Yok cnm gözükmüyor arayip söylüyorlarhastanenin sitesi yok mu sen göremıyor musun sonucu bende cok heyecanlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm gözükmüyor arayip söylüyorlarhastanenin sitesi yok mu sen göremıyor musun sonucu bende cok heyecanlandım
Canım hiç negatif düşünme aramadiklari için panik yaptın sakin ol aradığında coookkkk güzel bi sonuç söyleyecek sanaGwrip
Yok gözükmüyor özel olduğu için düşmüyor oraya. Ama var ya negatif gibi geliyor içimde değişik bir sıkıntı var inşallah heyecanin baskısıdir ama yok yani cok korkuyorum
İnşallah İnşallah canımCanım hiç negatif düşünme aramadiklari için panik yaptın sakin ol aradığında coookkkk güzel bi sonuç söyleyecek sana
Bekliyoruz heyecanlaİnşallah İnşallah canım
Bende bekliyorum geçen sefer 4e doğru aramislardi kesin yine öyle yapacaklarBekliyoruz heyecanla
Muayene ve kontroller bittikten sonra mi arıyorlar acaba? Keşke öğlen verseydin bu kadar beklemek durumunda kalmazdin canımBende bekliyorum geçen sefer 4e doğru aramislardi kesin yine öyle yapacaklar
Ya ne guzel kalpli insanlarsiniz siz ya her birinize ayri ayri tesekkur ederim.Allah en guzelleriyle karsilastirsin hepiniziCanım diğer arkadaşlar yazmış ama bende yazmak istedim. Lütfen üzülme gecikiyorsa daha güzeli için gecikiyordur. Benim ilk transferim pozitifti gününe göre de beta hcg si çok yüksekti. Çok mutluydum ama kalp atışını duyamadık, haftasına göre gelişimi geriydi ve kanamam başladı düştü. Doktor kromozomu bozuktur doğanın seçilim sekli bu dedi. O zaman "keşke hiç tutmasaydın" diye ağladım. Şimdi vucudumuzdaki bu harika mekanizmaya şükrediyorum anormal olanı anlayabiliyor tutmuyor yada kendi kendine düşürüyor. İnşallah en güzeli en iyisi seni bulacak içini ferah tut Allaha dua et
11.30 da verdim cnm da sabahta versem yine aynı yani aramıyorlarMuayene ve kontroller bittikten sonra mi arıyorlar acaba? Keşke öğlen verseydin bu kadar beklemek durumunda kalmazdin canım
İyiki sabah erkenden vermemissin canım11.
11.30 da verdim cnm da sabahta versem yine aynı yani aramıyorlar
İnşallah güzeldir sonucumda ondan bekliyorumdurrİyiki sabah erkenden vermemissin canım
İnşallah canımİnşallah güzeldir sonucumda ondan bekliyorumdurr
Hadi hayirlisi canim benim masallah allah saglikli kicagina almayi nasip etsinEvet iki kese göründü
Ben şu ikinci testi vereyim hemen yazacağım ama ilk testim pozitiftikızlar tabloyu yaptım isteyenleri ekleyebilirim
ama ben de ikinciyi vermedim kendimi ekledim seni ekleyelim olsunBen şu ikinci testi vereyim hemen yazacağım ama ilk testim pozitifti
Ben şu ikinci testi vereyim hemen yazacağım ama ilk testim pozitifti
Sanırım sayfa benim olmadığı için tabloyu yeniden güncellememe izin vermiyor.Yaş 42 2 embriyo 5. Gün transfer 20 ağustos testim pozitif Ayse1612
Birazdan vericem testiama ben de ikinciyi vermedim kendimi ekledim seni ekleyelim olsun