2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ben direk tüp bebek tavsiye ederim

Bende öyle düşünüyorum bı türlü cesaret toplayamadim ve doktor olarak tavsiye edebileceğiniz biri varmı peki Diyarbakır ve çevresi olursa çok iyi olur elle tutulur tuzlu birini bulamıyorum
Cesaret toplamanizi gerektiricek hic bir sey yok inanin cok kolay bir surec,biraz fazla abartiliyor.Belki tutmadikca insanin sinirj bozuluyodur o zordur,ama soyle diyim ben karindan yapilan igneleri seviyodum bile

Cesaret toplamanizi gerektiricek hic bir sey yok inanin cok kolay bir surec,biraz fazla abartiliyor.Belki tutmadikca insanin sinirj bozuluyodur o zordur,ama soyle diyim ben karindan yapilan igneleri seviyodum bile
Aşılamada da aynı ignrelerden kullandım zaten aciyinca bebeğime bı adım yakınlaştığımı hissedip heyecanlanıyordum bile ama tüp bebek deyince acılı sancılı süreç gibi geliyor insanın gözüne pcos olunca ne olacağı belli olmuyor ya belki ondan öyle hissediyorumdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…