- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Kimisi nar suyunun rahim içi kasılmaları arttıracağını söylüyor.Bir iki neyse ama bence bir süre uzak kalmakta yarar varKızlar merhaba 23 Ağustosta transfer oldum. İki gündür nar suyu içiyorum bir zararı yoktur dimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimisi nar suyunun rahim içi kasılmaları arttıracağını söylüyor.Bir iki neyse ama bence bir süre uzak kalmakta yarar varKızlar merhaba 23 Ağustosta transfer oldum. İki gündür nar suyu içiyorum bir zararı yoktur dimi.
Yok canim ben olmadim zaten pcos oldugum icin ganopeptil vurulurdu onda da betahcg bulunmuyor yani cok erken cikmazsa uzulmem cunku her gun yapacagim ama anca alisirim cunku cok umutluyumaynı seyı bende düşünüyorum 2 eylul test gunum belki 1inde evde test yaparım o da 2 eylul pazartesıye gelıyor iş yerınden yıkılmayım diye yoksa 5. gun falan yapmayı düşünmüyorum brnce erken yapıp cıkmazsa sizde kendınızı üzmeyin.. bu arad catlatma ignesı oldunuz mu 10 güne etkisi gecıyor diye soylenıyor sizin gecmiş oluyor mu
Yok yok vurulmadim, her gun bir kere yapicam sadece 5:gun yapip birakmayacagimTest için çok erken.Eğer çatlatma iğnesi vurulduysanız üzerinden 10-14 gün arası geçmesi gerekiyormuş.
Bu da benimki.Niye yaptım bilmiyorum çatlatma iğnesinin etkisi de olabilirBak bunlar testlerim yakın olam bugün ki digeri dün
Genelde farkı 1 gün arayla yaptığınızda görebiliyorsunuz.Peşpeşe yaptıklarım bende hep aynı tonda çıktı. 7.Gün başlayıp 7-9-11 ve kan testi şeklinde yapınca çıldırmıyorsunuzYok yok vurulmadim, her gun bir kere yapicam sadece 5:gun yapip birakmayacagim
Bu erken gebelik mi normal miBu da benimki.Niye yaptım bilmiyorum çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir
Transferden sonra 4. Gün testim.Bugün yaptığım. Çatlatmayı 13 ağustosta vurulmuştum. Transfer 20 sinde olduBu erken gebelik mi normal mi
Kac gün oldu çatlatma vurulali ve transfer?
Adetli iken değil ya, transfer günü transfer yapılmadan önce bakılıyor ya genelde, onu sormuştum0 dı benim
11. Günü oluyor çatlatmanin ama Bu erken gebelik mi normal gebelik mi erken gebelikse catlatmayi algilamistir ama normalse eğer bu derece kirmizilik verir mi bilemedimTransferden sonra 4. Gün testim.Bugün yaptığım. Çatlatmayı 13 ağustosta vurulmuştum. Transfer 20 sinde oldu
Ay bana kalsa 5.gunden itibaren kan verirdim ama daha fazla igne istemiyorum hshshshs ben manyagim ya bu konuda normal denerken de ovulasyondan 8 gun sonra yapmaya basliyodum test her gun 1 tane ayni saatteGenelde farkı 1 gün arayla yaptığınızda görebiliyorsunuz.Peşpeşe yaptıklarım bende hep aynı tonda çıktı. 7.Gün başlayıp 7-9-11 ve kan testi şeklinde yapınca çıldırmıyorsunuz
Nar suyunu transferden önce rahim duvarını kalinlastirmak için içiliyor, transferden sonra kesinlikle içilmemesi gerekir. Saraçoğlu da diyordu zaten gebelerin icmemesi gerek diye. İçmeyin bundan sonra. Sağlıkla tutunsun size embriyonuz insallahKızlar merhaba 23 Ağustosta transfer oldum. İki gündür nar suyu içiyorum bir zararı yoktur dimi.
Nasıl rahat edecekseniz artık erken başlayınca günler geçmek bilmiyor benim içinAy bana kalsa 5.gunden itibaren kan verirdim ama daha fazla igne istemiyorum hshshshs ben manyagim ya bu konuda normal denerken de ovulasyondan 8 gun sonra yapmaya basliyodum test her gun 1 tane ayni saatte
8. Günde netleşir bence.Bakalım… eğer siliklik azalırsa genelde tutmuyor bende11. Günü oluyor çatlatmanin ama Bu erken gebelik mi normal gebelik mi erken gebelikse catlatmayi algilamistir ama normalse eğer bu derece kirmizilik verir mi bilemedim
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda hepimizin bende ayni adet olcam sekildeyim valla. Sanki 2 güne gelecek gibi ayni o durumum.8. Günde netleşir bence.Bakalım… eğer siliklik azalırsa genelde tutmuyor bende
Ha testi soruyorsun.Ben de anlayamadım ilk etapta.Erken testi prodoktor.kaset kullanmıyorum ben hep yanlış veryor sonucuHayırlısı olsun inşallah hakkımızda hepimizin bende ayni adet olcam sekildeyim valla. Sanki 2 güne gelecek gibi ayni o durumum.
Senin bu erken gebelik mi normal gebelik testi mi
Ha testi soruyorsun.Ben de anlayamadım ilk etapta.Erken testi prodoktor
Benim ilk transferim ve doktorda pek umutlu olmayinca cok merak ediyorumNasıl rahat edecekseniz artık erken başlayınca günler geçmek bilmiyor benim için
Ayy yaptin miiiii bekle pazartesi beraber yapalimmBu da benimki.Niye yaptım bilmiyorum çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir
Bende pcosum ilk denememdi tuttu şuan 7+5 haftalığım geçen 6 haftalıkken kese ve kalp atışını duyduk hakkında hayırlısı olsunYok canim ben olmadim zaten pcos oldugum icin ganopeptil vurulurdu onda da betahcg bulunmuyor yani cok erken cikmazsa uzulmem cunku her gun yapacagim ama anca alisirim cunku cok umutluyum
Yaa insallah canim benim, benim embriyomun kalitesi dusuk ve ngs yapilmadi doktor tutmaz gozuyle bakiyor ama insalah bir mucize olurBende pcosum ilk denememdi tuttu şuan 7+5 haftalığım geçen 6 haftalıkken kese ve kalp atışını duyduk hakkında hayırlısı olsun