Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinn cnm hiç test yapmadin mi direkt kana mi gittinGünaydın kızlar ben de bugün kan testi verdim 9. Günüm bugün. 18 ağustosta çift embriyo transferi oldum 5. Gün. Allahım yüzümüzü güldürsün sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize amin
Ben de 6. Gün bu testten yaptım ve aynı çıktı arkasından başka marka testler de yaptım yine aynı çizgiler çıktı. Sonra ki gün biraz daha koyu çıktı. Şimdi 9. Günüm kan verdim bugün inşallah sonucumuz güzel olur çok heyecanlıyım vallaKızlar günaydın. Bugün transferin 6. Günü.Dediğim gibi dayanamadım ve sabah test yaptım. İnşallah doğrudur.
Yaptım canım idrar testlerim pozitif çıkıyorAmiinn cnm hiç test yapmadin mi direkt kana mi gittin
Ohh maşallah maşallah güzel sonuclarla gelirsin inşallahYaptım canım idrar testlerim pozitif çıkıyor
İlk idrar ile yapsaydın koyu çıkardı belki sağlıkla tutunsunBende bunu az önce yaptim ilk idrar değil.
Normal kaset test
5. Gün embriyosu bugün 7. Gün
Bende bunu az önce yaptim ilk idrar değil.
Normal kaset test
Bu da pozitif maşallah Allah sağ Salim kucağımıza aldırsınBende bunu az önce yaptim ilk idrar değil.
Normal kaset test
Amiin inşallah. Evet aslinda test yapmicaktim yarin yaparim diyordum ama dayanamadim o yüzden yaptim inşallah sımsıkı tutunurİlk idrar ile yapsaydın koyu çıkardı belki sağlıkla tutunsun
Amiinn aminn cunlemizinkinide benimkinide bi tane kaybim var 7 haftalikkek gelişimi durdu inşallah Dünyada tanesi bütündürBu da pozitif maşallah Allah sağ Salim kucağımıza aldırsın
İnşallah dikkat edin ağır iş falan yapmayın sabah tekrar yapacak mısınAmiin inşallah. Evet aslinda test yapmicaktim yarin yaparim diyordum ama dayanamadim o yüzden yaptim inşallah sımsıkı tutunur
Yok yok iş yapmamaya çalışıyorum zaten. Kendim yapmasam olur çünkü kaset testte 2 günde yapilinca koyuluk meydana daha net çıkıyor ama saglikocağina gitsem mi diye düşünüyorumİnşallah dikkat edin ağır iş falan yapmayın sabah tekrar yapacak mısın
Oh maşallah hadi güzel sonuçlarla…Ben de 6. Gün bu testten yaptım ve aynı çıktı arkasından başka marka testler de yaptım yine aynı çizgiler çıktı. Sonra ki gün biraz daha koyu çıktı. Şimdi 9. Günüm kan verdim bugün inşallah sonucumuz güzel olur çok heyecanlıyım valla
Bence yüksek 10.gündü dimi ikiz olabilir hala ayni yorumumu sürdürüyorumKızlaar 754 çıktı sonuç doktorla görüşmedim ama çok yüksek değil mi böyle çıkan var mı sonucu
1000’ler de cıkanlarda var cok normal çift transfer mı olmustunuz ikisi de tutmus gibi görünüyor saglıkla büyüsünlerKızlaar 754 çıktı sonuç doktorla görüşmedim ama çok yüksek değil mi böyle çıkan var mı sonucu
2 gün sonra tekrar et ondan sonra kan ver bence hem değerin de yükselmiş olurYok yok iş yapmamaya çalışıyorum zaten. Kendim yapmasam olur çünkü kaset testte 2 günde yapilinca koyuluk meydana daha net çıkıyor ama saglikocağina gitsem mi diye düşünüyorum
Ayy inşallah sorun yoktur ikiz olduğu içindirBence yüksek 10.gündü dimi ikiz olabilir hala ayni yorumumu sürdürüyorum
Evet çift canım Amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah1000’ler de cıkanlarda var cok normal çift transfer mı olmustunuz ikisi de tutmus gibi görünüyor saglıkla büyüsünler
2 gün önceki teste göre koyuluk var hatta dunku teste bile göre koyuluk belli yani direkt gördüm var mi yokmu bilmem ne demedim. Sali (yarn) saglik ocgina ve perşembe sağlık ocağına gitsem 1 gun sonra cikacak ya sonuç cuma sonucu alms olurum cmrteside kliniğe giderim diye düşündüm ama bilemedim. Ben kan sulandirici kullanmiyorum ne hap ne iğne o yüzden tedirginim biraz2 gün sonra tekrar et ondan sonra kan ver bence hem değerin de yükselmiş olur