Canım iğne olarak günde iki kere progestan dex 25 ve 3 tane fitil kulladım 12. Günün değeri yerleşme kanaması olmadı hiçCanım progestan olarak hangi ilaçları kullanıyorsun birde kaçıncı günün de 1900 gördün yerleşme kanaması oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iğne olarak günde iki kere progestan dex 25 ve 3 tane fitil kulladım 12. Günün değeri yerleşme kanaması olmadı hiçCanım progestan olarak hangi ilaçları kullanıyorsun birde kaçıncı günün de 1900 gördün yerleşme kanaması oldu mu
Maşallah maşallah bu attığınız duayı abdest almadan da okuyabilir miyiz ?Ben hergün defalarca bunu okudum ilk arkadaşımda denemiştik rabbim dualarımızı kabul etti benim transfer günümde doğum yaptı ben de bugün pozitif haberini aldım hayırlısıyla
Aynı gün transferimizKızlar bende 20 ağustosta transfer oldum 30 Ağustos test günüm iki embriyo konuldu benimle aynı dün sonuç bekleyen kimler var.
Hayırlı olsun canım sana kaç tane embriyo koydular hiç test yaptın mı pekşAynı gün transferimiz
Ay valla inşallah ya . Darısı hepimizin başınaSıkma canını bebişin sana tutunmuş inşallah değer artarak devam eder moralini bozma hiç geç tutunmuş olabilir öyle düşün
Pinar merakla sonucunu bekliyorum canim. İnsallah alacaksin bebegini kucagina bu kezAynı gün transferimiz
Durumu doktora anlattım iğnenin etkisini cift çizgiyi gördüğümü falan. Normalde ignenin etkisinin gectigini ve kesinlestirip iki gün sonra kan vermemi soyledi. Cuma günü kan vermeye gidecem. Insallah pozitifi görürüz.22 ağustos 3. Gün taze transfer oldum çifd embriyo biri 8 biri 6 hücreli 17 ağustosta ovitrelle vurundum dün 5. Gündü erken gebelik yaptım çok çok silik çıktı bugun tekrar yaptım 6. Günüm birazdaha belirginleşti 3 eylülde kan vercem
2 tane 5. Gün embriyosu genetik taramalı. İdrar testlerim pozitif.Yarın sabah kan vercem.dayanamadımHayırlı olsun canım sana kaç tane embriyo koydular hiç test yaptın mı pekş
Yarın bakalım nolcak.Sanırım kan testi vercemAy valla inşallah ya . Darısı hepimizin başına
Pinar merakla sonucunu bekliyorum canim. İnsallah alacaksin bebegini kucagina bu kez
Bende dayanamıyorum ama yarın 9. Gün cumayı bekleyeceğim galiba hemde 2 günde bir artışı görürüz bende çok sabırsızlanıyorum2 tane 5. Gün embriyosu genetik taramalı. İdrar testlerim pozitif.Yarın sabah kan vercem.dayanamadım
Test tarihinden önce mi yaptır dediDurumu doktora anlattım iğnenin etkisini cift çizgiyi gördüğümü falan. Normalde ignenin etkisinin gectigini ve kesinlestirip iki gün sonra kan vermemi soyledi. Cuma günü kan vermeye gidecem. Insallah pozitifi görürüz.
Kaç gün sonra çağırdı testten sonraMuhtemelen ikiz dedi ama kese görmeden de net konuşmadı canım
Evet normalde 2 Eylül Pazartesi cuma gidecemTest tarihinden önce mi yaptır dedi
bende bekliyorum sanırım test yapıp gercekle yüzleşmeye hazır değilim ilaçlardan mı bilmıyorum psikolojim berbat gerekli gereksız herseye ağlıyorum dun de lekelenmem oldu cok agladım doktorum sorun yok normal dedi test yapma gününü bekle dedi bende yapmıyorum evde de testim var aslında pazar günü yaparım belki
bu arada sen naptın bebiş nasıl ne zamandı randevun
3 Temmuz da kese görmeye gidicez bizdebu arada sen naptın bebiş nasıl ne zamandı randevun
Yaa bana bile çok yavaş geçti senin test günün seni düşünemiyorum bence pozitif olacak hissediyorum bakbende bekliyorum sanırım test yapıp gercekle yüzleşmeye hazır değilim ilaçlardan mı bilmıyorum psikolojim berbat gerekli gereksız herseye ağlıyorum dun de lekelenmem oldu cok agladım doktorum sorun yok normal dedi test yapma gününü bekle dedi bende yapmıyorum evde de testim var aslında pazar günü yaparım belki
3 eylül3 Temmuz da kese görmeye gidicez bizde
evet bana da çok yavas gecıyor sanki 1 aydır sonuc bekliyorum herkes çok heyecanlı sürekli test yapıyorlar ben sadece beklıyorum bakalım hayırlısı olsun ben bi heyecanlıyım bi değilYaa bana bile çok yavaş geçti senin test günün seni düşünemiyorum bence pozitif olacak hissediyorum bak
Aslında haklısın özelde test olmuş 500 tl. 10. Gün verirsem 10-12-14 vermiş olurum biter. öteki türlü 4-5 kere vermiş olacağım nasıl bekleyeceksem.Yatın sabah bir idrar testi dha yaparımBende dayanamıyorum ama yarın 9. Gün cumayı bekleyeceğim galiba hemde 2 günde bir artışı görürüz bende çok sabırsızlanıyorum