İnşallahh canım9.gün sabahı normal test yaptım erken olanlardan değil yine de gösterdi bize kendini inşallah size de nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh canım9.gün sabahı normal test yaptım erken olanlardan değil yine de gösterdi bize kendini inşallah size de nasip olur
pozitif olan arkadaslar paylaştıkça o kadar sevınıyorum ki hergun burda pozitif birilerini görmek bana da iyi hıssettiriyor inşallah bende mutlu haberi paylaşabilirimÇarşamba diye aklımda kalınca 14 sanmışım inşallah sizden de güzel haberler gelir bekliyorum
Benimde 3. Bu deneme ilk defa 2 kondu bende merak içindeyim cok fena hic test yaptinmiHaklısın valla ya bu 2. Denemem ılkı gıbı umut bağlamıcam kendımı dinlemicem falan dedim transfere kadar hıc bısey yoktu gercekten gecen defa odasından emziğine kadar herseyine karar vermiştim bu defa hiç aklıma gelmedi bile ama transferden sonra her saniye bebeklerim benimlemi tutundular mı dıye düşünüyorum
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah Allah büyük umudunuzu kaybetmeyinsonucum negatif oldu Nasip değilmiş İsteyen herkese Rabbim normal yolla gebe kalmayı nasip etain inşalllah
Allah nasip etsin onları size inşallah pozitif haberlerinizi alırızKızlar bugün 5.gün çift embriyo transferi oldum. Test tarihim 5 Eylül. Benim için de dua eder misiniz?
Benim 16 idiKızlar Merhaba
Transfer günü progestron değerleriniz kaçtı acaba
Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBenim testim de negatif çıktı bu 5.denemem ama umudumu kaybetmek istemiyorum bı kaç kisi Dr Funda hanima gittiğini söylemişti sanırım hangi şehir ve hangi hastanedeydi acaba doktor hakkında da bilgi verebilir misiniz rica etsem
İzmir medical point hastanesinde :)Benim testim de negatif çıktı bu 5.denemem ama umudumu kaybetmek istemiyorum bı kaç kisi Dr Funda hanima gittiğini söylemişti sanırım hangi şehir ve hangi hastanedeydi acaba doktor hakkında da bilgi verebilir misiniz rica etsem
Yok ya yapmadım salı günü transfer oldum çok erken diye ama bırı 5AA biri 3BA iki tane transfer edildi bazen erken cıkabılıyormus yarın yapmamak için kendımı zor tutuyorum ama negatıfı gorursemde modum düşer ondan yapmıyorum sen kacıncı gunundesınBenimde 3. Bu deneme ilk defa 2 kondu bende merak içindeyim cok fena hic test yaptinmi
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBenim 16 idi
Ben 5. Günümdeyim transfer günü hariç o sayılmıyor. Dondurulmuş 5. Gün transfer edildi bana ben dün yaptim test silik pozitif verdi sonra artimed diye bir markayla yaptim 3 tane hatta bugün de onla yaptim negatif verdi anlamadim hic birsey ilk yaptığım marka albi di adı. Beni yaniltmiyordu ama bilemedim ben catlatma da etkisini yitirmistir belki falan diye onu görmek icin yaptim ama biri öyle çıktı biri böyle bende bilemedimYok ya yapmadım salı günü transfer oldum çok erken diye ama bırı 5AA biri 3BA iki tane transfer edildi bazen erken cıkabılıyormus yarın yapmamak için kendımı zor tutuyorum ama negatıfı gorursemde modum düşer ondan yapmıyorum sen kacıncı gunundesın
Nasıl yani, embriyo laboratuvarda mı ikiye bölünüp diğer teki saklanmış? Doğru mu anladım benEvet aslında bana transfer edilen embriyonun ikizi olmuş aynı dedi doktor ama dondurdu onu. Tek yumurta transfer etti
Ben erken gebelik testiyle yapmadim direkt kaset test ile yaptım. Artik erken gebelikler3 para vermek istemiyorum. Artimed cok onermiyorlar o yüzden kafam biraz rahat diğer yaptığıma da güveniyorum ama bakalim hayırlısıbenımde 5.gün donmuş embrıyo yarın 5. Gunu oluyo yapsam gosterır mı acaba
Predictor iyi diyolar ıcınde kaldıysa onunla bi dene istersen ya inşallah tutunmuşlardır
Benim ark 4.gun pozitif sonucu aldi bende önceki transferde 5. Gün gördüm silik sekilde ve 3. Gün embrosuydu yani düşün.Ben erken gebelik testiyle yapmadim direkt kaset test ile yaptım. Artik erken gebelikler3 para vermek istemiyorum. Artimed cok onermiyorlar o yüzden kafam biraz rahat diğer yaptığıma da güveniyorum ama bakalim hayırlısı
Hayırlısı canım inşallah güzel sonuclar alırız burda güzel haberlerimizi paylaşırızBen erken gebelik testiyle yapmadim direkt kaset test ile yaptım. Artik erken gebelikler3 para vermek istemiyorum. Artimed cok onermiyorlar o yüzden kafam biraz rahat diğer yaptığıma da güveniyorum ama bakalim hayırlısı
Kızlar Merhaba
Transfer günü progestron değerleriniz kaçtı acaba
Merhaba benim 33 tü.Benim 16 idi
Benimde 4.günüm bugün pazartesi idrar bakaym diyorm çıkarmı acaba.Benim ark 4.gun pozitif sonucu aldi bende önceki transferde 5. Gün gördüm silik sekilde ve 3. Gün embrosuydu yani düşün.
Maşallah değeriniz çok güzelmiş inşallah pozitif sonuç görürsünüzMerhaba benim 33 tü.