Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyi 2 gün sonra vereceğin test önemlikızlar bısey sorabılır mıyım 6. Gun ıcın beta hcg 28,13 iyi mi?
Kaçıncı gün embriyosu canmkızlar bısey sorabılır mıyım 6. Gun ıcın beta hcg 28,13 iyi mi?
5. Gün canımKaçıncı gün embriyosu canm
Pazar günü 12. Gün mü? 9 gün test yaptım demişsin.Onlar nasıl çıktı? Bir de gebelik testinin sabah yapılmasının nedeni, seyrelmemiş, beklemiş idrarda beta nın daha yoğun bulunması.Sen sürekli su içer seyreltirsen silik dahi çıkmayabilir.Yatmadan önce tuvalete çık ve bir daha su içmeden yat.Sabah da kalkıp tekrar ederain testiKızlar benim test gunum carsamba gunu ama ben pazar gunu erken gebelik testi yaptim. Ve hic bir sey cikmadi. Sizce gec tutunma falan olabilir mi. Ya cok uzgunum. Pazar gununden beridir perisan oldum. 9 gun test yapmistim. Ama o gece sabah test yapicam diye heyecandan uyuyamadim ve bir de asiri su icen biriyim butun gece su ictim tuvalete gittim su ictim tuvalete gittim 1 2 saat uyuyup 5 de kalkip yaptim testi. Ve hayalet bir cizgi bile yoktu. Benim gibi idrar testinde negatif cikip sonradan kanda pozitif cikan oldu mu daha once daha once tup bebek yapan deneyimli arkadaslar paylasir misiniz.
Hayırlı olsun inşallah canım rabbim saglıkla ve zamanında kavuştursun yavrunu5. Gün canım
Allah razı olsun canım tüm isteyenlere bekleyenlere içinde de bana inşallahHayırlı olsun inşallah canım rabbim saglıkla ve zamanında kavuştursun yavrunu
Ya senin avzini burnunu yirim piner sen bana umit oldun allah kucagini cifter cifter doldursun ben ne diyeyim.Pazar günü 12. Gün mü? 9 gün test yaptım demişsin.Onlar nasıl çıktı? Bir de gebelik testinin sabah yapılmasının nedeni, seyrelmemiş, beklemiş idrarda beta nın daha yoğun bulunması.Sen sürekli su içer seyreltirsen silik dahi çıkmayabilir.Yatmadan önce tuvalete çık ve bir daha su içmeden yat.Sabah da kalkıp tekrar ederain testi
Benimde ağrım var ve hala devam ediyor benimde 7. Günümdü bugün.Kizlar bugun transferin 5.gun aksami regl agrisi var biraz fazla sizde de oldu mu cok korkuyorum su an kanamam falan yok hic olmadi ama agri var baya
Benımde var canım normal sanırımKizlar bugun transferin 5.gun aksami regl agrisi var biraz fazla sizde de oldu mu cok korkuyorum su an kanamam falan yok hic olmadi ama agri var baya
pazar gunu 9.gundu ben o gun yaptim. Yoksa test günüm carsamba. İnsallah pozitif cikar yaa ağlamaktan içim çıktı yemin ederim.Pazar günü 12. Gün mü? 9 gün test yaptım demişsin.Onlar nasıl çıktı? Bir de gebelik testinin sabah yapılmasının nedeni, seyrelmemiş, beklemiş idrarda beta nın daha yoğun bulunması.Sen sürekli su içer seyreltirsen silik dahi çıkmayabilir.Yatmadan önce tuvalete çık ve bir daha su içmeden yat.Sabah da kalkıp tekrar ederain testi
Doktora sormadim ama normaldir galiba yoksa zaten regl olacagimdir yapacak bir sey yok ama baya agir yokladi bi korktumBenimde ağrım var ve hala devam ediyor benimde 7. Günümdü bugün.
Yani doktora sormadim ama insalah normaldir yoksa zaten regl olurum dedim ama varsa da normal galiba cok varmis agrisi olanBenımde var canım normal sanırım
İlk günü saymazsak benimde 5.gunum benimde belim kasigim agriyo. Çok aşırı şiddetli değil ama ağrı var yani . Hayırlı ağrıdır inşallah hepimizinKizlar bugun transferin 5.gun aksami regl agrisi var biraz fazla sizde de oldu mu cok korkuyorum su an kanamam falan yok hic olmadi ama agri var baya
Allah saglikla versin de cekilir hepsi iyi dusunmek istiyorumİlk günü saymazsak benimde 5.gunum benimde belim kasigim agriyo. Çok aşırı şiddetli değil ama ağrı var yani . Hayırlı ağrıdır inşallah hepimizin