Allah geliyor 3.gun bebeleriGünaydn canlarr
Kızlar sizce dün yaptgm test yukardaki assagidaki bugun sabah yaptm sizce koyulasma varmi
Eki Görüntüle 3463880 Eki Görüntüle 3463882
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah geliyor 3.gun bebeleriGünaydn canlarr
Kızlar sizce dün yaptgm test yukardaki assagidaki bugun sabah yaptm sizce koyulasma varmi
Eki Görüntüle 3463880 Eki Görüntüle 3463882
Benim Bi sonraki çok xaman alır canm o yüzden kalmasını istemiyorum tarihi felan gecebilirBenimde bugün son kocam alıp gelecek birşey olmaz nasılsa bir sonraki tedavi de gene lazım
Ağzın Ball yesinn yaa inşallah canm benim bakalm aksam kan vermeye gitcem yeter artk evde kendi kendimi yiyorum kaç gündür veriyim kurtuluyumAllah geliyor 3.gun bebeleri
İnşallah canm maşallah seninde değer çok güzel artmsBirkaç gün sonra daha net görürsün canim
Ya valla sizi takip ediyorum 3.hafta bana da 3.gun bebisi yuklenecek insallahAğzın Ball yesinn yaa inşallah canm benim bakalm aksam kan vermeye gitcem yeter artk evde kendi kendimi yiyorum kaç gündür veriyim kurtuluyum
Ben direk tüp bebek tavsiye ederimMerhabalar kızlar sizinle dertleşmek fikrinizi öğrenmek istedim gece rüyamda da bebeğim varmış. Kayinvalideme bırakıp gitmişim 1 yaşına gelmiş sanki yeni öğrenmişim oğlum olduğunu. Almak istiyordum sarılıp ağlıyordum, özür diliyorum bıraktığım için bebek sadece gözüme bakım annem diyodu.
Benim bebekligime çok benziyordu, baya etkilendim uyandım ağlama hissi vardı içimde. Yatamadım tekrar, pcosluyum iki kez aşılama yaptım, ilki düşükle sonuçlandı ikincisi tutmadı. Bu ay letrol kullandım ama yumurta büyümesi olmadığı için pek umutlu değilim. Bu arada 6 yıllık evliyim. Sizce adet olursam tekrar aşılamada şansımı denesem mi yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem ?
Annelik damarım kabardı nolur artık bizimde meleklerimiz gelsin benim sizin ve isteyen herkesin bebişleri tez zamanda olsun Allah'ım lütfen yaa
Ne zaman transferin canmYa valla sizi takip ediyorum 3.hafta bana da 3.gun bebisi yuklenecek insallah
saol canım darısı sana ve tüm bekleyenlere.İnşallah canm maşallah seninde değer çok güzel artmis
Bende öyle düşünüyorum bı türlü cesaret toplayamadim ve doktor olarak tavsiye edebileceğiniz biri varmı peki Diyarbakır ve çevresi olursa çok iyi olur elle tutulur tuzlu birini bulamıyorumBen direk tüp bebek tavsiye ederim
Valla 16sinda gidicez o zaman belirlenicek sanirim simdi estrofem kullaniyorum , ak koyun kara koyun belli olcakNe zaman transferin canm
Bende gördüm canım. İnşallah hayırla sonuçlanır9.gün canm 3.gün embriyosu çift transferdi
Cesaret toplamanizi gerektiricek hic bir sey yok inanin cok kolay bir surec,biraz fazla abartiliyor.Belki tutmadikca insanin sinirj bozuluyodur o zordur,ama soyle diyim ben karindan yapilan igneleri seviyodum bileBende öyle düşünüyorum bı türlü cesaret toplayamadim ve doktor olarak tavsiye edebileceğiniz biri varmı peki Diyarbakır ve çevresi olursa çok iyi olur elle tutulur tuzlu birini bulamıyorum
Aşılamada da aynı ignrelerden kullandım zaten aciyinca bebeğime bı adım yakınlaştığımı hissedip heyecanlanıyordum bile ama tüp bebek deyince acılı sancılı süreç gibi geliyor insanın gözüne pcos olunca ne olacağı belli olmuyor ya belki ondan öyle hissediyorumduCesaret toplamanizi gerektiricek hic bir sey yok inanin cok kolay bir surec,biraz fazla abartiliyor.Belki tutmadikca insanin sinirj bozuluyodur o zordur,ama soyle diyim ben karindan yapilan igneleri seviyodum bile
Sabır kuzum inşallah en hayırlısı olur. Hep birlikte bir şeyleri bekliyoruz işte umutlaHayırlısı inşallah
Amin canm sagolasnsaol canım darısı sana ve tüm bekleyenlere.
Herhalde 23 felan gbi olur o zamanValla 16sinda gidicez o zaman belirlenicek sanirim simdi estrofem kullaniyorum , ak koyun kara koyun belli olcak
Hadi biraz da biz cesaretlenelim. Bayrak kimde? İlk hangi 3. gün bebişi kendini belli edecek acaba????Allah geliyor 3.gun bebeleri
Amin canm inşallahBende gördüm canım. İnşallah hayırla sonuçlanır
Negatif çıktı hala kabul edemiyorum sonucudimpless sonucun çıktı mı canım. Hadi hayırlı haberler olsun inşallah