Üzülmen çok normal kuzum ama daha zamanı varmış demek ki. 3 defa negatif alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Zamana ihtiyacın var toparlanmak içinNegatif çıktı hala kabul edemiyorum sonucu
Sabır kuzum elbet bu da geçecek inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülmen çok normal kuzum ama daha zamanı varmış demek ki. 3 defa negatif alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Zamana ihtiyacın var toparlanmak içinNegatif çıktı hala kabul edemiyorum sonucu
Geçmiş olsun canm üzülme demekki hayırlı Bi zaman degildiNegatif çıktı hala kabul edemiyorum sonucu
Geçsin bi an önce gerçekten sürekli negatifi görmekten içim dışıma çıktı çok üzgünüm ya siz n’aptınız 4. Mi pozitifi gördünüzÜzülmen çok normal kuzum ama daha zamanı varmış demek ki. 3 defa negatif alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Zamana ihtiyacın var toparlanmak için
Sabır kuzum elbet bu da geçecek inşallah
Tabi öyle de düşünüyorum da üzüntüm o kadar çok ve derin ki anlatamıyorum neden böyle. Oluyo diye kendi kendimi yiyorumGeçmiş olsun canm üzülme demekki hayırlı Bi zaman degildi
Ben Ankarada tedavi gördüm ancak burası için tavsiye verebilirim malesef. Diyarbakırı ve doktorlarını hiç bilmiyorumBende öyle düşünüyorum bı türlü cesaret toplayamadim ve doktor olarak tavsiye edebileceğiniz biri varmı peki Diyarbakır ve çevresi olursa çok iyi olur elle tutulur tuzlu birini bulamıyorum
Ooo süper kesin ikizIlki 604tu ikinci 1426olmus nasıl sence
Ankara'da hangi hocaya göründünüz bana şükran çakmak tavsiye edildi ameliyat doktorum Yakup kumpete de oraya gelmiş diye duydumBen Ankarada tedavi gördüm ancak burası için tavsiye verebilirim malesef. Diyarbakırı ve doktorlarını hiç bilmiyorum
Öncekile hayırlı uğurlu olsun. Daha ilk denemeden yelkenleri suya indirmek yok burdaMerhaba herkese. Ben de perşembe günü transfer oldum. İlk denemem. 5. gün taze embriyo transferi. Pozitif alanlar hep transfer günü hissettim sonra hissettim diyor. Ben hiçbir şey hissedemiyorum. Olumlu ya da olumsuz içimde hiçbir his yok. Geçen yıl bir dış gebelik deneyimim oldu Allah kimsenin başına vermesin. Zor geçti. Tek düşünebildiğim dış gebelik olmaması. Doktor da ilk transfer denemesi bi şansımızı deneyelim gibi konuştu yani olmayacakmış gibi anlamadım ben. Geriye 3 tane 5aa 2 tane 4aa kalite embriyom var dondurulmuş. Ümitsiz değilim genel süreçten. Ama ilk deneme de olsa kendime gelirim gibi psikolojim dayanmayacakmış gibi hissediyorum.
Merhaba canım hoşgeldin .Merhaba herkese. Ben de perşembe günü transfer oldum. İlk denemem. 5. gün taze embriyo transferi. Pozitif alanlar hep transfer günü hissettim sonra hissettim diyor. Ben hiçbir şey hissedemiyorum. Olumlu ya da olumsuz içimde hiçbir his yok. Geçen yıl bir dış gebelik deneyimim oldu Allah kimsenin başına vermesin. Zor geçti. Tek düşünebildiğim dış gebelik olmaması. Doktor da ilk transfer denemesi bi şansımızı deneyelim gibi konuştu yani olmayacakmış gibi anlamadım ben. Geriye 3 tane 5aa 2 tane 4aa kalite embriyom var dondurulmuş. Ümitsiz değilim genel süreçten. Ama ilk deneme de olsa kendime gelirim gibi psikolojim dayanmayacakmış gibi hissediyorum.
Bence aşılama hakkınızı doldurmuşsunuz gibi. Zaten aşılamanın oranına %10 -%15 diyorlar.Merhabalar kızlar sizinle dertleşmek fikrinizi öğrenmek istedim gece rüyamda da bebeğim varmış. Kayinvalideme bırakıp gitmişim 1 yaşına gelmiş sanki yeni öğrenmişim oğlum olduğunu. Almak istiyordum sarılıp ağlıyordum, özür diliyorum bıraktığım için bebek sadece gözüme bakım annem diyodu.
Benim bebekligime çok benziyordu, baya etkilendim uyandım ağlama hissi vardı içimde. Yatamadım tekrar, pcosluyum iki kez aşılama yaptım, ilki düşükle sonuçlandı ikincisi tutmadı. Bu ay letrol kullandım ama yumurta büyümesi olmadığı için pek umutlu değilim. Bu arada 6 yıllık evliyim. Sizce adet olursam tekrar aşılamada şansımı denesem mi yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem ?
Annelik damarım kabardı nolur artık bizimde meleklerimiz gelsin benim sizin ve isteyen herkesin bebişleri tez zamanda olsun Allah'ım lütfen yaa
Yorucu bir imtihan çünkü inşallah birdahakine sağlıklı sıhhatli kavuşursun canmTabi öyle de düşünüyorum da üzüntüm o kadar çok ve derin ki anlatamıyorum neden böyle. Oluyo diye kendi kendimi yiyorum
Amin İnşallahYorucu bir imtihan çünkü inşallah birdahakine sağlıklı sıhhatli kavuşursun canm
Yaz olduğu için doktorlar şuan önermiyor ama doktor araştırmasındayım güzel bı labaratuvara sahip doktor bulursam Ekim gibi başlamayı düşünüyoruz şuanBence aşılama hakkınızı doldurmuşsunuz gibi. Zaten aşılamanın oranına %10 -%15 diyorlar.
Sizde pcos olduğu için daha şanslısınız. Yumurta sayınız çok. İnşallah kaliteli bir yumurta da olursa süper olur bence vakit kaybetmeden tüp bebek deneyin derim
Benimki belli etmedi kendini üstelik dün kan testi verdim negatifHadi biraz da biz cesaretlenelim. Bayrak kimde? İlk hangi 3. gün bebişi kendini belli edecek acaba????
Neden yazın tehlikeli imiYaz olduğu için doktorlar şuan önermiyor ama doktor araştırmasındayım güzel bı labaratuvara sahip doktor bulursam Ekim gibi başlamayı düşünüyoruz şuan
Ekime kadar da beslenmeni düzenle. Vitamin mineral takviyeni al yürüyüş yap sonra sürecine başla. Mis gibi olsun herseyYaz olduğu için doktorlar şuan önermiyor ama doktor araştırmasındayım güzel bı labaratuvara sahip doktor bulursam Ekim gibi başlamayı düşünüyoruz şuan
Tutma ihtimali düşüyormuş sıcaklar yüzünden vücut fazla ter attığı için bebeği de atiyormus vücut kabul etmediği için pek tavsiye etmiyorlar tabi güneydoğu da fazlasıyla sıcak olduğu için bu riski söylüyor doktorlarNeden yazın tehlikeli imi