- 2 Mayıs 2021
- 611
- 450
- 35
Sizin Progesteron kaç çıktı transferden önceİnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin Progesteron kaç çıktı transferden önceİnşallah
0 dı benimSizin Progesteron kaç çıktı transferden önce
amiinn inşallah allah kımsenın emegını boşa cıkarmasın bizler içinde vakti zamanı gelmiştir umarım benmde 3. denemem 21’inde transfer oldumOlsun sıkı sıkı tutunsun da benim 4.deneme(bitane de iğne kullanımı zamanında iptal edilmişti) onunla 5.deneme oluyor 2 gün önce transfer oldum sizin durumunuz nedir?
13 tü benimKızlar Merhaba
Transfer günü progestron değerleriniz kaçtı acaba
MerhabaÇok korkuyorum 2 yıldır hep bu anı bekledim peceteye sildikce gelen lekelenmem var doktorum bebek yerleştiği için diyor ama çok korkuyorum yaşayan mi yerleşme kanamasi
Hayırlı olsun.Bugun kan testi yaptirdim. 796 cikti. 5. Gun embryo transferinden 10 gun sonra yapmis oldum. Biraz yuksek mi ne? Sizce ikiz midir? Iki emrbyo transfer etmistik zaten :)
Ayy oyle mi diyosunuzHayırlı olsun.
İkiz olmuşsunuz
Benim 9. Gün tek embriyo 355ti
Bence öyle yani yanıltmıyım da yineAyy oyle mi diyosunuz
Doktor da öyle dedi korkma deid ama ben her ihtimale karşı bugün kan vericem dün de verdim 46 çıktı çok korktum kaybetmek istemiyorum Rabbim hepimize bebeklerimizi bağışlasınMerhaba
Benimde 3 gün önce çok şiddetli kanamam oldu doktora gittik kese ve bebek yerinde dedi.
6+4 üm şuan.
Merak etmeyin tutunma kanamasıdır
Bende öyle okudum hep. Burda da başka yerlerde de kanama olması tüp bebekte daha sık görülüyormuşTüp bebekte kanama olması normal sanırım yanlış mı biliyorum
Amin canım inşallah belki zamanı artık şuandır beraber bekleyeceğiz o zaman sonucuamiinn inşallah allah kımsenın emegını boşa cıkarmasın bizler içinde vakti zamanı gelmiştir umarım benmde 3. denemem 21’inde transfer oldum
Orası öyle tabi ki Rabbim ol derse olucak emeklerimizin karşılığını güzel bir şekilde allaim inşallahBende öyle okudum hep. Burda da başka yerlerde de kanama olması tüp bebekte daha sık görülüyormuş
Elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi artık
Ruhu üflendiyse yiyecek nasibi varsa gelcek kendimi öyle teselli ediyorum
evet yakın tarihlerimizAmin canım inşallah belki zamanı artık şuandır beraber bekleyeceğiz o zaman sonucu
çok guzel gelmiş sonucunuz hayırlı olsun saglıkla kolaylıkla kucagınıza almak nasip olır umarım ikisi de tutmuş gibi görünüyorBugun kan testi yaptirdim. 796 cikti. 5. Gun embryo transferinden 10 gun sonra yapmis oldum. Biraz yuksek mi ne? Sizce ikiz midir? Iki emrbyo transfer etmistik zaten :)
Bende de silik çıktı bugün de ondan sordum. Normalde gebe kaldığım transferlerde 7. Günden itibaren pozitif görmüştüm.Bugün çok erken olduğu için merak ettimBenim dün 4. Günümdü catlatmayida 14. Agustos da vuruldum. Etkisi geçmemiş dün yaptığım test silik çıktı bugün yaptığım daha da silikti zorla gözüküyor resmen
Merak etmeyin.Ben de yaşamıştım öyle şeyler.Kırmızı kan görmedikçe endişelenmeyin.Pembe ve kahverengi leke normalÇok korkuyorum 2 yıldır hep bu anı bekledim peceteye sildikce gelen lekelenmem var doktorum bebek yerleştiği için diyor ama çok korkuyorum yaşayan mi yerleşme kanamasi