2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Yaaa çok şükür gerçekten bunları hissetmek böyle muhteşem duyguysa kucağımıza aldığımızdaki hissiyatı düşünemiyorum
Bi an önce o günlere geçelim istiyorum sonra diyorum ki hamileliğin her anını her gününü doya doya yaşayayım 3. Transferimi olduğum grup şuan sayfa da bebeklerinin gazlarını falan konuşuyorlar darısı başımıza en güzel günlerde

Büyüdüler artık Allah’ın izniyle sağlıkla doğacaklar inşallah her zaman pozitif düşünün

Güzel anneler her daim güzel haberlerinizi alalım Yazdıklarınızı okudukça sevindim özellikle bebişlerin hareketlerini hisseden annelere Maşallah subhanallah nazar değmesin. Ben de bir şeyler hissediyorum, değişik bir durum Bu arada kilo artışları bence gayet güzel maşallah subhanallah. Yüksek risk çıkan arkadaşım, endişelenmeBiz iyi düşüneceğiz, hayra yoracağız, dualarımızı edeceğiz. Rabbimin izniyle hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alacaksın. Bu arada benim de korktuğum şeylerden biri tatlı düşkünlüğüydü, normalde tatlı seven birisiyim gebeliğimde tatlıdan soğudum, tiksindim. Turşu sevmeyen ben turşu, tuzlu şeyler sevmeye başladım. Yani bir yandan iyi çünkü ailemdeki kardeşlerim de dahil herkes raporlu şeker hastası Tuzlu da çok tüketmemeye çalışıyorum malum ödem.. Mide bulantılarınız nasıl? Benim geçmedi, geçmiyor sanki biraz azaldı gibi yani kusmalarım biraz azaldı. 2 kilo almıştım en son bir kilosunu da vermiştim. Bu ara kızarmış tereyağlı ekmek çok yiyorum, mideme iyi geliyor belki ondan kilo almış olabilirim Bana kalsa sabah akşam öyle yerim de işte

Kızlar sağ tarafımda kasığımın hemen üzerinde yağ bezesi gibi bir şey var akşamdan beri onu fark ettim elim hep oraya gidiyor sizce o nedir

Kızlar sağ tarafımda kasığımın hemen üzerinde yağ bezesi gibi bir şey var akşamdan beri onu fark ettim elim hep oraya gidiyor sizce o nedir
Canım acaba iğne yapıyorsan ödem oluşma ihtimali var mı? Yani benimde kasıklarımda full top top oluşmuş ödemler var iğneden dolayı

B bursa123 Anladım kan sulandırıcı iğne belki halen vuruyorsundur diye düşünmüştüm. Başka bir tahminim yok canım bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek. Doktorunla bu durumu paylaştın mı?

Bende meyve asla yemeyen biriydim şimdi eve meyve yetiştiremiyoruz bulantılarım 13. Haftadan beri yok benim çok şükür olduğu zamanda çok hafif oluyor. Bende tost çok tüketiyordum o dönemde mideme çok iyi geliyordu kilo çok az almışsın ne güzel ben 3 ü geçmeye başladım

Kızlar ben baş ağrısı için blokaj yaptırıyordum hatırlayanlar varsa. Bir arkadaş sormuştu şuan adını hatırlayamadım etiketleyemedim o yüzden.
Dün son seansımı oldum. Çok memnunum keşke daha önce duysaydım da yaptırsaydım dedim Üç haftadır ağrı kesici içmiyorum baş ağrısını unuttum çok şükür 3-4 ay sonra etkisi geçiyormuş. Doğumdan önce tekrar yaptırıcam inşallah. Düşünenler varsa doktorunuza danışıp kesinlikle yaptırmalısınız

Maşallah subhanallah mide bulantılarının geçtiğine çok sevindim, bakalım ben de bekliyorum bu arada neredeyse bir haftadır her sabah üç veya dört dilim kızarmış tereyağlı ekmek yiyorum hatta bugün üç dilim kızarmış ekmek ve bir tane de lavaş tost yedim şaka gibi sanki etlendim butlandım gibi yani kilo almış olabilirim aralarda da kuruyemiş veya bir tane meyve ama her gün değil, bir de akşam yiyorum. Bu kadar yemeye akşamda yenilmemeli bence de işte şu an iki kişiyiz diye düşünüyorum o yüzden yiyorum.

Ay arkadaslar benim fetal dna sonuclari temiz cikti bir sorun yokmus cok rahatladim ya.cinsiyeti soylemiyolarmis kanunen yasak dediler cok sacma degilmi ya benimi buluyor bunlar .herkes ogrenmis boyle cinsiyeti
Canım şimdi seni duamda andım,çok şükür Rabbime Hayırlı, uğurlu olsunSağlıklı, sıhhatli olsunda annesi er geç cinsiyetini biiznillah öğreneceksin

Canım şimdi seni duamda andım,çok şükür Rabbime Hayırlı, uğurlu olsunSağlıklı, sıhhatli olsunda annesi er geç cinsiyetini biiznillah öğreneceksin
Sagol canim teşekkür ederim. Az once okudum benide yazmissin sagol.artik cokda takmiyorum cibsiyeti ogreneym diye.şu gecirdigim 5 gunun stresi yetti bana saglikli olsunda

Sagol canim teşekkür ederim. Az once okudum benide yazmissin sagol.artik cokda takmiyorum cibsiyeti ogreneym diye.şu gecirdigim 5 gunun stresi yetti bana saglikli olsunda
Gerçekten her şeyin başı sağlık çok şükür güzel bir sonuçta almışsın daha ne olsun Kalbin şimdi nasıl rahatlamıştır, Rabbim her daim böyle hayırlı, güzel haberler alabilmemizi nasip eylesin

Ay arkadaslar benim fetal dna sonuclari temiz cikti bir sorun yokmus cok rahatladim ya.cinsiyeti soylemiyolarmis kanunen yasak dediler cok sacma degilmi ya benimi buluyor bunlar .herkes ogrenmis boyle cinsiyeti
Merhaba,
Bizde bugün kan verdik fetal dna için,Dr.önerisi ile yapıldı,anlaşmalı olduğu firma genoks.Haftaya bugün sonuçlar çıkmış olacakmış.Cinsiyette Dr.umuza bildirilecekmiş.Sorum şu ki bu firmada test yaptıran o var mı?Olumlu olumsuz çok yorum okudum firma ile ilgili olarak,yaş 35.

Oyle bir rahatladimki.bugun surekli ruyalar sabahin korunde uyandim uyuyamadim stresden.cik sukur iyiyim simdi.hep beraber guzel haberler alalim insallah

Oyle bir rahatladimki.bugun surekli ruyalar sabahin korunde uyandim uyuyamadim stresden.cik sukur iyiyim simdi.hep beraber guzel haberler alalim insallah
Alacağız canım Rabbimin izniyle canı gönülden inanıyorum neleri yaşadık, atlattık çok şükür

Bende orda yaptirdim.5 gunde cikar dedi temiz cikti cok sukur ama cinsiyeti soylemeleri kanunen yasakmis ole dediler

Kizlar merhaba, gün gece yine kanamam basladı hastaneye yatış yaptım. Sürekli kanamadan dolayı yattığım için perinatologa yönlendirdiler. O da kanamayı hiç önemsemedi 17 haftayim şuan rahim ağzı uzunluğu 28mm çıktı ve yumuşama var dedi serklaj yapmamiz lazım dedi. Kanamamin bitmesini bekliyorlar büyük ihtimal ptesi veya salı serklaj olucam. Daha önce serklaj olan var mı ? İşlemden korkuyorum açıkçası bebeğe bir zararı olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…