Kasik,bel agrisi bir de uyku var yani cok derin uyuyorum bi de goguslerde buyume var ama o kadar ilaca bunlR normal olabilir sizde durum nedirBelirtiniz var mı benimde 6.günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasik,bel agrisi bir de uyku var yani cok derin uyuyorum bi de goguslerde buyume var ama o kadar ilaca bunlR normal olabilir sizde durum nedirBelirtiniz var mı benimde 6.günüm
Ya valla korktum bi de bu transfer sonrasi igneler acitiyor,oncekilerde asiri rahattim.bunlar zorluyo bi de negatif gorursem igneleri birakmaktan korkuyorum8.günden sonra yapabilirsiniz bende öyleydim çok iyi anlıyorum ama inşallah pozitif olacak niyeti hiç bozmayın
Ya evet cikar ama suan yuzlesecek cesaretim yok sanirimYapsanız çıkar bence
Benim transferden çıktğmdan beri kasık ağrım var başka bariz bir belirtim yok.9.günmdeym test verdim bugün pozitif çıktıBelirti yaşayan var mı aranızda gün gün paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar
İlk denemeniz mi peki ?Benim transferden çıktğmdan beri kasık ağrım var başka bariz bir belirtim yok.9.günmdeym test verdim bugün pozitif çıktı
Benimde transferden sonra cok kasık ağrım oldu ama sonra hafifledi ara ara yokluyor göğüslermde hassasiyet var ve 3 gündür rahmimde sızı var yani ve bu sızı kendini hissettiyor bayağı dün ve bugün özellikle yoğundu sızı. Bugün benimde 10.günümdü bu arada ve kaset testlerde 3-4 gündür pozitifi görmüştüm zaten Bugün daha da net şekilde gördüm şükürler olsunBelirti yaşayan var mı aranızda gün gün paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar
Benimkinde hassasiye var kenarlarina dokununca özellikle aciyorBu progesteron kimsenin göğsünü şişirip sertleştirmedi mi ya benden ne istiyor
Darısı bize tebrik ederim. İlk 3 gün belirtiniz oldu mu? Yada bu dedikleriniz kaçıncı gün başladıBenimde
Benimde transferden sonra cok kasık ağrım oldu ama sonra hafifledi ara ara yokluyor göğüslermde hassasiyet var ve 3 gündür rahmimde sızı var yani ve bu sızı kendini hissettiyor bayağı dün ve bugün özellikle yoğundu sızı. Bugün benimde 10.günümdü bu arada ve kaset testlerde 3-4 gündür pozitifi görmüştüm zaten Bugün daha da net şekilde gördüm şükürler olsun
Benim acı yok şişti davul gibi içinde taş var gibi sertBenimkinde hassasiye var kenarlarina dokununca özellikle aciyor
Benim ilk 4 gün falan kasık ağrım hic kesilmedi ara ara sık şekilde geldi özellikle trnsfer olduğumuz günün akşamı şiddetli sekilde kasık ağrısı yaşadım . Ama 6 güne kadar kasık ağrısı yaşadım 5-6 da daha azdı. 7.gunden itibarenden de rahimde sızı var ve ciddi anlamda yokluyor. Göğüs hassasiyetim de ilk günden beri devam ediyorDarısı bize tebrik ederim. İlk 3 gün belirtiniz oldu mu? Yada bu dedikleriniz kaçıncı gün başladı
Anladım canım benim ilk günden beri göğüslerim sertleşip şişti ama öyle acımıyor henüz bugün transferimin 3.günüydü. Transfer günü kasığım kasıldı bacaklarım sızladı. Başım ağrıdı ama ertesi gün geçti. Bakalım artık bekliyorumBenim ilk 4 gün falan kasık ağrım hic kesilmedi ara ara sık şekilde geldi özellikle trnsfer olduğumuz günün akşamı şiddetli sekilde kasık ağrısı yaşadım . Ama 6 güne kadar kasık ağrısı yaşadım 5-6 da daha azdı. 7.gunden itibarenden de rahimde sızı var ve ciddi anlamda yokluyor. Göğüs hassasiyetim de ilk günden beri devam ediyor
Benimde bu rahim sızlamadı ürkütüyor çok. KorkuyorumAnladım canım benim ilk günden beri göğüslerim sertleşip şişti ama öyle acımıyor henüz bugün transferimin 3.günüydü. Transfer günü kasığım kasıldı bacaklarım sızladı. Başım ağrıdı ama ertesi gün geçti. Bakalım artık bekliyorum
Korkma normaldir rahim büyüdüğü içinBenimde bu rahim sızlamadı ürkütüyor çok. Korkuyorum
Teşekkür ederim canım cevabın için benimde çok bi belirtim yok zaten ilk 3 gün de olmaz bundan sonrası bakalım. Senin de pozitif sanırım inşallah kucağına alırsın sağsalimİlk 3 gün belirti yoktu sadece şişlik hissediyordum kasıklarımda onlarda ilaçlardan. Sanırım bilmiyorum 3 günden Sonra kasık agrım başladı gelip gitti bel agrım gelip gitti çok çok belirti olmadı ani bi harekette hapşırık öksürük gülmek gerinmek gibi hareketlerde kasıklarımda bi acı hissediyodum şimdi azaldı biraz bugun 8. Günüm biraz daha rahatım ara ara yokluyo bel ve kasık agrım o kadar
İnşallah ya İnşallahKorkma normaldir rahim büyüdüğü için
Ya çok dengesiz bu iğneler benim üç dört gündür hiç acı olmuyordu bu gün vurulduğum şişti gerginleşti iğne yeri falan bi değişikYa valla korktum bi de bu transfer sonrasi igneler acitiyor,oncekilerde asiri rahattim.bunlar zorluyo bi de negatif gorursem igneleri birakmaktan korkuyorum
idrar testinde pozitifi gördüm daha kan vermedim canın 3 eylül test günüm inşallah vardır ve seninde rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin transferin ilkgünleri belirti olmuyo bende niye olmuyo diye takmıştım kafaya 4. Gün başlıyo artık birde 6 günden sonra mide bulantım olmaya başladı herkeste belirti olmuyo belirtisiz pozitif gören çok kişi var inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızTeşekkür ederim canım cevabın için benimde çok bi belirtim yok zaten ilk 3 gün de olmaz bundan sonrası bakalım. Senin de pozitif sanırım inşallah kucağına alırsın sağsalim
Benimde morarmış sararmış hep uçları kalın önceki iğnelere göre çabuk girmiyoYa çok dengesiz bu iğneler benim üç dört gündür hiç acı olmuyordu bu gün vurulduğum şişti gerginleşti iğne yeri falan bi değişik