ben onlara korkarım yanilir şasırır sadece kanı beklemiycem o kadar ama cesaretin varsa yapBenim de 5.gün embriyoları dayanamayıp bir erken gebelik testi yapcam şimdi bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onlara korkarım yanilir şasırır sadece kanı beklemiycem o kadar ama cesaretin varsa yapBenim de 5.gün embriyoları dayanamayıp bir erken gebelik testi yapcam şimdi bende
İzmir de mi yaşıyorsun sendeBen de o kafadayım, test günüm 6 Eylül cuma. O güne kadar yapmamaya kararlıyım, negatif olursa okulda tutamam kendimi ağlarım diye. Is çıkışı yapın, sevincinizi evinizde eşinizle yaşayın doya doya
Çok güzel çıkmış maşallah canım kan sonucun da güzel gelir artarak devam eder inşallahamiin canım inşallah hepımıze saglıkla kolaylıkla kucagımıza almak nasip olur inşallah dün 10. günde yaptım testleri
Ay yaptım silik çizgim varben onlara korkarım yanilir şasırır sadece kanı beklemiycem o kadar ama cesaretin varsa yap
Ooo maşallah maşallah senin kaçıncı günün canım. Benim bugün 14.gün transferden sonraBenim bulantı başladı arada aşeriyorum dün siyah incir çekti mesela canım ama transferden beri iki günde bir fava yiyorum bebek mezeci çıktı
yaa varrr maşallahhhhh rabbim sağlıkla artıs nasip etsinAy yaptım silik çizgim var
Ben 12 ağustosta oldum transfer yani şu an 20.gündeyim ama bu sayfadan çıkamadım valla normalde Nisan annelerine yazıyor olmam lazım burayı seviyorumOoo maşallah maşallah senin kaçıncı günün canım. Benim bugün 14.gün transferden sonra
Ayy hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahAy yaptım silik çizgim var
amiin inşallah önemli olan saglıkla devam etmesiÇok güzel çıkmış maşallah canım kan sonucun da güzel gelir artarak devam eder inşallah
Amin inşallah canım inşallah senin de pozitif olur haberlerini bekliyorumyaa varrr maşallahhhhh rabbim sağlıkla artıs nasip etsin
gozunuz aydın saglıkla devam eder inşallahAy yaptım silik çizgim var
Maşallah canım sağlıcakla kucağına almak nasip inşallahAy yaptım silik çizgim var
Amin inşallah çok erken yaptım ama 6.gün bugun dayanamadımAyy hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
inşallah ben de pozitif haber veririm sanaaa ayy çok aminnn ⚘Amin inşallah canım inşallah senin de pozitif olur haberlerini bekliyorum
amiiiinnn guzel duaların için çook tesekkur ederım canm inşallah hepımız saglıkla kolaylıkla kucagımıza alırızMaşallah maşallah Allah'ım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evladını kolaylıkla nasip etsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Ben de çok seviyorum burayı hele pozitifler geldikçe insan kıpır kıpır oluyor valla. Çok emek verdik hak ettik Allahım hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. Negatif gören arkadaşlarımızın da en yakın zamanda yüzü gülsün inşallahBen 12 ağustosta oldum transfer yani şu an 20.gündeyim ama bu sayfadan çıkamadım valla normalde Nisan annelerine yazıyor olmam lazım burayı seviyorum
Bol aminn boll inşallah herkes pozitif alsın sağlıkla ilerlesin gebeliği bana bugünleri görmek mucizeydi gerçek oldu çok şükür eşim azospermiydi benim ay ağlıyoruminşallah ben de pozitif haber veririm sanaaa ayy çok aminnn ⚘
Amin canım inşallah öyle olacak hepimizinamiin inşallah önemli olan saglıkla devam etmesi
Maşallahhh benimde kan testim 6 Eylülamiiiinnn guzel duaların için çook tesekkur ederım canm inşallah hepımız saglıkla kolaylıkla kucagımıza alırız
e biraz da mutluluktan ağlayalım yaa en güzel ağlama bu tadını çıkar sevinmek en çok tupbebek annelerinin hakkı sonuçtaBol aminn boll inşallah herkes pozitif alsın sağlıkla ilerlesin gebeliği bana bugünleri görmek mucizeydi gerçek oldu çok şükür eşim azospermiydi benim ay ağlıyorum