Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlar selam pazartesinin son test verenim benm sonucum yenı cıktı sizlerle paylaşmak istedim 396 geldi lütfen benım içinde dua edin korkuyorum daha önceden kımyasallarım var saglıkla katlanarak artsın
amiinn inşallah hepımız saglıkla kolaylıkla kavusalım bebişlerimizeMaşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
14 Ağustos 3. Gün çift embriyo 28 Ağustos test tarihi pozitif
Kızlar ekledim kontrol eder misinizYaş 29
5. Gün embriyosu
Tek embiriyo
Tamam canım nasıl istersen inşallah güzel güzel katlanırAyse1612 bende 2. Testi vereyim öyle kaydet benide
Maşallah canım inşallah bu sefer güzel katlanarak artarkızlar selam pazartesinin son test verenim benm sonucum yenı cıktı sizlerle paylaşmak istedim 396 geldi lütfen benım içinde dua edin korkuyorum daha önceden kımyasallarım var saglıkla katlanarak artsın
amiiiin inşallahMaşallah canım inşallah bu sefer güzel katlanarak artar
20.gündemerhabalar, adet olduğunuz günü 1.gün sayarak kaçıncı gün transfer oldunuz acaba. Tabi kişiden kişiye göre değişir ama ilaçlara bugun başladım önümüzdeki hafta ilk kontrol olacak ve transfer gününü belirleyeceğiz sanırım.Şimdiden teşekkürler
Artıcak inş ben temiz niyetlerimi ilettiğimde oluyor için ferah olsunkızlar selam pazartesinin son test verenim benm sonucum yenı cıktı sizlerle paylaşmak istedim 396 geldi lütfen benım içinde dua edin korkuyorum daha önceden kımyasallarım var saglıkla katlanarak artsın
Selamlar benim 17.gün transfer olmuştumerhabalar, adet olduğunuz günü 1.gün sayarak kaçıncı gün transfer oldunuz acaba. Tabi kişiden kişiye göre değişir ama ilaçlara bugun başladım önümüzdeki hafta ilk kontrol olacak ve transfer gününü belirleyeceğiz sanırım.Şimdiden teşekkürler
ay ne kadar guzel bi yorum cook teşekkür ederim temız kalbınızden gecen tüm dilekler sizi de bulsun tez zaman daArtıcak inş ben temiz niyetlerimi ilettiğimde oluyor için ferah olsun
Oy masallah güzel ilerler insallahSenı cok ıyı anlıyorum bende cok stres yapıyorum ama için rahat olsun yukselıyo
cuma görcez inşallah
İnşallah cnmTamam canım nasıl istersen inşallah güzel güzel katlanır
17.gün oldummerhabalar, adet olduğunuz günü 1.gün sayarak kaçıncı gün transfer oldunuz acaba. Tabi kişiden kişiye göre değişir ama ilaçlara bugun başladım önümüzdeki hafta ilk kontrol olacak ve transfer gününü belirleyeceğiz sanırım.Şimdiden teşekkürler
Bende oluyor aynısı ama henüz test yapmadım günüm gelmedi dahaKizzlarr pozitif görenler karnınız şiş mi ? Yani gaz şişkinliği vs gibi degil böyle sabahtan inik akşama doğru sisiyor benim karnım ama gaz vs değil rahatszi edici bi şişlik
18.Gün oldummerhabalar, adet olduğunuz günü 1.gün sayarak kaçıncı gün transfer oldunuz acaba. Tabi kişiden kişiye göre değişir ama ilaçlara bugun başladım önümüzdeki hafta ilk kontrol olacak ve transfer gününü belirleyeceğiz sanırım.Şimdiden teşekkürler
Insallah canımOy masallah güzel ilerler insallah
Aynen ya benimdee öyle icim icimi yiyor
Benımde ya her hareketımde acaba bısey mı oldu olacak dıye kafayı yemezsem ıyıOy masallah güzel ilerler insallah
Aynen ya benimdee öyle icim icimi yiyor