- 31 Ekim 2017
- 245
- 269
- 28
EkledimAyse1612 canım bende hamişim onuda ekler misin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EkledimAyse1612 canım bende hamişim onuda ekler misin bana
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindimKizzlarrr ben geldim sonucum pozitif şükürler olsun rabbime inşallah bu sefer kucağıma alırım sağlıklı şekilde
Çok şükür yapabildim biraz meşakkatli oldu amayapabıldım mı ellerine sağlık
MaşallahKizzlarrr ben geldim sonucum pozitif şükürler olsun rabbime inşallah bu sefer kucağıma alırım sağlıklı şekilde
ayy şükürler olsun çook sevındım saglıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallahKizzlarrr ben geldim sonucum pozitif şükürler olsun rabbime inşallah bu sefer kucağıma alırım sağlıklı şekilde
Kız yok sen yapmışsın eline sağlık. ben tabloya kendimi işledim de o olmuş mu dedim.Çok şükür yapabildim biraz meşakkatli oldu ama
Morelini yüksek tut lütfen. Film izle, kitap oku ya da bi hobin varsa onunla vakit geçirKızlar beklemek çok çok zor. Negatif göreceğimi bile bile daha transferin 4.günü test yaptım. Zamanı nasıl geçiriyorsunuz?Ben aklımı oynatmak üzereyim
504 çıktı. 14. Günüm değer düşük gibi geldi bana ama dr herşey yolunda dediMaşallah maşallah inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın canım değer kaç çıktı
Saol cnm Allah razı oslun 504 çıktı 14. GünGözün aydın allah kavuşmayı nasip etsin.Kaç geldi
Ekledim canım kontrol eder misinKız yok sen yapmışsın eline sağlık. ben tabloya kendimi işledim de o olmuş mu dedim.
torika
30 yaş
2 adet
PGT
5.gün
Transfer tarihi 29.08.2024
Test tarihi 10.09.2024
Benide ekler misin
Saol cnm Allah razı olsun. Aminn hepimiz tüm hamisler sağlıklı şekilde kucağımıza alalim bu haberi bekleyenlerde tez vakitte bu habere kavuşsun inşallahTebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim
Amiin cnm amiinayy şükürler olsun çook sevındım saglıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallah
Cevabınız için çok çok teşekkür ediyorum.Hayatımda her şey o kadar zor oldu ki bugüne kadar o yüzden her zaman en kötü senaryoyu düşünüyorum. Başkalarına akıl verirken psikolog gibi oluyorum ama kendime gelince psikopatım Yoksa biliyorum doğru zamanda ve sağlıkla gelmeli. Sol tüpüm ampüte, hipofiz bezimde kitle var, çikolata kistim var adetlerimden 15 yaşımdan beri düzensiz yani olmaması için çok sebep var gibi. Test tarihiniz 10 Eylül dediklerinde o kadar şaşırdım ki. O gün yıllar önce babamın ölüm haberini aldığımız günNeden negatif göreceğimi bile bile diyorsun kendine bunu yapma lütfen.İyi düşün güzel olsun. Olmasa benim olmazdı inanki çok kötü bir transfer süreci geçirdim. Çok şükür ilk kanımda pozitifi gördüm. Morelini yüksek tut lütfen. Film izle, kitap oku ya da bi hobin varsa onunla vakit geçir
Hadi hayırlı haberle gel inşallah benimde pozitif çok şükürKanı verdim bekliyorum
Çok sevindim canım inşallah benimde artmıştır değerim kaç çıktı seninHadi hayırlı haberle gel inşallah benimde pozitif çok şükür
Canım çok mutlu oldum senin adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKizzlarrr ben geldim sonucum pozitif şükürler olsun rabbime inşallah bu sefer kucağıma alırım sağlıklı şekilde
Eskiler der ya Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.Cevabınız için çok çok teşekkür ediyorum.Hayatımda her şey o kadar zor oldu ki bugüne kadar o yüzden her zaman en kötü senaryoyu düşünüyorum. Başkalarına akıl verirken psikolog gibi oluyorum ama kendime gelince psikopatım Yoksa biliyorum doğru zamanda ve sağlıkla gelmeli. Sol tüpüm ampüte, hipofiz bezimde kitle var, çikolata kistim var adetlerimden 15 yaşımdan beri düzensiz yani olmaması için çok sebep var gibi. Test tarihiniz 10 Eylül dediklerinde o kadar şaşırdım ki. O gün yıllar önce babamın ölüm haberini aldığımız gün
İnşallah canım benim 504 çıktı bana düşük geldi 14. Gün ama Dr hersey yolunda dediÇok sevindim canım inşallah benimde artmıştır değerim kaç çıktı senin
Aminnnnn çok teşekkürlerEskiler der ya Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.
İnşallah yolunuz çok kolay olur. Sizin için anlamı çok büyük bir günmüş İnşallah çok güzel haber alırsınız o gün