- 1 Kasım 2022
- 211
- 135
- 27
Bende de var aynılarıSol kasikta minik minik batmalar sık tuvalete cikma ates basması var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var aynılarıSol kasikta minik minik batmalar sık tuvalete cikma ates basması var
Ah bana umut oldunuz resmen, ben hic ameliyat vs gecirmedim boyutları kücük diye ama korkuyorum tutunamamasından. 2. Gün bile tutunabilmis gercekten cok sevindimBen varım, bir kez patladı ameliyat oldum her iki yumurtalığımda vardı, bu ay transfer oldum ve sol yumurtalığımda 7 cm sağ yumurtalığımda 5 cm kist ile. Tek bir embriyom çıktı, onu da riske atmamak için 2. Gün transfer oldum. Benim hiç umudum yoktu ama sonucumuz pozitif oldu çok şükür. İnşsllah güzel bi şekilde ilerler
6+3 olcaz görürüz belkiBiliyorum canım benim doktor haftaya yurt dışına gidecekmiş belki ondan erken çağırdı belki de seninki kalp atışı ile birlikte görürüz ümidiyle geç çağırıyordur bilmiyorum şu dönemde sabırlı olmamız gerekiyor
evet bu konuyu bende merak edıyorum hem ceza almışlar hem de konu devrolmuş ama nasıl oldu neden oldu anlamadmKızlarr konuyla çok alakasız ama bu grubu açan arkadaş ve o aralar buraya yazan bazı arkadaşlar neden ceza aldı? Ne var ne yok bakayım dedim, bazılarının profillerinde tek ayak cezası diyor.
Yarın sabah testte çıkmaz mı yaabugun 7. gün bitiyor
Yok kalp atışı için sonra çağırcaz demişlerdihem kese hem kalp atışı olsun diye mi acaba bazı doktorlar ikisi için randevuyu gec veriyor
Grupta bi kavga falan da olmadı. Acaba whatsapp grubu açtılar diye mi? Yasak mı buevet bu konuyu bende merak edıyorum hem ceza almışlar hem de konu devrolmuş ama nasıl oldu neden oldu anlamadm
lütfen beni gazlamayalım çıkar ama negatif cıkarsa cok üzülürüm ilaçları da bırakırım onun için yapmıyorum ama pazar sabahı yapabilirm yazarım mutlaka pazar sabaha da 1 ay var gün gecmiyorYarın sabah testte çıkmaz mı yaa
Grup ilk açıldığından beri varım hiç kavga olmadı bi kere mi ne biri üslup hakkında uyarıldı sadece sayfayı açan tarafındanGrupta bi kavga falan da olmadı. Acaba whatsapp grubu açtılar dg
sen ilk testi kaçıncı gün yapmıştınYarın sabah testte çıkmaz mı yaa
eveeet olabilir grup kurulmuştu gruba gecenler elif hariç bi daha yazmamıslardı burayaGrupta bi kavga falan da olmadı. Acaba whatsapp grubu açtılar diye mi? Yasak mı bu
Ben kaçırmışım yaa ne zaman kuruldu bende bayadır burdayımeveeet olabilir grup kurulmuştu gruba gecenler elif hariç bi daha yazmamıslardı buraya
belki görmemişsindir o mesajlarıBen kaçırmışım yaa ne zaman kuruldu bende bayadır burdayım
Kaşıkta ince bir ağrı vardı ama ilaçlardan olduğunu düşündüm hep başka belirtim olmadı abdest şart değil reglken bile okuyabilirsinizMaşallah maşallah bu attığınız duayı abdest almadan da okuyabilir miyiz ?
Birde tutunma belirtisi yaşadınız mı hiç?
Baya başlardaydı. Ama bi tane de eylül transfer olanlar grubu var onlar da whatsappa geçti, ceza falan almamışlar baktım Demek ki ondan değilBen kaçırmışım yaa ne zaman kuruldu bende bayadır burdayım
Teşekkür ederimKaşıkta ince bir ağrı vardı ama ilaçlardan olduğunu düşündüm hep başka belirtim olmadı abdest şart değil reglken bile okuyabilirsiniz
Aynen canım hakkmızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alalımAnladım canım hayırlısı bakalımm benim dondurulmuş 5.gün embriyosu
neden 2ab tutmuyormu2ab embriyo nasıl kaliteliymis? Boşa gitmesin diye transfer edilmiş resmen. Ama diğer embriyoların kaliteleri güzel inşallah sağlıklı gelen olur
transfer oldunuz mu sonuc ne oldu ben 3.gunumdeyim 2ab genetik sonucu iyi gelmisti bakalim ne olacakheyecanla bekliyoruz2ab kalitesinde embriyo çok mu kötü ya benim dondurulmuş genetikten sağlam gelmiş bu kalitede embriyom var transfer olmayı bekliyorum umutsuzdum sizinde böyle yorumlarınızı görünce iyice kırıldı Umutlarım