İçinizi ferah tuttun bu şekilde söylenip bebeği sağlıklı olan o kadar çok insan var ki fetal DNA da bile bunu yaşayanlar var maalesef. Meleklerimiz Allah’a emanetInsallah. Bazen oyle düşünüp kendimi rahatlatmaya calisiuorum ama cok da korkuyorum
Kesinlikle iki ayrı laboratuvarda yaptırıp birinde sağlıklı birinde sağlıksız çıkan örnekler de var.İçinizi ferah tuttun bu şekilde söylenip bebeği sağlıklı olan o kadar çok insan var ki fetal DNA da bile bunu yaşayanlar var maalesef. Meleklerimiz Allah’a emanet
Yok canım bu tarz basit hareketlerden bebeğe hiçbir şey olmaz. Ben de eğiliyorum uzanıyorum iş yaparken. Pamuk ipliğine bağlı değil bebislerimizKızlar bişey sorucam az önce çömelerek banyoda bi kaç iş yaptım biraz uzun sürdü bacaklarım ağrıdı acıdı bebeğe bişey olmaz çömeldim diye demi
Ne bileyim canım sonradan bi pişmanlık geldiYok canım bu tarz basit hareketlerden bebeğe hiçbir şey olmaz. Ben de eğiliyorum uzanıyorum iş yaparken. Pamuk ipliğine bağlı değil bebislerimizMillet halter kaldırıyor halmileyken valla geçen instada gördüm
Eskiden hep alaturkaymış tuvaletler. Bizim gibi kimse dikkat de etmiyormuş tarlada dağda çalışıyormuş doğurana kadar kadınlar. Bizim bir de tedavi olduğu için sanırım daha pimpirikliyiz. Tabiki dikkat edelim ama çok da takılmamak lazım benceNe bileyim canım sonradan bi pişmanlık geldineden çömeldim diye. çünkü biri şey demişti alaturka tuvalete girmiyormuş hamileyken
Doğru diyorsun canım eskiden ne zormuş ya Allah mükafatlarını versin öbür tarafta inşallahEskiden hep alaturkaymış tuvaletler. Bizim gibi kimse dikkat de etmiyormuş tarlada dağda çalışıyormuş doğurana kadar kadınlar. Bizim bir de tedavi olduğu için sanırım daha pimpirikliyiz. Tabiki dikkat edelim ama çok da takılmamak lazım bence
Aslında alaturka tuvalete girmek lazım çünkü diğerinde idrar torbası boşalmıyor..zaten enfeksiyona yatkınız idrar yolu enfeksiyonu için risk oluşturuyor..tabii ilerleyen haftalarda eğilip kalkmak zor..sonuçta analarımız alaturka tuvalete gitmedi hamileyken gerçi benim kardeşlerim de gitmediNe bileyim canım sonradan bi pişmanlık geldineden çömeldim diye. çünkü biri şey demişti alaturka tuvalete girmiyormuş hamileyken
Ben daha hiçbirşey hissetmedim 16 hafta olduKızlar ben uzandığımda minik minik kıpırtılar hissediyorum böyle kalp atması gibi ama sadece yatarken oluyor. Siz de ilk bebek hareketlerini sadece yatarken mi hissettiniz? Gaz desem iki üç akşamdır peşpeşe aynı şekilde olmaz heralde dimi
Benim de 17 nin sonlarına doğru başladıBen daha hiçbirşey hissetmedim 16 hafta oldu
Tam olarak öyle oldu bende de sanki karnımda kalp atıyor gibş bi hissiyatKızlar ben uzandığımda minik minik kıpırtılar hissediyorum böyle kalp atması gibi ama sadece yatarken oluyor. Siz de ilk bebek hareketlerini sadece yatarken mi hissettiniz? Gaz desem iki üç akşamdır peşpeşe aynı şekilde olmaz heralde dimi
Gitti dicektim gitmedi dedimAslında alaturka tuvalete girmek lazım çünkü diğerinde idrar torbası boşalmıyor..zaten enfeksiyona yatkınız idrar yolu enfeksiyonu için risk oluşturuyor..tabii ilerleyen haftalarda eğilip kalkmak zor..sonuçta analarımız alaturka tuvalete gitmedi hamileyken gerçi benim kardeşlerim de gitmedi
Ayy ben de hissetsem bir an önce..ben burdayım desem banaBenim de 17 nin sonlarına doğru başladı
Nerelerden nerelere geldikTam olarak öyle oldu bende de sanki karnımda kalp atıyor gibş bi hissiyat
anneniz ilk hamileliğinde ne zaman hissetmiş acabaAyy ben de hissetsem bir an önce..ben burdayım desem banaannem hissetmiyorum diye neredeyse dövecek beni
Bende önce baloncuk oluşup patlama gibi hissettim bir kaç gündür de seğirme olarak hissediyorumKızlar ben uzandığımda minik minik kıpırtılar hissediyorum böyle kalp atması gibi ama sadece yatarken oluyor. Siz de ilk bebek hareketlerini sadece yatarken mi hissettiniz? Gaz desem iki üç akşamdır peşpeşe aynı şekilde olmaz heralde dimi
Maşallah yaKızlar 19+1 im baya hissediliyo bu haftalarda şu an tepiniyo içerde sanki pıt pıt yapıyo
Yaaa çok şükür gerçekten bunları hissetmek böyle muhteşem duyguysa kucağımıza aldığımızdaki hissiyatı düşünemiyorumNerelerden nerelere geldik
anneniz ilk hamileliğinde ne zaman hissetmiş acabaonlar bizden daha heyecanlı her konu da bir hafta sonra sizinki de başlar inşallah
Benim az kalmış o halde. 18+3 ümKızlar 19+1 im baya hissediliyo bu haftalarda şu an tepiniyo içerde sanki pıt pıt yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?