- 2 Mayıs 2021
- 611
- 450
- 35
Bir de şunu soracaktim size, Funda hanım transfer günü kanda Progesteron baktı mı ?Evet aslında bana transfer edilen embriyonun ikizi olmuş aynı dedi doktor ama dondurdu onu. Tek yumurta transfer etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de şunu soracaktim size, Funda hanım transfer günü kanda Progesteron baktı mı ?Evet aslında bana transfer edilen embriyonun ikizi olmuş aynı dedi doktor ama dondurdu onu. Tek yumurta transfer etti
İnşallah hepimiz güzel sonuç alalım.Yüksek olması iyimi ki bu konuda hiç bir bilgim yok,ama geçtiğimiz iki aydır transfer hazırlıklarna başlayamamştk progestronm yüksk diye ilaçla düşürüp başladık,transfer günü yüksek mi olması gerekiyorMaşallah değeriniz çok güzelmiş inşallah pozitif sonuç görürsünüz
Merhaba sizin kaçtıMaşallah değeriniz çok güzelmiş inşallah pozitif sonuç görürsünüz
Eğer üzülmem dersen bak canım 5.gün embriyosuysa çıkar çıkmadığında etkilenmezsen bak etkilenirim dersen biraz daha bekleBenimde 4.günüm bugün pazartesi idrar bakaym diyorm çıkarmı acaba.
Evet bakıldıBir de şunu soracaktim size, Funda hanım transfer günü kanda Progesteron baktı mı ?
Geçmiş olsun canım kaçıncı denemenizdi ?Ben oldum camım 3.gün embriyosuydu kimyasal oldu
İlk denememdi kuzum Allah razı olsunGeçmiş olsun canım kaçıncı denemenizdi ?
Hayır toplanan iki yumurta aynı gibiymiş ikiz gibiler dedi bende ikisini de transfer istedim ama yapmadılarNasıl yani, embriyo laboratuvarda mı ikiye bölünüp diğer teki saklanmış? Doğru mu anladım ben
Benim 3.denemem olacak canım Allah emeklerimizi boşa çıkartmasınİlk denememdi kuzum Allah razı olsun
Canımmm sana sıkıca tutunsun meleğinBen oldum bugün 2.günüm
İnşallah canım çok sağol senin transferin ne zaman yapilacakCanımmm sana sıkıca tutunsun meleğin
İkiz istiyorsan eğer inşallah tek yumurta ikizidirHayır toplanan iki yumurta aynı gibiymiş ikiz gibiler dedi bende ikisini de transfer istedim ama yapmadılar
Benim hep transfer günü 15-16 geliyordu bu sefer 50 geldi. 5. Denemem bu benim doktorum aynı gelseydi ekstra ilaç verecekti. Bana da bi tık yüksek geldi o yüzden sormak istedimİnşallah hepimiz güzel sonuç alalım.Yüksek olması iyimi ki bu konuda hiç bir bilgim yok,ama geçtiğimiz iki aydır transfer hazırlıklarna başlayamamştk progestronm yüksk diye ilaçla düşürüp başladık,transfer günü yüksek mi olması gerekiyor
Çıkabilir ama cikmazsa da gec çıkabilirBenimde 4.günüm bugün pazartesi idrar bakaym diyorm çıkarmı acaba.
50 çıktıMerhaba sizin kaçtı
Canim benimde ikinci denemem ve 5.gün. Göğüslerim hassasMerhaba kızlar,benimde ikinci denemem 20 ağustos tek 5.gün embriyosu transfer oldum.İlk gnden beri kasık ağrım var hafif hafif ilk denememi hatrlamıyorum inşallah olumlu bir işarettir