- 4 Ağustos 2022
- 130
- 65
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adetim geri söküldü şimdi demek ki bi süreliğine oldu gibiİçini ferah tut bisey olmaz Allahın izniyle merak etme sonuçta kullandığımız kanser ilacı biz farkli bir sey icin kullaniyoruz ama illaki yan etkileri olabilir
Merhaba negatif ne yazık ki...
Ne oldu ki senin taze transferdi diye hatırlıyorum, pgt’ye gidenlerin sonucu geldi mi? Kenarda embriyon var dur bakalım hemen umutsuz olma…Merhaba negatif ne yazık ki...
O kadar çok şey oldu ki kafam karmakarışık...
Güvenim kalmadı doktoruma da embriyologa da.
Pozitif olma ihtimali 10 bile değilmiştir herhalde...neye üzüleyim bilemedim...zamana mı,hayal kırıklığına mı,her akşam ağlayarak yapılan iğnelere mi yoksa paraya mı bilmiyorum gerçekten.
Aminn hepimizin inşallahRabbim kucağına aldığın günleri de göstersin canım benim
Canım çiğ kabak çekirdeği çiğ badem ceviz fındık avakado taze sıkılmış portakal suyu bunlar güzel besinler diğer türlü hamur işi kızartma fast food asitli içecek kahve bunlardan uzak dur maydanoz yeme bol bol sebze protein ağırlıklı beslen suyunuda yeterince iç inşallah güzel haber alırsın transferin hayırlı olsunKızlar transferi bugün oldum da doktor sadece yatıp dinlen birkaç gün dedi hiç beslenme vs açıklama yapmadı. Ben şimdi ne yapacağım
Evet taze transfer doğru hatırlıyorsunuz.Ne oldu ki senin taze transferdi diye hatırlıyorum, pgt’ye gidenlerin sonucu geldi mi? Kenarda embriyon var dur bakalım hemen umutsuz olma…
Gerisi Allah a kalmış sen elinden geleni yap görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerÇok teşekkür ederim Evet onu çok duydum bir de badem yiyorum, avakado da.iyiymiş fakat aram pek iyi değil bol su içiyorum , yeşillik akşam da meyve yiyorum. Normal çayın bir zararı var mıdır acaba ben içiyorum
Hamile sayılırsın sen şuan bana da dua et yarın hayırlı bir transfer günü alıp hayırlı pozitifler göreyim kuzum sende bende isteyen herkes de inşallahAminn hepimizin inşallah
Embriyonun kalitesini size soylemediler mi transferden önce?Evet taze transfer doğru hatırlıyorsunuz.
Pgt sonuçları Cuma yada Pazartesi belli olacak.
2ab kalite embriyo transfer edilir mi ya?
çok teşekkür ederimmmm :) umarım ayın 23ünde 3-4 kişi güzel sonuçlar yazacak ben o kadar sayabildim o gün test olacakları :)Canım çiğ kabak çekirdeği çiğ badem ceviz fındık avakado taze sıkılmış portakal suyu bunlar güzel besinler diğer türlü hamur işi kızartma fast food asitli içecek kahve bunlardan uzak dur maydanoz yeme bol bol sebze protein ağırlıklı beslen suyunuda yeterince iç inşallah güzel haber alırsın transferin hayırlı olsun
Amin inşallah Allah dualarımızı kabul etsin her şey güzel yolunda gitsinHamile sayılırsın sen şuan bana da dua et yarın hayırlı bir transfer günü alıp hayırlı pozitifler göreyim kuzum sende bende isteyen herkes de inşallah
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırızçok teşekkür ederimmmm :) umarım ayın 23ünde 3-4 kişi güzel sonuçlar yazacak ben o kadar sayabildim o gün test olacakları :)
Dedim ya ilacin yan etkileri olabilir rabbim iyilikle güzellikle kolaylıkla tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin aminCanım adetim geri söküldü şimdi demek ki bi süreliğine oldu gibi
Üşenmedim geri gittim buldum mesajını. 5 tane iyi kalite çıktı, biri transfer 2’si pgt demiştin, sonradan 2ab mi dedilerEvet taze transfer doğru hatırlıyorsunuz.
Pgt sonuçları Cuma yada Pazartesi belli olacak.
2ab kalite embriyo transfer edilir mi ya?
Normal çay açık olarak 2-3 bardak içebilirsin dedi doktor kahve de 1 fincan sadece günde. Yeşillik ağırlıklı beslen iyi yıkanmış olsun falan dedi. Bende dün transfer oldumÇok teşekkür ederim Evet onu çok duydum bir de badem yiyorum, avakado da.iyiymiş fakat aram pek iyi değil bol su içiyorum , yeşillik akşam da meyve yiyorum. Normal çayın bir zararı var mıdır acaba ben içiyorum
Amin canım cümlemizinDedim ya ilacin yan etkileri olabilir rabbim iyilikle güzellikle kolaylıkla tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin amin
Yeşil ağırlıklı beslen bol meyve sebze eğer et yiyeceksen iyi pişmiş olmalı. Kabak çekirdeği kayısı badem falan yiyorum ben bir de kefir içiyorum bir iki kere. Kabız olmamak gerekiyormuşKızlar transferi bugün oldum da doktor sadece yatıp dinlen birkaç gün dedi hiç beslenme vs açıklama yapmadı. Ben şimdi ne yapacağım
Transfer anını izledin mi nasıldıKızlar transferi bugün oldum da doktor sadece yatıp dinlen birkaç gün dedi hiç beslenme vs açıklama yapmadı. Ben şimdi ne yapacağım