- 19 Aralık 2023
- 280
- 103
- 29
Hayır kesilmedi canim benim adetim çok uzun sürmüyor zatenCanım bişey soracağım. Femara kullanırken adetin kesildi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kesilmedi canim benim adetim çok uzun sürmüyor zatenCanım bişey soracağım. Femara kullanırken adetin kesildi mi?
Aminnİkimizde ozaman ayın 23ünde öğrenmiş olacağız rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin
Arkadaşım biz seninle aynı zaman test yapacağız daha beklememiz gerek. Birazcık sabır kuzum. Tadını çıkar yaşadıklarının o test nasılsa günü geldiğinde yapılacak. Sevdiğin şeylere ağırlık ver bu aralar. Hadi öptümTestlere cok güvenim yok yaşadığım bir olaydan dolayı fakat burda yapıp cift çizgiyi görenler olunca acaba mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Ben kullandım ama şöyle adetimin ikinci günü Lucrin iğne vurulup adetim kesildi aynı gün bu hapa başladım bittikten iki gün sonra adet oldumMerhaba kızlar. Biz de 2 yıldır evliyiz ve sperm hareketliliğinin düşük olması sebebiyle doğal yolla gebelik elde edemedik. İki başarısız aşılamadan sonra tedaviye başladık ve yumurtalarım toplanıp donduruldu. İlk adetten sonraki kontrolümde OPU sonrası yumurtalıklarımda kalıntılar olduğunu gördük. Doktor onların temizlenmesi için Dienelle ve Coraspin verdi. İkinci adetimle birlikte transfer hazırlıklarına başlayacağız inşallah. Dün itibariyle 21 adet Dienelle (doğum kontrol hapı) bitti. Daha önce bu hapı kullanan oldu mu? Bıraktıktan kaç gün sonra adet görürüm?
Cok sevindim canım saglikla kucagina al insallah benimde cuma günü test gunuAminnn teşekkür ederim. Allahim isteyen herkese de bana da sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bugün 10. Gunumdu 339 çıktı elhamdülillah
yaaa çok teşekkür ederim ben kendimce saçma bir tribe girdim ama bıraktım bir dahada yapmam zehir oldu günüm düşünmekten bir daha da yapmamArkadaşım biz seninle aynı zaman test yapacağız daha beklememiz gerek. Birazcık sabır kuzum. Tadını çıkar yaşadıklarının o test nasılsa günü geldiğinde yapılacak. Sevdiğin şeylere ağırlık ver bu aralar. Hadi öptüm
Anladım canım benim kesildi. Dra gidince sorucamHayır kesilmedi canim benim adetim çok uzun sürmüyor zaten
Bu arada siyah dolgunuz varsa mutlaka çıkarttırın. Siyah dolgu cıva içerdiği için vücuda cıva salmaya devam edermiş. Cıva ağır metal olduğu için yumurtalıkları yumurta kalitesini doğrudan etkilemekteymiş. Ne demek :)) ben bu sayede sürecimin iyi gittiğine inanıyorum. İnşallah sizin için de her şey çok güzel olur en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.Evet çok teşekkür ederim şimdi sordum bir fonsıyonel dıyetısyenle görüşecegım sizinki dedıgınız kişiye de bakacağım çok sağolun
dualarım sizinle ve tüm emek verenlerle benmde yarın kontrolum var transfer günüm belli olacak bi aksilik cıkmazsaKızlar ne olur bana dua edin geçen ay transfer ertelenmişti yarın kontrolüm var herşey yolundaysa transfer günü verecek doktorum Allahım herşey güzel oldu amin
Aaa aynıymışız kuzum yaaa inşallah güzel haberleredualarım sizinle ve tüm emek verenlerle benmde yarın kontrolum var transfer günüm belli olacak bi aksilik cıkmazsa
amiiinn inşallahAaa aynıymışız kuzum yaaa inşallah güzel haberlere
İçini ferah tut bisey olmaz Allahın izniyle merak etme sonuçta kullandığımız kanser ilacı biz farkli bir sey icin kullaniyoruz ama illaki yan etkileri olabilirAnladım canım benim kesildi. Dra gidince sorucam
Amin canım. Allah'ım buradaki herkese dünyadaki herkese bana da sana da canım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlari kolaylıkla nasip etsin cuma günü inşallah müjdeli haber vermen nasip olsun canım. Allah'ım rast getirsinCok sevindim canım saglikla kucagina al insallah benimde cuma günü test gunu
Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin canım benimMerhabalar ben de aranıza yeni geldim, 7 ağustosta transferim oldu 39 yaşındayım tek embriyo 5. Gün benimki. İlk günden beri bel ağrım ve sırt ağrım var. Ama çok heyecanlı ve bir o kadar da korkuyorum kan testi günüme kadar test yapmak korkutuyor beni. Kan testim 19 unda
Kuzum benim bildiğim çiğ kabak çekirdeği iyi geliyor ama başka bişeyler önerenle çok oluyor buradaBir de.acaba tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Çok teşekkür ederim Evet onu çok duydum bir de badem yiyorum, avakado da.iyiymiş fakat aram pek iyi değil bol su içiyorum , yeşillik akşam da meyve yiyorum. Normal çayın bir zararı var mıdır acaba ben içiyorumKuzum benim bildiğim çiğ kabak çekirdeği iyi geliyor ama başka bişeyler önerenle çok oluyor burada