- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
İlk baslar sayfayı takip etmiyordum bu kadar sanırım ilk idrar ile 5. Gün öğrenmiştim ikiz olup olmadığı belli olmaz ki simdi olur mu acaba bilemedimIlk test veren Hasrtttcim miydi ? Ikiz bence dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk baslar sayfayı takip etmiyordum bu kadar sanırım ilk idrar ile 5. Gün öğrenmiştim ikiz olup olmadığı belli olmaz ki simdi olur mu acaba bilemedimIlk test veren Hasrtttcim miydi ? Ikiz bence dedim
İnşallah sımsıkı tutunur annesine canım sağlıcakla gelsin bu sefer ❤ benim sonucum eğer pozitif çıkarsa bu ilk hamileliğim olacak 7 yıldır evliyim ama kanda tespit edilen bi gebeliğim olmadı henüzAmiinn aminn cunlemizinkinide benimkinide bi tane kaybim var 7 haftalikkek gelişimi durdu inşallah Dünyada tanesi bütündür
O zaman bekle işte acele etme anlıyorum heyecan var ama beklemek en iyisiGecen seferde zaten evde yaptim pozitif diye geldim dedim 10. Günde gitmiş mişim 3. Gun3embriyosuydu taze transferdi
Çıkan sonucun kaçtı senin ? Ilk ve ikinciİlk baslar sayfayı takip etmiyordum bu kadar sanırım ilk idrar ile 5. Gün öğrenmiştim ikiz olup olmadığı belli olmaz ki simdi olur mu acaba bilemedim
7. Gün kan sonucum 46Çıkan sonucun kaçtı senin ? Ilk ve ikinci
Bence çok kafana takıyorsan kan sonucundan sonra git kliniğe hem sormuş olursun için rahat eder canım sen bilirsin2 gün önceki teste göre koyuluk var hatta dunku teste bile göre koyuluk belli yani direkt gördüm var mi yokmu bilmem ne demedim. Sali (yarn) saglik ocgina ve perşembe sağlık ocağına gitsem 1 gun sonra cikacak ya sonuç cuma sonucu alms olurum cmrteside kliniğe giderim diye düşündüm ama bilemedim. Ben kan sulandirici kullanmiyorum ne hap ne iğne o yüzden tedirginim biraz
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar aliriz hepimiz İnşallahİnşallah sımsıkı tutunur annesine canım sağlıcakla gelsin bu sefer ❤ benim sonucum eğer pozitif çıkarsa bu ilk hamileliğim olacak 7 yıldır evliyim ama kanda tespit edilen bi gebeliğim olmadı henüz
Çok aminİnşallah hepimiz pozitif sonuçlar aliriz hepimiz İnşallah
Yok daha olmadı tedavi aşamasındayım dahaAmin inşallah sizin oldu mu transfer inşallah hayırlı sonuçlar alırız bizde
Tamam doğru hatırlıyorum7. Gün kan sonucum 46
9. Gün kan sonucum 159
İnşallah pozitiftirBirazdan kan vermeye gidicem dualarınızı bekliyorum kızlar
Bencede bekliyim bakalim duramazsam giderim ona göreO zaman bekle işte acele etme anlıyorum heyecan var ama beklemek en iyisi
Sonucunu biizmle de paylaş güzel haberler ile gelBirazdan kan vermeye gidicem dualarınızı bekliyorum kızlar
Strese sokma rahat ollBencede bekliyim bakalim duramazsam giderim ona göre
Tamam cnm sakinim inşallah güzel haberler alirizStrese sokma rahat oll
Bu ay bizim ayımız inşallahTamam cnm sakinim inşallah güzel haberler aliriz
İnşallah İnşallah hepimiz hayırlı sağlıklı dünyada tanesi bütün uzun ömürlü azaları tam eksiksiz kusursuz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ammiinnnnnBu ay bizim ayımız inşallah
754 çıktı sonuç heyecanla doktor ne diyecek diye aramasını bekliyorumSonucunu biizmle de paylaş güzel haberler ile gel
Maşallah 3. Gün embriyosu muydu sizin ve kaçıncı gününüz bugün754 çıktı sonuç heyecanla doktor ne diyecek diye aramasını bekliyorum