBenim 6. Gün böyleydi
Sanırım aynı insallah 10 gün güzel sonuclar alırızGörsel atın bakalımBenim 6. Gün böyleydi
hiç moralini bozma. 13 çok çok güzel bir sayıAma daha 1. Gün 5. Güne kadar kaç tanesi yaşayacakki mesela yada ben bilmiyorum bu aşamaları o yüzden olumsuzluğa tahammül edemiyorum
benim de böyle neredeyse aynı
12 sinde ama ben o zamana kadar çok test yaparımsormayı unuttum kan testi ne zaman :)
Kacıncı günün senindebenim de böyle neredeyse aynı
Ah dayanamıyoruz resmen hepimiz güzel sonuclar alalım bu arada sen nasılsın transferin nasıl gecti12 sinde ama ben o zamana kadar çok test yaparım
Yaa sevinin tabi ki ne güzel pozitif allahım darısı benim başımaBugün benim de altıncı günüm merakımdan ben de test yaptım hafif silik çıktı ama çift çıktı sevinsem mi bilemedim
dün yaptım 5. gün. bugün de böyle çıktıKacıncı günün seninde
Hakkımızda hayırlısı inşallah dogru sonuclar alır sevinmek nasip olur hepimizeYaa sevinin tabi ki ne güzel pozitif allahım darısı benim başıma
bi yandan da bu testlerin hiç bir anlamı yok önemli olan kan testi diyolarAh dayanamıyoruz resmen hepimiz güzel sonuclar alalım bu arada sen nasılsın transferin nasıl gecti
Transfer kolaydı çok korkuyordum embrıyo çözülürken bozulur falan dıye bi geldi çubuk içinde bebekAh dayanamıyoruz resmen hepimiz güzel sonuclar alalım bu arada sen nasılsın transferin nasıl gecti
Evet değerimiz yükselmesi lazım normal bi gebelik olması lazım dua edicek olsun diye yapacak başka birşeyimiz yokbi yandan da bu testlerin hiç bir anlamı yok önemli olan kan testi diyolar
ay bilemedim...
Amin ya bu kadar emek zaman maddiyat kolay değil hepimiz pozitifi görürüz insallahHakkımızda hayırlısı inşallah dogru sonuclar alır sevinmek nasip olur hepimize