- 8 Ekim 2016
- 1.456
- 1.369
- 33
Hadi hayırlı sonuçlarKan verdim … günümüz aydın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı sonuçlarKan verdim … günümüz aydın olsun
Hiç bu kadar gerilmemiştim. Sanki herşeyi tekrar tekrar yaşadığım bir rüyadayımHadi hayırlı sonuçlar
Hiç kötü düşünme dualarım seninle zaten artışın güzeldi %66 lik artışa yeterli diyorlar. İlk sonucumu merkeze bildirdigimde hemşire demişti 2 kat artış olması gerekmiyor diye. Her vücut farklı unutmaHiç bu kadar gerilmemiştim. Sanki herşeyi tekrar tekrar yaşadığım bir rüyadayım
Öyle tabi de sanırım sıkıldım artık istersen 100 kere yaptır.Her seferinde aynı stres.Neyse bakalım dua ediyorumHiç kötü düşünme dualarım seninle zaten artışın güzeldi %66 lik artışa yeterli diyorlar. İlk sonucumu merkeze bildirdigimde hemşire demişti 2 kat artış olması gerekmiyor diye. Her vücut farklı unutma
Güzel ilerlicek yineÖyle tabi de sanırım sıkıldım artık istersen 100 kere yaptır.Her seferinde aynı stres.Neyse bakalım dua ediyorum
Oyy maşallah sağlıkla gelsinKızlaaar sonucum çıktı deliriyorum şuan
10. Gün 248,31
12. Gün 446,88
14. Gün 1170,18
Çok şükür…
Benide aşırı ürkütüyor cnm ama hep öyle kontrol yapiyormus hemsireleri öyle dediHımm anladım canım o ürkütüyo beni
Ohhh maşallah maşallah hadi gozunaydinKızlaaar sonucum çıktı deliriyorum şuan
10. Gün 248,31
12. Gün 446,88
14. Gün 1170,18
Çok şükür…
Çok teşekkür ederim pozitif düşünücem kötüyü cagirmicamCanim icin ne kadar ferah ve rahat o kadar iyi biliyomusun bende 11cayda bebegimi 9 haftalikken kaybettim senin gibi sürekli ya kaybedersem die düsünüyodum kalbi durur ve bilmezsem die.. korktugum inanki basima geldi
Senden rica ediyorum güzel günlerinizi düsün kötüyü cagirmaa
cok guzel gelmiş sonucunuz hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın çift transfer mı olmustunuz öyle hatırlıyorum benmde 12. gun 396 geldi cift transfer için düşük gbi geldi sizin 14. günde cok guzel artış göstermiş darısı başımaKızlaaar sonucum çıktı deliriyorum şuan
10. Gün 248,31
12. Gün 446,88
14. Gün 1170,18
Çok şükür…
Evet çift oldum.Ama 12. Gün için hiç düşük değil.Ben daha düşüklerle hamile kalmıştım.Hatta bir keresinde 12. Gün 54 çıkmıştı da güzelce artmıştı. Endişe etmeyincok guzel gelmiş sonucunuz hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın çift transfer mı olmustunuz öyle hatırlıyorum benmde 12. gun 396 geldi cift transfer için düşük gbi geldi sizin 14. günde cok guzel artış göstermiş darısı başıma
ay inşallah amiinn emek veren isteyen herkes saglıkla kolaylıkla nasip etsınEvet çift oldum.Ama 12. Gün için hiç düşük değil.Ben daha düşüklerle hamile kalmıştım.Hatta bir keresinde 12. Gün 54 çıkmıştı da güzelce artmıştı. Endişe etmeyin
5,5 kat artmış vay canına ikiz mi yoksaKızlar benim beta değerim
8. Gün 109
11. Gün 307
15. Gün 1682 çıktı
Son çıkan sonucum beklediğimden yaklaşık 450 değer fazla çıkmış acaba yanlış mı hesapladım. Sizce ikinci embriyonun sonradan tutmuş olma ihtimali var mı yoksa değerlerim normal mi
Ay inşallah canım ya arada düşününce gözüm korkmuyor değil ama ikiz olursa çok sevinirim5,5 kat artmış vay canına ikiz mi yoksa
Canım bugün transfer gününü saymazsak 7. Günü kan verdim beta 41 çıktı. Hastane sonuca göre gebesiniz ama 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Normalde kan günüm 3 gün sonraydı sizce düşük mü değerimKoyulaşma gözüküyor hayırlı olsun
Yaa bu mesajin banada güzel morel oldu cünki dün 9.cu günüm 40 geldi degerim biraz endiseliyim acikcasi insallah güzel ilerlerrEvet çift oldum.Ama 12. Gün için hiç düşük değil.Ben daha düşüklerle hamile kalmıştım.Hatta bir keresinde 12. Gün 54 çıkmıştı da güzelce artmıştı. Endişe etmeyin